Volvo V70...

Man ska inte ropa hej...

Men kanske förhoppningsvis är en sådan svart -02 snart i våran ägo...

image222

Kunde inte låta bli... =)


Sego...

Tror att jag idag har genomlidit mitt livs segaste arbetsdag! Väldigt lite kunder, inga varor, ingenting att göra... Dessutom var båda T och jag världens segaste idag och jag kan iaf säga att jag var heelt utan motivation att jobba idag... Börjar bli orolig att jag är på väg att bli sjuk för så här trött och seg brukar jag faktiskt inte vara... 

Bäst att käka lite så att man får lite ork för att ta sig till stallet... Ska dock inte rida idag och älskling har lovat att följa med så det ska nog gå...

Tågbiljetter bokade...

Jag borde verkligen inte klaga! Men tack att ni förstår mig!

Hihi, har nu beställt tågbiljetter Mora-Arlanda... Som sagt, jag ska inte klaga när jag har något sådant att se fram emot!

Längtar!!

image218 
Hotellets pool och strand

image220
En av hotellets restauranger...

Måsten...

Varför måste man (jag) alltid ha en massa måsten att göra? Jag har varit ledig i 1 1/2 vecka och än tror jag inte att det har gått en enda dag utan måsten... Och då räknar jag inte ens in kusen som jag måste ta hand om varje dag.

Visserligen befinner jag mig just nu i en lite speciell situation med tanke på vad som hänt och självklart vill jag hjälpa till. Men jag blir tokig av att ha någonting att passa eller göra varenda dag! Får man överhuvudtaget tycka så med tanke på allt? De få dagar som jag inte har hjälpt till med något så har det varit pga att jag har haft fullt upp med annat...

Bläää, är ganska less på allt just nu, samtidigt som jag är orolig och ledsen över mamsen...

Fastän jag är heeelt (sure) ledig så har jag inte tid att umgås med mina kompisar, ta en fika eller whatever utan att planera dagen i minsta detalj för att hinna med. Det suger!

Har iaf haft en ganska lugn dag idag då jag haft sovmorgon, vikt tvätt och kollat på höjdhoppsfinalen. Men nu måste jag sätta fart eftersom jag har bestämt att jag ska hinna med att laga mat/äta innan vi ska och titta på en bil som vi kanske ska köpa och innan jag ska upp till mamsen för att fixa en sak (för det hinner jag inte i morgon eftersom jag jobbar hela dagen) och innan jag ska till stallet.

Gahh, har ingen rätt att klaga (alla har väl måsten, eller?) men just nu är jag verkligen less!

Desperate housewife...

Jag har blivit en hemmafru! Tror att det får bli min roll nu när jag är ledig ett tag... =)

Har jobbat hårt för att leva upp till den titeln idag! Plockat ihop hemma, torkat hyllorna i köket, tagit reda på min lilla pappershög (det fanns papper sen ett år tillbaka i den), handlat och planerat mat för flera dagar framöver (verkligen inte mitt vanliga jag), lagat mat (definitivt inte mitt vanliga jag)... Ja, tror det var allt...

Nu ska jag ta hand om tvätten! =P

(Tänkte jag skulle uppdatera om helgen också, men det får bli när jag är klar med mina hushållssysslor)

Inget nytt...

Har inte så mycket att säga faktiskt... Har jobbat idag. Annars har jag varit ledig den senaste veckan. Och är som sagt ledig i 5 veckor till! Helt otroligt! Tro vad jag ska hitta på då... Vet iaf vad jag ska göra i två veckor! =)

Konstigt för under den ledigheten som jag har haft denna vecka har jag bara blivit tröttare och segare... Inte piggare som man borde ha blivit... Men, blir väl piggare någon gång, ska inte klaga...   

Ikväll blir det lite gott käk bara Kristofer tar sig hem från matchen. Hoppas den går bra! Viktig match tydligen...

Kanske borde installera programmet som följde med kameran så att jag kan ladda upp lite bilder här?! Är dock inte van att ha kamera så än har det inte blivit så många kort knäppta.

Nä, tror jag återgår till min bok: Att älska som en porrstjärna, en sedelärande berättelse.




Nytt rekord!

