Bio...

Idag blir det bio! Känns jättebra att ha en lugn myshelg i stället för en partyhelg... Känner att jag behöver det...

Vi tänkte att vi skulle se
Valkyria med Tom Cruise. Hoppas att den är bra!




________________________________________________________________________

Det blev ingen bio. Min älskling mådde inge bra så vi får gå på bio en annan dag i stället. Såg på 'Så som i himmelen' som gick på ettan i stället. Inte helt fel, den är så himla (hehe) bra!

Paris, dag 2...

Den andra dagen så hann vi med betydligt mer än den första. Först så åkte vi på en guidad busstur. Vi såg hur mycket kända byggnader och kända platser som helst! Jag kommer inte ens ihåg hälften men några var Opera Garnier, Musée du Louvre (Louvren), Place de la Concorde, Arc de triomphe etoile (Triumfbågen), Tour Eiffel (Eiffeltornet), Avenue des Champs Elysees, Notre Dame och mycket, mycket mera. Det känns som att Paris aldrig tar slut på sevärdheter! Man hade lätt kunnat vara där en hel vecka och man hade ändå haft massor med kända platser kvar att besöka. Hur som helst så hade vi en jättebra guide som på ett underhållande sätt berättade om alla byggnader och om Paris historia. Mycket intressant!

När vi kom fram till Notre Dame så var nästa hållplats Grobois, en enorm träningsanläggning för travhästar. Vi var dock ett gäng som hellre ville se mer av staden så vi hoppade av vid den enorma kyrkan. Vi började med att kolla in kyrkan och sen promenerade vi till Louvren och gick in där och kollade på en massa tavlor, bland annat den berömda Mona Lisa av Leonardo da Vinci. Sen blev det även en sväng förbi Operan innan vi gick tillbaka till hotellet.

På kvällen blev det middag med hela gänget. En mycket bra dag!

Ett urval av bilder:



 
 

Notre Dame. Känd bland annat för de vackra fönstren samt "Ringaren i Notre Dame".


 

 

Louvren. Lilla triumfbågen (som står vid Louvren), vyn över Champs Elysses med obelisken och stora triumfbågen skymtandes, MonaLisa.



Grande Coupole (eller något liknande), här ligger tydligen Napoleon begravd. Taket är av äkta guld.



Eiffeltornet samt flamman i frihetsgudinnans fackla. I tunneln under flamman körde prinsessan Diana ihjäl sig...


 

Operan. Det var här "Fantomen på Operan" höll till...

Paris, dag 1...

Här kommer lite bilder från första dagen i Paris. Eftersom vi kom fram till hotellet först på eftermiddagen så hann vi inte med så mycket denna dag. Vi gick dock till en restaurang där vi hade bokat in oss på en middag. På vägen dit (och hem) så gick vi längs den gatan där det berömda Moulin Rouge ligger. Har dock ingen bild därifrån men ni kanske känner igen väderkvarnen från filmen med samma namn? Hur som helst så finns även följande på denna gata: Sexodrome, Pornoshop, Sexy sexy sexy och ja, ni fattar grejen... Haha, en upplevelse i sig!


Två tröttisar på planet...

 
Lite himmel...


Nästan hela gänget...


No comment...


De följande dagarna var vi betydligt mer intellektuella och turistiga. Bildbevis kommer senare...

Tillbaka till verkligheten och hästarna!

Shit vad trött jag blev! Ögonlocken kändes helt plötsligt väldigt tunga! Perfekt då att jag ska krypa upp i soffan med lite ostbågar och en bok! Dock så blir det en pluggbok, så jag kanske somnar! Men den är ganska intressant så jag ska försöka att hålla mig vaken...

Kika in på
Drömdansaren om ni vill veta vad jag pysslat med de senaste dagarna. Det har blivit mycket hästar...

Lite bilder från resan kommer i morgon! Bjuder på ännu en turistbild så länge...



Jag vid Sacré Cœur.


 


Bonjour!

Nu är jag hemma i Sverige igen efter en kanonresa! Om ni inte har varit i Paris än men funderar på att åka dit - gör det! Det finns hur mycket som helst att se och det är en otroligt vacker stad. 

Vi kom hem igår natt och idag har jag haft fullt upp med diverse saker så jag orkar inte berätta om resan just nu. Men det kommer så småningom och jag har knäppt massor med bilder som jag kommer att dela med mig av! =)


Paris nästa...

Dagens planering ser ut som följer:
- Plugga
- Ner på stan för att låna ett par böcker.
- Stallet
- Packa resväskan!

