Kommande helg samt ett par bilder...

Nu är uppgift nr. 2 klar. En kvar, sen är jag klar... Jag hade faktiskt tänkt gå upp i tid i morgon och försöka göra klar den så tidigt som möjligt för sen tänkte vi åka till ridhus och träna lite med hästarna. Då är min plan att rida och inte tömköra så jag ser verkligen fram emot det!

Längtar till helgen också! Inte för att jag ska göra något speciellt utan bara för att det är en helg mellan två kurser och jag är dessutom ledig från jobbet så jag kan verkligen känna mig heeelt ledig! Det ska bli skönt! Blir nog en tur till Orsa för ett besök på farfars grav och ett besök hemma hos mamma. Sen tänkte jag pyssla lite hemma. Och så kommer en kompis hem som jag hoppas få umgås med lite!

Har fått flera fina bilder från fototräffen! De flesta som jag är nöjd med är på mig och Regina. De kommer att visas på
Drömdansaren. En ny bild ligger där nu ifall att någon vill kolla! Den är lite rolig! Tills vidare så visar jag ett par bilder på alla som var med som "modeller" under dagen. De är tagna utanför Bäcka Herrgård.



Foto: Björn Carlsson



Foto: Erik Gölén

I stort behov av en ny telefon...

Snart slänger jag min mobil i papperskorgen (eller i vilken av alla källsorteringslådor den nu ska vara). Jag blir helt galen ibland då den inte fungerar som den ska. Den har varit knasig länge men nu har jag tröttnat då den har blivit ännu segare... Innan jag slänger den måste jag dock köpa en ny och då var frågan: Vilken av alla mobiler i mobiltelefonjungeln ska jag ha??

Några förslag? Jag kan ju begränsa förslagen genom att ha följande krav: Det ska helst vara en SonyEricsson, den ska vara enkel att ringa/SMSa med, den ska ha en ok kamera, det vore bra om jag kunde lyssna på musik i den. Sen tror jag inte att det var något mer. Eller jo, en sak till, den ska ju helst vara snygg också och inte kosta en förmögenhet. Finns det någon telefon som uppfyller alla mina krav??   

Vissa dagar får man mycket gjort...

Idag har jag varit värsta seriös med plugget. Så pass så att jag faktiskt kan ta det lugnt ikväll med gott samvete. Jag kom igång med en av uppgifterna ganska tidigt i morse och sen rullade det på! Nu har jag bara ett par sidor kvar så är jag klar med den uppgiften. Sen är det bara en liten uppgift kvar. Fast den har jag inte så mycket inspiration till, får väl se hur det blir med den...

Sen har jag även varit ute på en liten häst-tripp. Den kan ni läsa mer om på min hästblogg
Drömdansaren. Trodde att klockan var åtta när jag kom hem igen men jag hade kollat på en klocka som inte var omställd till vintertid så den var bara sju! Så jag fick en timme tillgodo, inte helt fel.

Förresten, måste ju berätta om min snö-upplevelse idag också. Jag kan inte själv komma på vad jag hållit på med som har varit vaken sen tidigt i morse men ändå inte upptäckt att det snöat förrän klockan är ett! Då kollade jag ut genom fönstret och fick en chock över att det var helt vitt ute!

Nu blir det att mysa ner sig framför tvn med något ätbart, min mage kurrar...

En bild...

God natt! Nu ska jag och min pluggångest gå och lägga oss. Tänk vad skönt på fredag kväll. Då kan jag slappna av för då har jag (förhoppningsvis) skickat in allt! Har iaf gjort klar en uppgift idag! Två kvar nu...

Fick lite bilder från fototräffen idag! Här är en av dem:



Foto: Erik Gölén

Boooring...


Usch, pluggångest till tusen...



Vi blundar båda två!

Det blev lite plugg ändå till slut igår. Dock så har jag en hel del kvar att göra den här veckan. Det är sista veckan på delkursen och på fredag ska alla skrivuppgifter lämnas in. Jag har ganska klart för mig vad jag ska skriva om i två av uppgifterna men den tredje är lite knivig. Usch, gruvar mig lite, hatar att ha massor av skrivande som måste göras. Jag drar mig verkligen för att sätta mig ner och börja. Men som tur är så är det bara tisdag än så om jag ser till att få lite gjort idag så ligger jag nog ganska bra till ändå...

Nu måste jag låta bloggen vara ett tag och ta tag i plugget istället.

