Bag in da Box...

Alla som lyssnar på Adam och Gry känner igen denna:



Hahaha!





Natti natti på er!

Ljus eller mörk?

Ska jag ha den svarta eller vita headern?





Önskar att jag var en hejare på att fixa och trixa så att man kunde få till en snyggare header men eftersom jag inte är det så får någon av de här helt enkelt lov att duga... 



                                                                                                                                                                                      

Apropå det förra inlägget: Det känns faktiskt lite bättre nu. Det var ju inga "stora" saker som jag var irriterad på så det bästa hade såklart varit att inte bry sig alls. Men ibland kan man inte låta bli...

Lite småirriterad...

... över allt och inget.

Framförallt är jag irriterad över att jag är så j--la seg och trött. Hatar att gå runt och känna mig som en zombie. Antagligen är det min trötthet som gör att jag är irriterad på de andra sakerna. Så tröttheten är skurken.

Är irriterad på vädret som svänger mellan regn och sol, mellan kvalmighet och kyla. Skyller dessutom på vädret att jag är trött.

Är irriterad på att jag jobbar lite i motvind (pratar inte om mitt riktiga jobb utan om mitt andra "jobb"). Vi går förbi varandra på något sätt. Jag planerar, fixar och ordnar. Sedan planerar, fixar och ordnar någon annan på ett helt annat sätt än vad jag tänkt mig. Kommunikation? Ska jag eller ska ni? *suck* Och är ni överhuvudtaget intresserade av hur jag har tänkt? Känns som att allt arbete som jag lägger ner inte är till någon nytta, jag hade lika gärna kunnat skita i allt. Förstår att ni antagligen inte fattar alls vad jag svamlar om men vill inte gå in i detalj på vad jag menar heller. Skriver endast av mig för tillfället... Inget "allvarligt" har hänt utan det är antagligen bara jag som överreagerar pga mitt "irriteradehumör". 

Sen är jag lite småirriterad på några andra saker också men tänker inte ens ta upp det för risken att göra en höna av en fjäder. Jag vet att mitt "irriteradehumör" är orsaken till att jag överhuvudtaget irriterar mig över dessa saker så jag låter det passera.

Det blev många "irritera-ord" i det här inlägget. Nu ska jag byta om till mysisar, sätta mig på altanen, ta ett glas vin och läsa min (eller det är Elmers egentligen =) bok. Och om en liten stund så hoppas jag att mina "irriterande-tankar" är som bortblåsta! Hatar att känna/vara såhär. Snacka om att slösa sin energi (haha, den lilla man har) på onödiga saker!


                                                                                                               

Edit: Kom på en till sak som är irriterande - myggjävlarna!
 

Back to the real life...

Då var det dags för jobb snart! Ska bli roligt! =) Borde egentligen sätta lite fart, måste ju duscha och greja och hur jag än bär mig åt så lyckas jag alltid bli sen så att jag kommer till jobbet med andan i halsen på minuten som jag ska börja. Fattar inte...

Har än så länge hunnit med en vända till stallet. Släppte ut bäbisarna i skogshagen där de har lite mer bete. De verkade jätteglada över det. Hoppas bara att flygfäna inte äter upp dem där... Mockade även tre boxar och körde ut vatten. Hihi, vattenkörning är en bra anledning till att få köra lite fyrhjuling! Är ju skitkul! Och nu blir det en liten extra bit eftersom skogshagarna ligger lite längre bort... =D

Nej, sätta fart var det!


Lovebirds <3

När jag och Kristofer var på väg för att käka middag häromkvällen så mötte vi Kristofers moster. Hon fick lov att ta en bild av oss sa hon. =) Tänkte dela med mig av den. Här ser ni även klänningen som jag bloggade om tidigare.


Hemmafru...

Jag har verkligen känt mig som värsta hemmafrun de senaste veckorna när jag varit hemma och varit ledig. Jag har städat, bakat, planterat blommor, shoppat, fikat på stan med vänninorna osv.