I morgon åker vi till Paris! Det ska bli helt underbart att åka bort ett tag och att få se staden!

Bye bye!


Big Brother Jessica?

Haha, nyss ringde det någon som frågade om hon kommit till Big Brother Jessica. När jag svarade att "nej, det finns flera med samma namn" så fortsatte tjejen med: "Är det säkert?". Nej, vänta lite nu. Jag har ju varit med i Big brother, jag har bara glömt bort det! Hmpf, självklart är jag säker...

Nu är Obama president...

Idag installerades Obama som president i USA. Eftersom jag går en retorik kurs för tillfället så skulle vi kolla in hans installationstal. Dock så missade jag början så jag får kolla på hela talet en annan dag.

Ska bli lite roligt att kolla in det närmare. I måndags så satt jag hela kvällen och gjorde klar min uppsats som handlade om Obamas segertal som han höll direkt efter att hans seger i presidentvalet förkunnats. Av det lilla jag såg så verkade installationstalet ha flera likheter med segertalet.


Kolla in mer på Aftonbladet.

Flummig, flummigare, jag...

Usch, ibland är jag så flummig att jag skäms. Idag kan jag säga att jag fick ett sådant "moment" där jag riktigt skämdes! Tur att jag var ensam hemma när jag upptäckte min flummighet...

Busy morning...

Vilken morgon! Först fick jag en liten sovmorgon då jag vaknade vid 9-tiden. Skönt! Men sen har det varit full rulle!
 
Dels så har telefonen ringt ett flertal gånger och jag har svarat på mail om saker som måste ordnas upp. Kan avslöja så mycket som att det handlar om hästar och att det för tillfället verkar vara ett överskott av dem..  Men jag tror och hoppas att allt kommer lösa sig till slut. Det blir lite extrapyssel ett tag nu framöver men så får det bli, jag gör såklart allt jag kan för att alla hästarna ska må bra! Nu är det nog många som inte fattar alls vad jag pratar om men jag kan förklara vid ett senare tillfälle...

Sen så har jag även registrerat mig på nästa kurs. Jag har även äntligen hittat lite information om kursen, tydligen så fanns det två mappar för samma kurs vilket blev lite förvirrande. Jag har kollat flera gånger i den ena mappen för information men där har det inte funnits någon. Men nu när jag hittade den andra mappen så hittade jag även lite information, bland annat att det är kursintroduktion idag! Vilken tur att jag såg det i tid! Som tur är så läser jag på distans den här terminen så jag slipper åka till Falun... 

Resten av den här dagen ska jag:
- Göra några ärenden på stan.
- "Gå på" kursintroduktionen.
- Stallet (med lite extrapyssel som jag fick reda på idag)
- Sälja soffan! Den blir hämtad idag.

Men först måste jag käka frukost och hoppa in i duschen!
Ni får ha en bra dag!


(Angående förra inlägget - Det var en vetekudde så ni som gissade hade rätt! =) Jag använder den inte bara på axlarna utan även på mina isbitar till fötter. Den är helt underbar!)
 

Min nya bästa vän!

Här är min nya bästa vän:



Ser ni vad det är för något???

Är jag en hemmafru???

Ibland känns det som att jag skulle kunna kategoriseras in i facket "hemmafru". Märk dock att jag endast skriver ibland. Jag tror dock att många inte ser mig som en hemmafru...

Några tecken talar emot:
- Jag är inte gift vilket känns som en förutsättning om man ska kallas "fru".
- Jag har inga barn.
- Jag lagar väldigt sällan mat. Känns som att en hemmafru borde vara haj i köket, eller hur?
- Egentligen städar och donar jag nog inte så mycket hemma som jag ibland vill låta påskina...
- Jag jobbar (dock så är det endast ett extrajobb).

Men några saker talar dock för att jag skulle vara en hemmafru. Som idag till exempel. Jag har idag gjort följande:
- Diskat (vi har ingen diskmaskin så här är det handdisk som gäller!).
- Bäddat sängen.
- Bakat en sockerkaka.
- Tvättat överdrag nr.2 till soffan.
- Sett på en film (Harry Potter och fenixorden).

Några andra saker som kanske kan klassas in som ingredienser på ett hemmafruliv (eller hör detta kanske mer till kategorin "lyxfru"?):
- Jag är hemma ofta.
- Jag får ägna mig åt mitt stora intresse - hästarna!
- Jag spenderar tid på allmänbildning (okej då, jag pluggar till en yrkestitel men ändå).
- Jag fikar ofta (i perioder) med mina vänner.
- Jag shoppar en del (i perioder).