Visar en bild från fototräffen. Kristofer har tagit den, än har jag inte fått några bilder från fotograferna men de dyker väl upp senare förhoppningsvis. Tycker att den här är lite rolig, både jag och Regina blundar!

 

Bristande koncentrationsförmåga...

Just nu borde jag plugga. Istället så sitter jag och läser bloggar och spelar tråkiga spel som tetris och röj (!). Jag håller alltså på med allt annat än att plugga *suck*. Ändå så vet jag i stort sett vad jag ska skriva så om jag bara klickar upp det där word-dokumentet så kommer jag nog att bli klar med en hel del. Men istället så uppdaterar jag bloggen som ni ser... Tror att min bristande koncentrationsförmåga beror på att jag är hungrig. Kanske borde gå och käka något innan jag börjar plugga. Har ett paket nudlar i skafferiet, det är faktiskt gott med nudlar ibland! Men först ska jag köra en till röjning... =)


Helgresumé...

Här följer en kort resumé av min helg so far (fredag får räknas med som helg):

Fredag:
*Skola - läste högt på isländska och dansade färöisk dans.
*Stall - Regina har legat på plus hela veckan men tyvärr inte denna dagen. Två steg fram ett steg tillbaka, eller hur säger man? Nära att jag blev mosad mot ett träd men jag klarade mig...
*Tjejmiddag hos Carina - Jättetrevligt, god mat, fel person fick lämna Idol.

Lördag:
*Jobb - ganska full rulle så det var kul!
*Stall - hade hjälp och Regina vilade så det blev klart i rekordfart.
*Utgång på Hillside - tog det ganska lugnt men hade riktigt kul! Hade ju två duktiga killar att hejja på i månadsfinalen i karaoken! Tyvärr vann ingen av dem men en kom tvåa!

Söndag:
*Stall - åkte till ridbana och tömkörde Regina, nu ligger hon på plus igen. =)
*Städat efter ovädret - blåsten igår hade vält min hink med enris, min lykta (så glaset gick sönder) och min kruka med ljung.
*Resten av dagen - hade jag tänkt pyssla lite hemma, plugga lite, kanske gå ut i skogen och plocka ris...


Så, nu är ni uppdaterade med vad jag har haft för mig! =) Vad har ni gjort i helgen??

07.00

Klockan 07.00 i morse så började helt plötsligt en grävmaskin gå utanför mitt sovrumsfönster. Vi bor i en lägenhet i ett mindre hus med egen tomt och gräsmatta så jag blev något förvånad (det handlade alltså inte om vägarbeten eller liknande) när de stod och skar sönder gräsmattan. Någon information från våran hyresvärd har vi heller inte fått. Borde man inte informera personer som BOR i huset om något ska ske utanför deras sovrumsfönster klockan sju på morgonen? Eller är det bara jag som tycker det? Och förresten, måste de börja klockan sju? Hade det inte räckt med klockan åtta?

Nu blir det spännande att se vad resultatet är tänkt att bli efter dessa ingrepp samt att se hur lång tid det kommer att ta. Maskinerna kanske kommer att starta klockan sju varje morgon i flera veckor, vad vet jag?


Sagan om städtanten och mattanten...

I mig bor det en liten städtant. Städtanten är ibland väldigt lat och orkar inte göra mycket alls. Men ibland så piggnar hon till och tar tag i smuts, tvätt och disk. När det sedan är fint i  hemmet - det är städat överallt, tvätten är tvättad och värmeljusen brinner i ljusstakarna - då är städtanten väldigt nöjd och rofylld!

Ibland får städtanten sällskap av mattanten. Dock så kommer mattanten väldigt sällan på besök. Men på slutet har hon kommit allt oftare vilket gör städtanten väldigt glad! Idag tänkte mattanten bjuda på pannkakor! Det ska bli gott!


Nya gardiner...

Såhär blev det efter att jag bytt gardiner i sovrummet:
(Gardiner från Ikea, Sarita)

 


Köpte även några ljuslyktor som jag ställde på ett ljusfat i köket. 9 kr/styck på Ikea. Tände ljus i dem igår och de lyste jättefint!



Fick även en present av Pernilla i helgen. Det var en grön, jättefin lykta. Ställde den tillsammans med de två som jag redan har så att de blev en liten grupp i vardagsrumsfönstret:



Myskväll...