Tårtan som jag bakade till min födelsedag


Men nu är det jobb som står på schemat. Vilket känns kul! Jag trivs på mitt jobb! Hoppas bara att det blir mycket folk, är såklart allra roligast när det är fullt upp! Dock så är semestern inte riktigt över för min del. Har två veckor till då vi ska åka till Malmö bland annat. Ser fram emot det!


Trevlig söndag på er!

Atjoo!



SATC och What happens in Vegas...

Den var riktigt bra! Ok: - romantisk komedi... -man vet allt som kommer att hända i förväg... -sötsliskig så det står härliga till... MEN - supersöt/rolig/mysig film som är perfekt om man vill se en enkel underhållande film. Till och med Kristofer tyckte att den var helt ok!





Denna film var verkligen allt jag förväntade mig och lite till. Och då hade jag höga förhoppningar om att det skulle vara en kanonfilm. Och jag blev inte besviken! Den bästa jag sett på väldigt länge! Gillar man serien = Ett måste att se den!



Åsa och Jajje...

Hittade en artikel om Åsa och Jajje.

Läs!


Härlig dag!

Känner på mig att idag kommer att bli en bra dag! Har planerat en riktigt mysig kväll med älsklingen och det ser jag verkligen fram emot! Middag ute och bio står på schemat!

Annars så är jag häst ledig idag. Blir lite farligt att ha ägarna hemma, man blir lite bekväm... Men samtidigt så är det verkligen jätteskönt att kunna ta en hästpaus en dag, det blir ju inte så många sådana dagar annars. Ser dock fram emot i morgon då jag och Elmer äntligen ska rida ut igen tillsammans! Det var ett tag sen nu.

Just det, måste ju berätta att massagen igår var helt underbar! Tydligen så var det något som legat fel vilket bidragit till det onda. Hon hittade även massor med onda punkter som förhoppningsvis kommer att bli bättre nu. Enda problemet var att hon sa att jag skulle bli väldigt pigg på kvällen. Så sant, jag somnade inte riktigt förrän i morse...

Ha en bra dag!


Fotograf: Jag

Meste kommentatorn...

Den som är flitigast just nu och lämnar flest kommentarer på min blogg är:



 

Emma!


 


Massor med kramar till dig och tack för alla kommentarer!

(Självklart tack till er andra också men den som är flitigast är den som får ett hedersutnämnande.
Kanske blir det just din tur nästa gång ; )




 


Ännu en vinst...

Nu är han och Åsa kvalade till Dam-SM.


 


Jag på Jay Jay Okocha
Han ville inte stå still och bli fotograferad - han ville springa!

                                                                                                                                              

Edit:
Glömde berätta att Åsa kvalade in till Amatör-SM idag också med en annan häst.
Grattis till henne!

Ändringar i planeringen...

Ibland är det så jobbigt när man har sin dag ganska klar för sig, man har saker inplanerade och allt är bra. Sen dyker det upp en sak som man har glömt och allt måste planeras om. Jag vaknade idag med en sådan sak som dök upp. Dock så var det en väldigt bra sak så nu när jag har ändrat i mitt befintliga schema så att allt passar igen så känns det himla skönt! Jag ska nämligen på massage idag! Min rygg har värkt oavbrutet i flera veckor så det ska bli underbart att få lite riktig massage! Det blir ju inte bättre av att man rider hästar och mockar boxar till höger och vänster men jag inbillar mig att efter massagen kommer det inte längre att vara ett problem!

Hoppningen igår gick bra. Han är så duktig min kuse! Men han var inte alls så på hugget som jag trodde att han skulle vara. Det var visserligen ganska bra då han brukar bli helt stollig när det är hinder på banan men han var riktigt lugn. Dock så tror jag att han är lite trött. Han har gått lite mer än han brukar på senaste då ägarna också självklart vill ha en del av honom nu när de är hemma. Så att det blir en vilodag för honom idag var nog bara bra. Funderar på om han ska få ta det lugnt i några dagar då den planerade "långvilan" aldrig blev av förra helgen...

Red även hingst för första gången igår! Han var riktigt mysig men blev lite sur när jag kom åt honom så att han fick lov att börja jobba. Över det stora hela gick det dock bra och jag kommer troligtvis att rida honom flera gånger.