Den punkten med störst vikt är nog den att jag är hemma ofta. Det är nog det som gör att jag ibland känner mig som en hemmafru... Förutom mina "sysslor i hemmet" så har jag idag även gjort lite ändringar i min uppsats. Nu ska jag fortsätta med det så att den blir klar. Tänkte skicka in slutversionen i dag nämligen... Har även varit till stallet idag...



Den här definitionen hade Wikipedia på hemmafru:

Hemmafru är en gift kvinna som regelbundet utför någon form av värdeskapande aktivitet i hemmet, istället för att förvärvsarbeta. Arbetsuppgifterna omfattar i första hand barnomsorg och hushållsarbete.



Så ok då, jag är ingen hemmafru...

Nu är ännu en gift... ; )

Igår var jag på bröllop då en av mina barndomsvänner gifte sig! Det var ett jättefint vinterbröllop och den efterföljande festen var väldigt trevlig med god mat och gott sällskap!

En efter en gifter sig tjejerna i gänget och nu kan man bara undra vem som blir näst på tur...


Här förbereds våran gåva till brudparet! ; )


Det vackra brudparet!


"Tjejligan" samlad!


Så fint!! (Lägg märke till brudparet på tårtan! Haha!)


Drömmar om hus...

En dröm som jag har är att köpa ett äldre slitet hus och totalrenovera det. Problemet är bara att både jag och Kristofer är totalt ohändiga! I alla fall då det gäller allt som har med byggnation att göra. Målning och småpyssel kanske vi hade klarat om vi bestämt oss för det men inte så mycket annat.

Därför får jag nog lov att omdefinera min dröm lite... Ett relativt "färdigt" hus borde nog vi sikta in oss på men som man kan göra till sitt med lite färg, tapeter och inredning... Eller så får vi helt enkelt bli jätterika på något sätt så att vi kan anlita folk som kan renovera åt oss... Hur det än blir så önskar jag mig hellre ett hus som har en "äldre känsla" än ett helt nybyggt... Ett stall på gården hade inte heller varit helt fel... =)

Jag vet en gård som hade passat oss perfekt men tyvärr så vill de som bor där nu bo kvar där ett bra tag till.

Dagens planer...

I dag har jag haft sovmorgon = underbart!!

Mina planer för dagen ser ut som följer:

- Städa hemma samt tvätta överdraget till gamla soffan 
- Göra lite ändringar i uppsatsen
- Stallet
- Åka och kolla på innebandy
- Se på Let´s Dance och ha en mysig hemmakväll! 

Nu var det längesen som jag hade några bilder i bloggen vilket kanske är lite tråkigt. Anledningen är att våran nya "datorhörna" har blivit i soffan och alla bilder ligger på en separat hårddisk och inte på själva datorn så jag kommer inte åt några bilder (för den står kvar i datarummet)...

Ni får titta på en egobild som jag redan visat istället för att få någon ny =)


Foto: Owe Eriksson

Om jag vore en öl...

...så vore jag:

Falcon 5,2
 

 
En lagom stark, ljus öl som passar in i de flesta sammanhang.


Den här blev Kristofer:

Calsberg Elephant 7,2
 
 

En lite starkare sort, som gillar att göra det på ditt eget vis, och ser gärna ner på andra som är svagare.



(enligt test på facebook =)

TV-tips!!!

Nu verkar det som att bra tv-program åter börjar visas i tv-rutan efter juluppehållet.... Några av mina favoriter som visas är:

Californication. Av en slump råkade Kristofer sätta på tvn precis som programmet började i måndags och ropade: "Älskling, ditt favoritprogram har börjat!". Äntligen är säsong 2 här av denna humoristiska, porriga och underbara serie!


Tv4, måndagar kl. 22.40.


Made in Sweden.
Inte nog med att Anders, Laila och Andreas är så jädra sköna! Deras nya stjärnskott verkar också vara grymma! Speciellt tjejen, Janet. My god vilken röst!!

Tv4, onsdagar kl. 21.00.


Let´s dance
. Första avsnittet var i fredags och det var riktigt bra! Så denna danstävling kommer jag försöka följa nu framöver!

Tv4, fredagar kl 20.00.


Haha, tv4 blir visst vinnarna under mina tv-kvällar!

Det gick bra!