Det blev en riktig myskväll igår! Jag lagade mat. Eftersom mina matlagningskunskaper är ytterst begränsade så körde jag på ett säkert kort - spagetti och köttfärssås. En rätt som jag faktiskt kan göra riktigt god! Haha, kan berätta att medan jag stod och lagade mat så ringde pappa. Han frågade vad jag gjorde och när jag svarade att jag stod och lagade mat så började han skratta! Han trodde inte på mig...

Hur som helst så käkade vi men sen blev det lite tv för min del. Kunde ju inte missa DH. (Hallå 5 år framåt i tiden? Kommer det att var det framöver nu?) När vi gick och la oss så började vi lyssna på en ljudbok. Tror att både jag och Kristofer somnade inom 5 minuter... Hehe...

Jag fick 8 röda rosor av älsklingen igår! Det tyckte jag var gulligt!



 

Uppdatering...

Dags för uppdatering kanske? 

Hade en supertrevlig helg i Sthlm! Ni kan läsa mer om helgen
här, här och här. Eftersom det blev två stopp på Ikea så blev det även lite shopping där. Tänkte visa er senare vad jag köpte och hur resultatet blev efter lite pyssel här hemma.

Idag har jag varit i Falun på föreläsning. Hann även med en snabbfika med Elmer. Första gången vi lyckats träffas i skolan sen även hon började där nu i höstas.

Nu blir det stallet, hade tänkt åka till ridhus idag. Apropå hästar, funderar på att lägga ner min hästblogg, känner inte riktigt att jag har tid/ork/lust att fixa med två bloggar men vi får se. Den får ligga kvar ett tag till... Vet inte om det bara är ni som läser denna blogg som även är in på den (?) och då är det ju lite onödigt att ha två...

I kväll blir det mys med älsklingen. Idag har vi varit tillsammans i 8 år! Shit, vad länge! 8 år! Och allt känns fortfarande superbra! Ser fram emot de kommande 8 åren tillsammans!


Nära mus-mos...

Idag när jag körde hem från stallet så fick jag lov att tvärnita. En mus sprang över vägen... =) Men han klarade sig som tur var! =D

Har haft en bra dag idag! Var i Falun och hade seminarium, det gick bra. Lovar att det var betydligt lättare att läsa på norska än på danska. Hade kul i bilen dit och hem också, poppade musik och sjöng som en tok! =) Sen så har jag lunchat + fikat med Ki, trevligt! Och så har jag som sagt varit i stallet.

Nu är det packning som gäller, ska ju till Sthlm i morgon! Kul! 

Ni får ha det så bra i helgen! Det tänker jag ha... =)


Hundbesök...

Just nu har vi hundbesök här. Simba heter han och är en golden. Det känns lite mysigt att ha en stor, mjuk vovve liggandes här bredvid på golvet... Kan dock meddela att katterna är ute, de hade nog inte blivit glada annars! De kommer nog ha fullt upp att nosa runt  här sen när Simba har åkt och de har kommit in...


Simba


Om ni vill ha uppdatering om allt som handlar om djuren i mitt liv, gå in på
Drömdansaren.

Dagen som varit + ännu en bild...

Pluggnadet idag har gått ganska bra. Jag har läst ut boken (se förra inlägget) och jag har gjort några av seminarieuppgifterna ganska grundligt. Dock så känns det inte som att jag är riktigt färdig än, får nog läsa lite till nu ikväll...

Stallet gick bra! Red ut Regina och nu börjar det faktiskt kännas som att det gått lite framåt!

Nu blir det duschen, sen måste jag fixa ett ärende och sen blir det lite läsning.

Visar bilden som jag fått från fototräffen. Men jag vet som sagt inte riktigt vad jag tycker. Jag kollar ju mycket på hästen och jag tycker nog att den varit bättre om hon sträckt fram frambenen, man får mer känsla av fart då. Sen hade det ju inte varit helt fel om hon gått i form men det är ju jag som dressyrmänniska som talar. Dock så ser man ju farten ganska bra i håret och klänningen.

Foto: Björn Carlsson

Dagens planer...

Idag står nästan enbart läsning på schemat... Jag håller på att läsa ut en roman av en dansk författare (till en uppgift i skolan). Sen så har jag varit lite lat med att läsa norska den här veckan så det måste jag ta tag i idag. Ska läsa en hel del högt på seminariet i morgon men jag tror faktiskt redan nu att det kommer att gå bättre att läsa norska än vad det gjorde att läsa danska förra veckan.

Det som jag mer har att göra idag är stallet, som vanligt... =) Har förresten fått en bild på mig och Regina från fototräffen. Men jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om den, kanske visar den senare...


Ha en bra dag!