Babbel, babbel. Nu är det dags för mig att äta frukost. Hädanefter tänker jag ställa klockan så att jag inte får dessa sovmorgonar. Jag gillar inte att sova länge, iaf inte flera dagar i rad när man egentligen är utvilad och inte alls behöver sovmorgon...


Det är nog ändå dressyren som vi ska hålla oss till!
Bilden tagen från fotografen 
Susannas blogg.

Putsa, feja, damma...

Det värsta med att ha sovmorgon är att man blir så himla seg! Trots att man är utvilad och borde ha världens energi så blir man seg. Eller iaf så blir jag det.

För att ta mig ur den här koman så tänkte jag försöka göra någon nytta hemma. Målet är att städa källaren. Jättetråkigt, jag vet. Men skönt när det är gjort. Lite tvättning står också på schemat. En byrå och garderobsrensning är också välbehövligt. Vi får väl se vad jag hinner med.

Ska till Orsa ikväll för att hoppa Mirre (ja, ni läste rätt). Ska även rida ett par andra hästar. Så lite har jag att göra idag!

 

Väntan på bilder...

Måste bara fråga om det råkar vara någon som har blivit fotad av fotograf som läser min blogg? Eller som kanske vet ändå... Funderar på hur lång tid det ska ta att få bilder från en fotosession? Jag är lite av den otåliga typen och nu är det så att jag har fortfarande inte fått en enda bild från Moraträffen som var i slutet på maj. Det var ändå fyra fotografer som tog bilder och jag har inte fått från någon? Tre lät dessutom ganska nöjda så det hade varit kul att iaf se någon bild...

Jag är inte så erfaren vad gäller sånt här så jag vet inte hur lång väntetid som är normalt?


En liten midsommaruppdatering...

Det har varit en mycket lyckad midsommarhelg. Jag har käkat massor med gott, myst i solen med familj och vänner och haft det allmänt gott!

Här följer en liten snabbuppdatering (blir tyvärr inga bilder för kameran var helt bortglömd denna helg, stackaren):

Midsommarafton spenderades i Färnäs hos svärföräldrarna. Kristofers båda systrar, M och lilla L var även med. Vädret var som det brukar på midsommarafton: sol blandat med regn. Som tur var så fanns uteplats under tak så middagen kunde ätas upp utomhus vilket var ett krav! =) Hade en supertrevlig dag/kväll med massor av god mat, solning (jag och Linda passade på så fort solen kikade fram mellan molnen!), kubbspel, fotboll (japp, jag utövade denna sport, dock så tyckte jag att min älskade fotbollspelande pojkvän drog på sig lite väl många gula kort ;) Kort sagt, en mycket trevlig dag!

Midsommardagen började med en tur till Orsa för att hälsa på mamma, syster, barnen och M. Lekte för fullt med barnen - de är så goa! Sedan vidare till supergod lunch hos I och K. Även denna dag blev det lite soltid då vi myste ute efter maten. På kvällen blev det fest och även här massor med god mat! Har ätit så mycket så att jag är sprickfärdig efter den här helgen!

Söndagen var en riktig slödag. Det blev dock en tur ner till Helmers för en fika. Såg även SATC-filmen på bio. Den var riktigt bra!


Det var min midsommarhelg det här året. Hoppas att ni också har haft det bra!

Glad midsommar!



Glad midsommar på er allihop!















Kupolen...

Verkar inte som någon vill ha skorna? Då behåller jag dem själv! Får hugga av stortån så kanske det funkar! De är så himla snygga till jeans så jag kanske pinar mig någon gång...

Har varit till Borlänge och shoppat lite idag. Det blev dock inte så mycket inhandlat. En t-shirt, det var allt som jag fick med mig från Kupolen! Jaja, det gör inget att jag inte hittade något mera. Det blev ju faktiskt lite shopping nere på Mora igår... Hittade däremot ridbyxor och shortchaps på Aubiose så det var ju bra! A som var med tyckte att det var astråkigt att gå runt i en ridsportbutik men jag tyckte nog att den var bäst på hela dagen! =)

Nu måste jag sätta lite fart. Ska iväg och rida en häst i Orsa och sen måste jag ju ta hand om "mina egna" kusar också!