Jag överlevde oppositionen!! Det gick till och med riktigt bra! Har lite småändringar att göra men annars fick den beröm! Vad lättad jag blev nu!

Tack för de uppmuntrande kommentarerna!

Deprimerad...

En kille som läser samma kurs som jag har valt samma ämne på uppsatsen. Nu har jag läst hans uppsats och den var myyyycket bättre än min. Det är bara att förbereda sig på att bli krossad på oppositionen i morgon... =(


Periodare...

Jag är verkligen en periodare. Ibland tycker jag att det är jättekul att blogga medan jag andra dagar inte har någon lust alls. Just för tillfället så saknar jag lite motivation känner jag men slänger upp ett inlägg ändå så att ni inte ska hinna sakna mina roliga, underbara inlägg om mig, mig och mig! *ironi*

Hur som helst så har jag hunnit med att fika (läs: tagit mig tid på grund av att fika är roligare än att plugga) i både går och idag. I går nere på stan och idag hemma hos Ki. Idag var Tigge och lilla Nathalie på besök hos Ki så jag fick ju bara lov att åka dit! =)

Annars har jag även hunnit med att slänga ut julen och tvättat. Sen så har jag faktiskt pluggat också. Har fortfarande den avslutande diskussionen kvar och den tänkte jag skriva nu. Men jag har gjort en del ändringar som min handledare tyckte att jag skulle göra och så har jag skrivit ett sammandrag. Har dock fortfarande de andras uppsatser att läsa inför oppositionen i morgon så ikväll blir det läsning. När man tar sig tid till att göra andra saker så försvinner ju tyvärr inte ens måsten utan de skjuts endast upp...

Sååå, nu blir det plugg!

Tänk att helger alltid är bra!

Tänk att helger  är så sköna! Vad gäller mina helger så är de bra på grund av några särskilda anledningar:

- Kristofer är alltid ledig på helger vilket gör att vi ses mer på helgerna.
- Även om jag ibland jobbar på lördagar så känner jag mig ändå ledig på helgerna. Jag pluggar aldrig under en helg om det inte är kris!
- Det händer lite mer på helgerna! Eller egentligen så kanske det inte alls gör det men man har en större frihet att välja vad man känner för. Det kan vara att gå på fest, se en film hemma i soffan eller gå ut och äta en god middag. Fast iofs så kan man göra sådana saker på veckorna också men jag tycker ändå att helgerna är bäst! =) (Nästa helg är dessutom lite extra bra för då ska min kompis gifta sig så jag får gå på bröllop!! Och helgen efter det är vi i Paris och det är inte heller helt fel!)

Den här helgen var inget undantag, den har varit bra! Det har blivit en hel del hästar, vi har haft lite folk här hemma (fast det är iofs nästan alltid folk här när det är helg, vilket är kul!), vi har varit ute och käkat gott, vi har fikat samt tagit det lugnt!

Nu ska jag tvätta, promenera till skolan och låna en bok, skriva klart min uppsats, åka till stallet, läsa de andras uppsatser eller iaf börja med det. När jag är klar med det här så har nog hela dagen gått...


Hoppas att ni också haft en bra helg och att ni får en bra dag!

Orkar inte...

Nej, orkar inte skriva något här idag... Men jag har uppdaterat på Drömdansaren så ni kan ju läsa där i stället om ni är lässugna... =)

Portad...

Mina planer som jag gjorde upp för igår blev inte som jag tänkt mig. Jag kom ner på stan och jag åkte hem till mamsen. Men det blev varken någon promenad, något boklån eller någon solning. Så jag är fortfarande vit som ett lakan... Istället så blev det en långfika med Ki och Jim... Mycket bättre!!

Just för tillfället så sitter det ett gäng med grabbs och kollar på fotboll här. Jag har också suttit och kollat... Men tyvärr så går det inte så bra för Liverpool så jag blev utslängd ifall att det var så att jag bringade otur. Får hoppas att de inte gör mål nu för då är jag väl portad för all framtid från vardagsrummet när de spelar... De är lite skrockfulla grabbsen... De hade även en tanke att det var den nya soffan som bringade otur... Knasbollar...


YNWA


Klar! Nästan iaf...

Nu har jag lämnat in min uppsats, puh! Satt uppe ganska sent och pluggade igår. Självklart så kom det hem lite folk hit igår som skulle se på hockey. Jättetrevligt men jag har väldigt svårt att plugga om det inte är tyst och lugnt omkring mig om man säger så... Men jag gjorde klart det mesta efter hockeyn och sen så gick jag upp tidigt i morse för att läsa igenom uppsatsen och fixa till lite småsaker. Dock så är uppsatsen inte helt klar än. Har inte skrivit själva slutdiskussionen än och sen kommer det säkert att bli lite småändringar. Fick bland annat ett tips om en bok av min handledare igår (!) så den känns det som att jag borde låna och få med lite av. 