 
Mina missar Zlatan och Telma som kommer att göra mig sällskap när jag pluggar idag. =)

Happy!

Känner mig så glad just nu!

För det första så var mina elever så snälla idag och sa jättegulliga saker till mig. Det värmer och är jättekul att höra!

För det andra, såg ni Grey´s idag? Kanske inte ska avslöja för mycket ifall att någon ska se det senare men jag blev glad av dagens avsnitt! =)

 

Storstan till helgen!

Å, vad jag längtar tills helgen som kommer! Då sticker jag och fyra tjejer till våran kompis i Sthlm. Fan, vad kul! En hel tjejliga som ska invadera storstan. Det ni! 

Superkul att få umgås en helg med mina härliga vänner, kul att åka till storstan en sväng och det ska faktiskt även bli skönt att få en liten paus från hästarna och vardagen.

Tack för kommentarerna till förra inlägget!

Nu är jag trött, ska mysa ner mig i sängen nu...

Bilder från fototräffen...

Har inte tid att skriva så mycket, måste plugga! Den här veckan är det norska som står på schemat.

Visar ett par bilder från fototräffen igår istället. Det är Kristofer som tagit dem, han var jättesnäll och följde med som hjälpreda och hästskötare. Det ska verkligen bli jättespännande att se om fotograferna fick till någon bild! Hästar är ju dock inte de lättaste att knäppa på, det var svårt att få dem att stå stilla! Hästarna var med under förmiddagen och sedan drog vi iväg till Bäcka herrgård för att fortsätta utan hästar. Det var en riktigt rolig dag!


Jag posar åt ett håll (mot fotografen), Regina åt ett annat... Men hon ser ju fin ut! =)



 


Något bättre här! Men svansen gick i ett, det var massviss med knott!



 


Nästan helt samspelta!



 


In action! Lite modeller/hästar/fotografer i bakgrunden.



 


I skogsbrynet...



 


Kristofer passade på att fota lite när jag suttit av.
En annan häst/modell med hästskötare i bakgrunden...

Myskväll...

I kväll hade vi planerat att ha myskväll... Tyvärr så missade vi (jag) att det var fotboll så någon myskväll för oss själva var det ju inte tal om. Just nu är det enbart snack om fotboll och trav mellan grabbarna. Som vanligt...

Haha, låter lite bitter men det är inte så farligt! Har precis ätit supergod mat! Till förrätt åt vi avocado, räkor och lite jox, sen blev det svartvinbärsstek med klyftor och sås. Gott! Och det är ju alltid trevligt med gäster!

Nu blir det kaffe och kanske något gott till, tror att en av gästerna hade något sött med sig =). Ska väl kolla lite på fotbollen jag med...

Ha en trevlig lördagskväll!

Danska...

Då var ännu ett pass i Falun avklarat! Idag har vi alla i seminariegruppen provat på att läsa en text på danska. Kan säga att vi var ganska värdelösa! Haha, det var kul i alla fall! Det känns faktiskt ganska roligt att ha seminarier och föreläsningar i Falun igen. Det är lite drygt (och dyrt) att sitta och köra dit och hem varje gång men det är kul att få träffa alla som man läser tillsammans med. Idag fick jag även sällsakp ända hem till Mora av en gammal klasskompis från låg/mellanstadiet. Trevligt, trevligt!

Just nu är jag superhungrig men jag ska vänta ett litet tag med att käka, har en lunchdejt lite senare.
 
I kväll är det Göranträning, jag är alltid lika peppad! Det ska bli jättekul! Sen blir det nog bara mys.

Bjuder på en bild på bron som leder oss till våra grannar danskarna, Öresundsbron!


Om osäkerhet...

Haha, kom på att säger man verkligen att "det går i 120" eller brukar man säga att "det går i 180"? Kanske säger man båda?? Tänkte på mitt tidigare inlägg.. Men det kanske bara går i 120 och inte i 180 för mig för lite mer hade säkert gått att lägga in i planeringen. Haha, jag är flummig! Har alltid varit och kommer alltid vara, det vet ni som känner mig.. =)

Det var inte alls det som jag tänkte skriva om egentligen. Det jag funderade på var varför man (läs jag) ibland får någon slags noja som gör att man känner sig så obetydlig på något vis? Alltså det handlar inte om vänner eller pojkvän eller något sådant, jag vet (eller tror och hoppas i alla fall) att de tycker om mig för den jag är. Det handlar mer om min egen syn på mig själv.