Hihi, hade nytt rekord på bloggbesökare igår. Tänker inte avslöja hur många för i somligas ögon är det nog väldigt få, men i mina ögon var det många! Kul! =)

Har faktiskt varit fler än det brukar på slutet, fast samtidigt färre kommentarer... Men, inget som bekymrar mig, lämna en kommentar om ni får lust bara! =)

Har precis varit i stallet för hovslagaren var där och slog på en tappsko. Passade på att mocka och fylla på vatten i hagen också så lite nytta har man hunnit göra idag. Ska dit igen i kväll för att rida och kvällsfodra, skönt att ha lite klart sen innan när man kommer dit då!

Nu ska jag ut i solen! Ha en trevlig dag, ni som orkar er hit idag med!

Fotofobi...

Jag tror faktiskt att jag har riktig fotofobi. Alltså jag hatar att vara med på kort! Jag ser aldrig bra ut!

Ex: Jag kan ha varit ut en kväll, har fixat och piffat innan så att jag faktiskt har tänkt att jag ser väl ok ut! För att sedan ha hamnat på ett antal kort under kvällen. Fine, trevligt att någon dokumenterar kvällen. Tills man får se bilderna, ser ut som ett mongo på var enda bild! Sen var den illusionen om att man kanske såg ok ut borta...

Någon som har något bra tips om hur man göra för att se liite bättre ut på bild? Eller är det helt kört?

=P

Ledig 5 veckor...

Jaha, då blev man ledig i fem veckor då... Har efter många om och men lyckats få tag på ansvarig för den första delkursen på litteraturvetenskapen. Efter att ha fått olika besked så kom hon till slut fram till att jag inte får gå den första delkursen eftersom jag kommer att vara borta i två veckor. Trots att jag har varit villig att läsa i kapp det som jag missar så var det tydligen så att man inte fick vara frånvarande från mer än ett tillfälle på denna delkurs.

Jag kommer att fortsätta att läsa då nästa delkurs börjar sen så får jag helt enkelt läsa denna delkurs vid något annat tillfälle.

Så jag som kände mig lite trött och stressad blev helt plötsligt av med den mest tidkrävande sysslan.

Först kändes det lite snopet men samtidigt så känns det faktsikt lite skönt, med tanke på allt!


Orka?!

Just nu känner jag mig helt färdig...

- Dels är det en sak som har hänt som känns jättejobbig, men jag måste ju hålla ihop så att jag kan hjälpa till på bästa sätt! Vill verkligen göra allt jag kan... Har bl a varit och fixat och grejat lite idag, man får göra det man kan...

- Har även skolstarten i faggorna och med tanke på:
*att det inte går att få tag på lärarna på skolan,
*att jag ska vara borta 2 veckor på en 5-veckorskurs,
*att jag idag har lånat 16 böcker på bibblan som är en del av litteraturen som ska användas på denna 5-veckorskurs
*att jag har en hel del kvar som jag måste fixa inför skolstarten...
...så känns även detta ganska påfrestande.

- Har även Mirre att tänka på. Har ju ansvar för en individ till! Var i Bonäs och red idag... Hade Anne med mig så hon red Mirre och jag red Reggie. Blev en ganska lång tur (då vi red lite vilse) men det var trevligt! Tyvärr hade Mirre tappat en sko så jag måste komma ihåg att ringa hovslagaren i morgon (ännu ett måste)... Det som verkligen var positivt idag var att Anne meddelade att hon kunde tänka sig att hjälpa mig med Mirre när jag ska till Dubai, vilket känns jätteskönt!

*Suck* vad allt känns jobbigt just nu... Men det känns väl bättre i morgon igen när jag har fått lite sömn och fått lite mer grejer fixade... Har ett antal måste-grejer att göra... Bara att bita ihop och orka... 


Just ja, kanske ska uppdatera om våran lilla Ikea-tripp som vi gjorde igår... Jag,
Ki och Elmer drog iväg till Gävle för lite shopping på Ikea. På vägen dit hade det tydligen skett en trafikolycka så vi blev stående ca. 30 min. Usch, tycker sånt där är så hemskt. Men jag tror att personerna i bilen hade klarat sig utan allvarligare skador iaf. Till slut kom vi ändå fram och då blev det såklart lite shopping samt käk på Ikea-restaurangen. Det blev inte så mkt shopping som det brukar bli för min del men jag köpte iaf tre stycken av dessa lampor till sovrummet:

     


Sen blev det såklart även lite smågrejor. Var även in på köpcentrumet där jag fyndade en Itchi-klänning för ca. 90 kr samt så blev det ett litet gulligt halsband. Kändes skönt att komma iväg lite trots att jag var riktigt trött och seg hela dagen.