Men i det stora hela så är jag klar och det känns superskönt! Nu måste jag plocka ihop lite hemma, har spridit ut mina böcker och papper över hela lägenheten. Sen måste jag fräscha till mig lite, har suttit och sunkat till mig rejält de här dagarna när jag bara har suttit inne och pluggat... =)

Övriga planer för dagen är att ta en promenad ner på stan där jag tänkte fixa en grej. Sen tänkte jag promenera vidare till St Mikaelsskolan där jag ska låna den där boken... Sen hoppas jag att jag ska hinna med några minuter i något solarium. Shit vad blek jag är! Som ett lakan! Men samtidigt så är jag lite rädd för solarier, det är ju faktiskt något som bidrar till hudcancer. Uscha! Men några minuter måste jag nog ligga, får se om det gör någon skillnad.

Haha, märker ni att jag har suttit och skrivit mycket de senaste dagarna?? Det här inlägget bara råkar bli längre och längre då orden bara ramlar ut! =)

När jag ändå berättar min dag i detalj så kan jag lika gärna berätta att jag och Kristofer ska till mamsen ikväll och äta middag. Hon fyller år idag! Grattis mamsen! (Inte för att hon kommer att läsa det här då hon inte har något internet, men ändå). Sen blir det ju självklart tittande på Let´s Dance ikväll!!!

Så, nu ska jag sluta... Ha en trevlig helg!!

Funderingar...

Så länge sedan var det inte sen jag skrev mitt förra inlägg men det har redan hunnit hända en del.

Jag har skrivit ännu ett par sidor i uppsatsen. Men sen har jag även fått reda på en del tråkiga saker... Det är konstigt att olika saker har en tendens att uppstå vid samma tillfällen...

Det är som när man är på jobbet. Det kan vara helt tomt i butiken (eller nästintill) sen helt plötsligt så kommer det en hel drös med människor samtidigt. Lika har det varit på tidigare jobb, de flesta kunder kommer i klungor. Hur kommer det sig?

Eller som att man ena dagen har det lugnt och längtar efter att ha något att göra för att nästa ha fullt upp med allt möjligt. Varför blir det så?

Eller som vid ett tillfälle när jag varit arbetslös en period helt plötslig stod med tre olika jobb samtidigt.

Hur går sånt där till egentligen???

Nej, nu har jag haft min lilla paus, måste ta sådana ibland för att kunna fokusera... Kanske inte så bra att ta dessa vid datorn kanske, borde resa på  mig och göra något annat en stund egentligen. Men, men...

Pluggeliplugg...

Jag skriver och skriver och skriver... Men ändå så känns det som att jag har massor kvar att göra... Jag pratar såklart om uppsatsen som helst ska var så gott som klar i morgon kl. 10. Varför kl. 10 förresten? Oppositionen är inte förrän på onsdag så vi hade väl kunnat få lämna in kl. 18 eller något i morgon istället... Då hade man haft en hel dag till på sig...

Jaja, det går sakta framåt iaf men som sagt så är det en hel del kvar att göra. Bäst att fortsätta... Lär bli att sitta med det här hela kvällen (natten?). Men det är faktiskt lite kul också. Gillar att skriva och gillar mitt ämne. Men just nu jobbar jag mot klockan... Sen så är jag som vanligt lite nervös att det inte ska vara tillräckligt bra...

Nästa gång ska jag inte vara ute i sista minuten... Lovar... *håller fingrarna korsade*

Lyckans ostar...

Kolla på den här videon. Den är rolig!



Striderna i Gaza...

Det känns verkligen hemskt att vi fortfarande lever i en tid där krig pågår och oskyldiga människor drabbas på de hemskaste sätt. Jag hoppas innerligt att striderna i Gaza upphör inom kort men de sår som kommer att finnas kvar kommer vara svåra att läka. Tänk på alla människor som har förlorat sin familj, sina vänner och sina hem. Hur går man vidare efter något sådant?  

Sänder en bön till alla drabbade...

Läs mer...


Plugg och liiite H&M...

NU ska jag sätta mig och skriva på uppsatsen! Ska ta med mig datorn och böckerna till soffan och sitta där och skriva. Kanske ska bläddra liiite i H&Mkatalogen först bara, den låg i brevlådan idag...