Jag har flera exempel. Som i skolan. Hela utbildningen har gått som på räls och jag har G eller VG rakt igenom. Men jag tycker alltid att alla andra som jag pluggar med är så himla smarta och bra! Mycket smartare än mig! De kommer med så bra kommentarer och iaktagelser och verkar så duktiga. Och jag har ju inte bara VG, flest G. Så ibland känns det lite medelmåtta.

Sen om man ser till mitt största intresse hästarna. Där har jag verkligen känt mig duktig men ibland så känns det som att jag inte alls är så bra och att jag aldrig kommer att komma upp till den där nivån som jag vill. Det känns skittråkigt eftersom jag lägger ner så grymt mycket tid på det.

Sen så finns det massor med andra saker som man (läs fortfarande jag) inte känner sig nöjd med allt från hur man är socialt (som min flummighet och min lite "tysta" sida) till utssende. Och det sjuka är att man kan haka upp sig så mycket på utseende trots att det egentligen är det minst viktiga! Det är ändå det som jag fått mest komplimanger för (ok, de flesta har kommit på krogen så de kanske inte räknas?) men ändå något som man aldrig känner sig helt nöjd med. Betyder det att jag är utseendefixerad? 

Haha, det här blev ett långt och svamligt inlägg. Eftersom jag inte har miljoner (eller tusentals, eller hundratals) läsare så vågar jag publicera det trots att det är grymt ärligt. Men jag kanske ska klargöra att jag inte går och känner alla de sakerna samtidigt och tycker att jag är helt värdelös. Ibland går man ju faktiskt runt och känner sig ganska nöjd. Det är mer att sådana här tankar ploppar upp lite då och då och inlägget handlar nog mest om varför det blir så? Är det bara jag som tänker såhär?  

Och jag måste även tillägga att vad gäller komplimanger och stöttning så har jag i alla fall världens gulligaste pojkvän! Han stöttar mig verkligen i precis allt!

120...

... det är den hastigheten som dagarna rullar på i för mig! Trodde att det skulle bli lite lugnare nu när jag inte läser dubbla kurser längre. Ok, lite lugnare är det väl i skolan men ändå så lyckas jag ha något att göra hela dagarna! MEN, det gör faktiskt inte så mycket, tycker att det är ganska kul att ha fullt upp! Hellre det än att inte ha något alls inplanerat i almanackan.

Idag har jag faktiskt inte hunnit plugga något alls på grund av att jag nästan enbart tänkt på mig själv idag! =) Först var jag i stallet i morse. Sen har jag även hunnit med en riktig snabbfika på Kaffestugan. Och bäst av allt så har jag varit hos duktiga
Maria på hennes salong och klippt och färgat håret. Det är så himla skönt att få bli ompysslad en liten stund. Det är ju inte heller helt fel att få i lite mer färg och få håret klippt så att man känner sig lite fräschare. Vill ni prova Maria som frisör? Passa på nu, det är 15% rabatt under hela oktober!

Sen så har jag även jobbat idag. Tänkte att jag skulle hinna med lite plugg också. Har två skönlitterära böcker att läsa så tänkte börja med den ena nu ikväll. Just det plugget känns inte så betungande, gillar ju att läsa böcker i vanliga fall!

Telefonförsäljare...

Gaaah! Blir så jädra trött på alla telefonförsäljare som ringer hela tiden! De ringer flera gånger varje dag! Eftersom jag ofta är hemma och pluggar så lyckas jag alltid vara hemma när de ringer. Ibland ringer de och säger: "Hej, kan jag skicka hem en gratis *pip* till dig? Du behöver inte binda upp dig på någonting och det är helt gratis!" Varför ringer de och frågar? Reklam dimper ju ner i brevlådan oavsett, då behöver de väl inte ringa för att be om lov? Och ibland när de frågar efter personnummret så säger jag att jag inte vill lämna ut det. Då svarar de att det är en offentlig handling. Jaha, kolla upp det själv då!

*suck*

Aktiemarknader hit och fonder dit...

Har precis kommit hem efter att ha varit på banken på rådgivning. Haha, jag har ställt en massa dumma frågor, kände mig lite blond där ett tag! =) Känner mig inte så insatt i affärsvärlden och jag har inte så stort intresse att sätta mig in just nu heller när allt går så jädra dåligt! Fick inte direkt några positiva besked om att uppgång är att vänta heller... Antar att det bara är att rida ut stormen så får man väl se när den är över om man har något kvar eller om allt blåst bort. Jag litar hur som helst på min rådgivare så jag tror att de förändringar som vi gjorde i alla fall är de bästa för stunden, sen får man som sagt se vad som händer.