Näpp, nu blir det hopp i säng så att jag kanske (förhoppningsvis) blir lite piggare i morgon!

Lite kul i allt elände...

Usch, har hänt lite jobbiga saker på sistonde. Orkar/tänker dock inte skriva om det här...

Har trots allt även varit med om några roliga saker de senaste dagarna! Torsdag och fredag red jag för Göran. Var lite nervös innan att skogsturerna hade gjort att vi hamnat efter i dressyren men det var snarare tvärt om! Mirre var jättepigg och jätteduktig! Så det kändes kul och bra!

Hade även riktigt trevligt igår då vi var ett gäng som gick ut och käkade tillsammans. Först träffades vi hemma hos oss där vi tog ett glas vin och en drink. Sedan drog vi iväg till Claras där vi käkade supergodmat och drack lite gott (hrrmm). Jag åt löjromstoast till förrätt och plankstek moscovich till huvudrätt. Supergott! Sen bar det iväg hem till oss igen där det blev lite mer vin och drinkar. Jag, Elmer och S tyckte även att det var behövligt att försöka shaka bort maten som vi proppat i oss så vi drog vidare till Lilla krogen där vi röjde loss på dansgolvet! =)

Mitt i allt elände så känns det som att man måste passa på att leva, ha roligt och ta hand om varandra medans man kan. Man vet aldrig vad livet har i beredskap för en!

Så ta hand om er själva och varandra!

Före/efter-bilder...

Till slut så kommer då mina före/efter-bilder på sovrummet. Det som saknas är nya gardiner och elementen är kvar att måla... (Obs. trots min nyinköpta kamera så är dessa bilder tagna med mobilkamera, därav den dåliga kvailteten) =)

Före:       Efter:      

Före:      Efter:  
  
Före:      Efter:  
 
Före:      Efter: 

Före:      Efter:       

Helgen...

Det blev utgång i lördags! Jag hade dock lika gärna kunnat stanna hemma, var inte så sugen att gå på krogen... Var på Lilla och satt mest på uteserveringen... Var väl ok...

Igår blev det en tur till Falun för att hälsa på syster med familj. Var ute hela dagen och badade fötterna, fiskade och fikade. Väldigt trevligt! Deras hus är verkligen underbart! Under hemfärden stannade vi till på IcaMaxi och handlade lite käk som vi lagade till när vi kom hem. Åkte därefter till stallet och red en tur. Mirre har känts lite sådär på slutet men igår kändes han faktiskt riktigt bra! Idag blir det dock ingen ridning då jag måste upp till stallet (ridklubben) för att gå på möte. Måste ju berätta att jag beslutat att stå kvar i Bonäs med Mirre. Jag vet inte om det är rätt beslut i längden men just nu känns det riktigt bra!

Vill dock skynda mig hem därifrån då jag har börjat städa lite hemma. Känns som att det var hundra år sedan jag gjorde något åt hur det ser ut hemma. Kristofer har varit duktig på att hålla efter men det brukar vara jag som står för storstädningarna! =) Hade varit skönt om det blev gjort så att det kan kännas lite hemtrevligt här...

Idag har Kristofer varit och köpt ett minneskort och en väska till kameran! Så nu kan vi knäppa mååånga kort! Så snart kanske det blir lite fler bilder i bloggen!

Dagens uppdatering...

Än så länge idag har jag hunnit med att jobbat, käkat McDonaldskäk i Färnäs samt ridit en tur tillsammans med Elmer. =)

Nu är det dags att duscha för att sedan käka lite kräftor och dricka lite vin! Sen får vi se vad som händer. Antligen blir det lite mys här hemma bara... (Eller utgång om Liverpool vinner, om pojkarna får bestämma. Och det verkar så just nu för tydligen blev det precis mål  hörde jag på jublet innifrån vardagsrummet...)

Ha en trevlig lördagskväll allihopa!

Vill inte sluta...

Nu är det bara en vecka kvar på mitt jobb... Känns riktigt tråkigt... Jag har trivts kanonbra där i sommar och jag hade gärna stannat kvar och jobbat där istället för att plugga. Inte för att det inte känns ok att plugga utan mer för att jag gillar att vara på jobbet!

Blir ju en del lördagar där men det är ju inte riktigt samma sak...

Eftersom jag jobbar i morgon så borde jag dock inte sitta här nu, så dags att hoppa i säng! =)

Tankar...

Ibland börjar jag skriva ner allting som jag sitter och tänker på här... Sen kommer jag på att det här är inte min egna lilla dagbok utan den här "dagboken" kan läsas utav alla. Och då raderar jag det som jag skrivit.