Later!

Födelsedag!

Ojojoj, vad gammal man blir idag! Nästan så att man tror att man räknat fel... Men tyvärr så tror jag att jag faktiskt räknat rätt...

Dagen har börjat bra med en hel del gratulationer och en superhärlig ridtur på Mirre. Han var verkligen på hugget idag och kändes jättefin!


Bilden snodd från fotografen
Susannas blogg.

Resten av dagen kommer att spenderas med städning, tårtbakning och sen kommer både släktingar och vänner hit för att äta upp den (förhoppningsvis) goda tårtan.

Ha en bra dag!

Jackass...

DVD Komedi, Jackass/The movie 2 UncutSåg en stund på Jackass number two igår. De är verkligen HELT GALNA! Hahaha, riktigt underhållande, skrattade så tårarna sprutade. Visst är vissa klipp lite väl äckliga men i övrigt så verkar det som att det är precis min humor. Sick, I know...









I´m scared...

Helt underbar!

Duffy:




Hela skivan är ruskigt bra.

Nice!

Fick en trevlig "överraskning" idag. Jag hade ställt in mig på att jag var ledig en vecka till och att det sen var dags för jobb. Men jag hade tänkt helt fel, det är ju två veckor tills jag börjar jobba!

Härligt!

Trevlig helg!

Har haft ännu en bra helg! Red som sagt för Göran fredag-lördag. Mirre var riktigt duktig på fredagen! Han var duktig på lördagen också men han hade nog lite träningsvärk från passet innan. Vi kände oss dock som värsta proffsen på lördagen då duktiga Susanna var med och fotade.


Foto: Susanna
Modell: Mirre och jag =)

Efter ridningen på lördagen så fick jag skynda till jobbet och överlät därmed transporteringen av hästarna till Elmer och älsklingen. På jobbet var det superlugnt. Dagen går så seegt när det är lite att göra. Men, men det gick bra ändå...

På kvällen blev det grillning och fotboll med lite folk här. Vi avslutade dock det hela ganska tidigt då både jag och Kristofer var supertrötta!


Idag blev det lite sovmorgon. Sen har jag varit hos Elmer nästan hela dagen och hjälpt till med lite rabatter och sånt. Blev riktigt fint! =)

Nu ska vi snart till A och T där vi ska bli bjudna på nybakad paj. Sen antar jag väl att det är någon fotbollsmatch även ikväll. Mycket fotboll för tillfället men det känns helt ok. Jag har blivit hjärntvättad tror jag. Tycker tom att det är riktigt kul att kolla, iaf när Sverige spelar!

Jordgubbar och mys!

Oj vad klockan har gått fort idag! "Tvingade" älsklingen att sluta tidigare idag för att istället umgås med mig! Vi hann med en fika, lite shopping och inhandling av mat på nya stora IcaMaxi. Så jag har haft en bra dag idag!

Ikväll blir det mys! Inga chips är inhandlade idag *jubel och applåder*. Istället blir det smarriga jordgubbar som ska ätas upp!

     


Nu måste jag snabba på lite. Måste hinna byta om till stallkläder innan Elmer kommer hit.

Uppe med tuppen...

Idag blev det ingen sovmorgon och lika bra var det. Skönt att komma upp och komma igång i tid! Har varit i stallet och släppt ut hästar och mockat och grejat. Så ikväll behöver jag bara köra Mirre till klubben och rida! Håll tummarna att det går bra. Han har inte kännts toppen på slutet men jag hoppas verkligen att det går bra nu i helgen ändå.

Har inga planer för resten av dagen. Får väl se vad som händer...


väldigt trött katt
Såhär trött var jag igår morse...

Piggelin...

Jaha, vad ska jag göra nu då? Är hur pigg som helst eftersom jag hade sovmorgon idag. Och min kära sambo har jobbat och slitit hela dagen så han är supertrött.

*suck*

Får väl sätta mig själv i soffan och hoppas på att det blir någon bra film på tv...

Vad gör man när man är ledig?