Nu ska jag käka sen blir det att läsa danska. Kursen som jag läser nu heter Grannspråk och då ingår bland annat danska, norska och isländska. Jag var förfärligt dålig på att plugga förra veckan så den här veckan måste det bli skärpning!

Glöm inte att kika in på min hästblogg också:
Drömdansaren.

Ny länk!

Ännu en ny länk! Nu är det Therese som har börjat blogga!
=)

The partygirl is gone...

Jag har alltid varit värsta "partytjejen", aldrig bangat en fest, alltid varit på att gå ut om någon frågat. Jag har alltid tyckt att det är superkul att gå ut! Jag menar: umgås med vänner, gå ut och dansa och träffa folk är väl aldrig fel, eller hur? Men jag vet inte riktigt, någonting har ändrats, är det så att jag börjar bli gammal kanske??? För jag tycker inte längre att det är så jädra kul att gå ut och jag tycker absolut inte att det är värt att vara bakis dagen efter!

Igår var jag och några grabbar ut en sväng. Vi satt först hemma och festade lite, sen drog vi vidare på Hillside där en av killarna sjöng karaoke (shit, vad duktig han var!! ) och sen gick vi på Wasa. Där var det verkligen som att tiden stått stilla! Samma inredning, samma slags människor (självklart den yngre generationen + vi då!) och de spelade till och med samma musik som för 10-15 år sen!

Överlag så var det en trevlig kväll igår men det känns att något har ändrats, jag är inte samma "partytjej" längre. Kanske det är att jag måste ha mina tjejkompisar med mig, kanske det bara är att jag är trött på uteställena som finns här eller kanske är det så att jag bara börjar bli gammal och börjar tröttna lite på partylivet?? Haha, det trodde ni inte att ni skulle få höra från mig va?? Att jag är färdig som "partytjej"? Men så är det! Nu hägrar mysiga hemmakvällar och goda middagar istället! 


Ny länk!

Ny länk i länklistan:

Vickys blogg!


VG på tentan!

Fick idag reda på resultatet på tentan som hörde till den andra kursen som jag läst, Stilistik och textananalys, det blev högsta betyg: VG! Jiho! Känns riktigt bra! 

Måste säga att jag är nöjd över mina resultat. Det var tufft att läsa två heltidskurser samtidigt och att få bra betyg i båda kurserna känns lite extra skönt när man har slitit så! 

Mamma Mia!

Var på bio idag och såg på Mamma Mia. Den var verkligen bra! Precis som alla har sagt (alla har ju redan sett men jag behövde lite tid för att övertyga Kristofer om att se den) så var det verkligen en film som man blev glad av! Musiken är ju helt underbar och Meryl Streep och Julie Walters var också riktigt bra! Och jag kan avslöja att Kristofer också tyckte att den var bra!

Så den tycker jag att ni ska se om ni inte sett den än.


Dramatikkursen klar!

Just det, har ju fått resultaten från Dramatikkursen också! Jag blev godkänd! Så den är klar nu! Fick jättebra kritik på alla uppgifter och låg på VG på någon uppgift men jag verkar ju vara en sån som ska ligga på G+. Vet inte hur många kurser som jag har fått höra att allt är jättebra och att jag ligger på gränsen till VG men ändå får G...

Hur som helst så är jag jätteglad över mitt godkända betyg, nu kan jag bocka av ännu en kurs på listan!

Vemdalen...

I helgen så var vi i Vemdalen. Det var så otroligt härligt att åka iväg en stund! Kristofer och Mattias har målat stugan så de har väl inte tagit det så jättelugnt men jag, Linda och lilla Linus tog det desto lugnare. Vi fixade maten, bakade, plockade båbär, målade och hade det allmänt gott bara! Haha, Linus kanske inte tog det så jättelugnt, där var det full fart som gällde. Småbarn är så härliga - full energi hela dagen och sen stupar de i säng på kvällen. 

Summa summarum var det alltså en jättehärlig helg! 

Visar några bilder, dels från stugan som är helt nybyggd och ligger ca. 10 meter från backen, dels från lördagskvällen då vi var ute och kollade på stjärnor. Det var helt otroligt, har nog aldrig sett så många stjärnor på samma gång i hela mitt liv! Haha, hade även lite tråkigt på vägen upp så ni får ett par bilder från ditresan också!





(Klicka för större)