Det finns en till som älskar soffan och som sover i den varje dag... Zlatan...


Rastlös...

Fattar inte vad som börjar hända med mig på söndagar. Jag känner mig seg samtidigt som jag känner mig rastlös. Lika var det förra söndagen. Idag har jag ridit en häst så jag har hållt igång kroppen lite men ändå så känns det som att det drar i hela kroppen. Samtidigt känner jag mig som handlingsförlamad. Och så grubblar jag. Konstigt...

Jag tror att jag har överkottsenergi samtidigt som jag har en del att tänka på för tillfället. Vilket gör att jag grubblar för mycket istället för att göra något vettigt.
 
Hoppas att den här trenden vänder snart. Söndagar är ju en ledig slappdag som man borde njuta av, inte ha ångest över...

Tre korta...

Om tre veckor är jag i Paris! Underbart!

Ännu några bilder från nyår finns på
Kis blogg. =)

Nu ska jag sticka till ridklubben och rida! Härligt att komma upp på en häst igen! Ska bli superskoj!

New Year´s Eve... the reduced story...

Ok, här kommer den reducerade berättelsen om mitt nyårsfirande. Reduceringen beror på:

1) Allt lämpar sig inte i tryck.
2) Hela kvällen finns inte lagrad i minnet (vare sig mitt, någon annans eller kamerans).

Kvällen (/natten) var hur som helst riktigt rolig. Den började med en god trerätters middag.

Förrätt: Löjromstoast. 
Huvudrätt: Helstekt oxfilé med potatisgratäng, Kristofers berömda sås och fetaostsallad.
Efterrätt: Marängsvisch.  


Efter middagen så gjordes bl a följande (utan inbördes ordning): Det spelades sällskapsspel, det sjöngs, det dansades, 12-slaget firades, det spelades lite mer sällskapsspel, det bastades, det *piiiip* osv... =)

En oförglömlig kväll höll jag på att skriva... Jag menade såklart en väldigt rolig kväll och jag hoppas att grannarna sov framåt 5-tiden om jag säger så...


Bjuder på några få bilder från kvällen:

 
Missarna sov lugnt i sängen... Ett tag... Tills det började väsnas inne och smälla ute. Stackrarna, men de överlevde kvällen och Zlatan var ändå i fin form!

 
Det dukade bordet var väldigt litet men finns det hjärterum så finns det stjärterum! =)

 
Tolvslaget firades såklart ute där vi såg på fyrverkerierna.

På bilderna ser ni de som var med på middagen men det var även fler som passerade under kvällen...

Till er som var med: Tack för ett roligt nyårsfirande!

Ny design...

Fixade om lite i designen... Bättre eller sämre?

Svar... och lite annat...

Fick en fråga om vart vi har köpt våran nya soffa... Den är inköpt på EM i Mora. =)

Uppdaterar liiite om nyår senare (läs i morgon), det som jag kommer ihåg haha... En helt galen kväll men ack så rolig!

Idag var sista jobbdagen för julen, nu lär det bara bli lite lördagar framöver... Har varit jättekul att göra något annat än att plugga. Trivs bra på jobbet! Men nästa vecka blir det plugg för hela slanten, måste få klar min uppsats som jag har tjatat om... Usch vad jag gruvar mig, är orolig att tiden inte ska räcka till. Men jag får skylla mig själv som skjutit på det så länge... Men vem tackar nej till jobb eller pluggar över jul och nyår?? Inte jag... Dock så är det inte den slutgiltiga versionen som ska lämnas in nästa fredag utan det är endast ett första utkast. Men det vore bra om jag hinner bli klar med det mesta... Jaja, det ska nog gå. Det är inte första gången jag är sent ute om man säger så... =)

Idag efter jobbet åkte vi ett gäng och bowlade i Orsa. Det var faktiskt riktigt kul och det gick ganska bra för mig! Jag vann inte men jag slog mannen i huset vilket känns bra! =D *nöjd* Har även käkat pizza vilket var gott! Shit, vad mycket jag har käkat över jul och nyår!! Dags att börja rida lite igen tror jag så att kroppen får komma igång! Har ju ingen egen häst att rida på men jag tror nog att jag ska få låna några... =)

Nu blir det mys i soffan! Älskar verkligen våran nya soffa! Den passade även perfekt under nyår då det var en hel del gäster här. Och den höll för fulla människor (läs: som jag) som dansade i den... =)