Sov till klockan 11.20 idag, inte ofta jag sover så länge! Men det var skönt hur som helst. Har dock fortfarande inte käkat frukost så det är nog dags att gå och göra det nu. Senare ska jag träffa syrran och hennes barn. De kommer hit och sen blir det nog Donken.

Haha, nu har jag varit ledig i några dagar och redan börjar det krypa i kroppen! Jag är hopplös. Jag längtar ofta tills ledigheten när jag pluggar/jobbar men när jag väl är ledig så vet jag inte vad jag ska hitta på! Vad gör ni andra när ni är lediga??

Har en del inplanerat i helgen iaf. I morgon och på lördag är det Göranträning. Och på lördag jobbar jag också. Så det ska bli kul! Sen är det väl på lördag som Sverige spelar om jag inte minns fel? Det blir nog en bra helg!

Hästdag...

Idag har många timmar spenderats i stallet. Åkte iväg till ridhus med Mirre. Kände att jag fick lov att trimma honom lite inför Göran. Jag hade rätt i att det behövdes, fick kämpa som en galning med honom idag. Men han blev riktigt fin på slutet! Passade även på att rida Rerra när jag ändå var där. Hon var riktigt fin, det går bara bättre och bättre med henne!

Det blir ännu en vända till stallet idag. Silvia kommer att få en ny hagkompis i form av en annan ettåring. Ska bli kul att släppa ihop dem! Tror att det blir bra då hon får en jämnårig kompis att leka med.

Nu när jag ändå pratar hästar så kan jag ju berätta att Jajje (Jay Jay Okocha) kom tvåa i fredags. Tror att jag har glömt att nämna det. Han är så duktig kusen! Haha, kan säga att han tjänar betydligt mer än dressyrhästarna. Där är det bara minus på kontot!

Nu blir det duschen och sen ska jag fixa till ändringarna i min uppsats och skicka in. Skönt att få det gjort så att man slipper ha det hängande över sig. Det är bara småsaker som ska ändras men ändå härligt när det är gjort! Då har jag officiellt sommarlov!


Semester!

Har haft en supermysig helg!

Har varit ute och åkt lite båt, ätit gott, umgåtts med vänner och familj, solat, badat och bara myst!

Nu är det ledighet som gäller i några veckor! Har dock inga speciella planer utan det blir att ta dagen som den kommer. Är det någon som vill sällskapa med mig någon dag är det bara att höra av sig!  ; )


Känns lite segt med bloggen för tillfället. Jag har ingen direkt inspiration och det är få kommentarer att svara på... Så ni som läser varje dag får stå ut med att uppdateringarna kommer lite sporadiskt... Vet inte riktigt vad jag ska locka med för att ni ska återkomma och för att få er att kommentera mera. Gillar kommentarer ju! Lovar iaf att visa någon bild från fototräffen när de kommer. Men allt är så soft nu så ni får helt enkelt ta det som det kommer! 

Underbart!

Vilken skön dag! Solen skiner och jag är ledig!

Snart blir det lite fika med vännerna och i kväll blir det middag hos svärföräldrarna. L, M och L kommer dit i helgen så det ska bli jättekul att träffa dem! Tänkte faktiskt umgås med dem hela dagen i morgon - åka båt, sola, bada (?).

Tar en paus här på bloggen för några dagar. Blir inte att jag sitter här så mycket nu när jag (i stort sett) är klar med skolan. Jag hoppas på en riktigt underbar helg! Hoppas att ni får en sådan också!


Hästbad!

För några dagar sedan red jag och Elmer ner till vattnet med hästarna. Det är så härligt i Bonäs!

   
Mirre i boxen.

Mirre. Även ubåten kallad då han gick runt med nosen under vattnet och bubblade! Hahaha!




Elmer och Reggie


Mirre och Reggie


Reggie plaskar

Alla bilder tagna med mobilkamera, därav kvalitén...

Böcker...

Tre böcker på önskelistan:

  

Jens Lapidius - Aldrig fucka upp
Thomas Bodström - Rymmaren
Neil Strauss - The Dirt

Fläskläpp...

Jag har blivit biten av någonting. På läppen. Vilket resulterat i att det ser ut som att jag har botoxat överläppen. På ena sidan. Haha, ser inte klok ut!