Så nu fick ni veta det! =D

Nu ska jag sova! Natti natti!


Bra/jobbig dag...

Vissa saker har varit kanon i dag. Andra saker har varit sämre.

Vissa saker har löst sig så att allt känns mycket bättre. Andra saker har känts betydligt sämre...

Just nu vet jag inte hur jag ska göra med en viss sak, men ändå vet jag hur det kommer bli... Hoppas bara att det blir bra i slutändan...

Underbar mat!

Kom till slut iväg till stallet... Väl där mötte jag Terese som hade tagit in Reggie för att köra henne till ridklubben för ett träningspass. Kvar ute var Mirre som lyckats blivit döförälskad i Reggie vilket idag resulterade i en väldigt uppjagad häst. När jag skulle hämta honom i hagen var han genomsvettig efter allt springande (då hade han kanske bara varit ute själv i 20-30 min, eller själv och själv, han såg hästar i en hage lite längre bort) och var verkligen dyngsur i svett! Han fick gå in i stallet och lugna ner sig och bli svampad. Detta gjorde då att jag fick lov att vänta på att han skulle ta igen sig samt torka innan jag kunde rida och då kom Marianne på den underbara idén att jag kunde ju äta hos dem!

Det var verkligen hur gott som helst! Som att äta på en gourmetkrog! Per är grym på att laga mat! Först var det en förrätt som bestod av en supergod soppa (gjord på bl a palsternacka tror jag han sa) samt lite plockmat i form av lax och kräftstjärtar. Till soppan fick vi även varma smörgåsar. Till huvudrätt var det den godaste entrecoten (stava?) som jag ätit samt pasta med ost på och en sallad som bestod av romansallad, ruccola, cashewnötter, rödlök samt lite riven ost. Tack för den goda maten!

Efter middagen så blev det till slut en liten ridtur med Mirre... Och nu sitter jag här och är allmänt trött... Bäst att hoppa i duschen och sen i säng! Hoppas det blir ännu en dag på stranden i morgon!

Sol & bad!

Ibland har jag faktiskt tur! Som idag t ex. Har varit skitväder nästan hela sommaren och idag, när jag är ledig, så behagar solen skina hela dagen! Underbart. Direkt efter att jag vaknat och käkat frukost i morse begav jag mig till stranden. Låg där och solade och läste (och badade en gång) i några timmar. När jag kom dit var det faktiskt bara jag och två tjejer till där (de hade småbarn med sig) så jag var ganska tidig. Blev dock hungrig strax efter två-tiden så då gav jag upp för att köpa hem lite lunch...

Sen dess har jag inte gjort mycket. Legat ute på gräsmattan en stund och har även slöat lite inne... Nu snart väntar stallet men det är fortfarande riktigt varmt ute och jag blev jättetrött så jag väntar nog en timme till innan jag drar dit...  

Who cares...

Känner mig ganska besviken och ledsen just nu...

Men det går väl över snart... Är ju ingenting märkvärdigt som hänt egentligen. Bara jag som är som jag är...

Blää...

Sömnproblem...

Har varit hos min syster i Falun ett par dagar och hjälpt till när de har flyttat. Igår hjälpte jag till med flyttstädningen i deras tidigare hem. Blev även en del pyssel i deras nya hem som är superfint! Det är lite kvar att göra på huset men det är ändå redan fint och läget gör det kanon! I går kväll så blev det lite toast med löjrom samt kräftor och lite vin. Gick dock och la oss ganska tidigt då vi alla var riktigt trötta. Trots detta så kunde jag inte somna! Det var helt omöjligt. När det kändes som att jag hade försökt somna i en evighet så kollade jag på klockan, 04.00 stod den på då! Lyckades till slut somna när klockan var runt 6. Sen kommer min syster in halv 7 för att släppa in deras (nya) katt som jamar för fullt och jag blir återigen vaken. Fruktansvärd natt! Har känt mig som en zombie idag... Fick dock sova ytterligare en timme på förmiddagen men vad hjälpte det?! Jag brukar verkligen aldrig ha svårt att sova men nu har jag haft problem i flera nätter. Hoppas att det är någonting som går över...

Nu kom älsklingen hem! Dags att lämna datorn... Ska käka varma mackor och se på film (Die Hard 4.0). Får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken. Har gått in i någon slags trans så just nu känner jag mig inte sovtrött, bara helt koma...