Tävlingsresultat...

I söndags åkte jag, Elmer och Mirre till Folkärna Ridsällskap i Avesta för att tävla dressyr. Jag red två LA-klasser. I den första kändes Mirre helt ok men kanske inte riktigt på hugget, men han kändes lydig. Där fick tyvärr inte så bra poäng... I andra klassen försökte jag rida på lite mer men då resulterade det i ett par ganska stora missar. Så vi gick tillbaka till transporten och tog hand om Mirre och lastade in honom i transporten. Då hör vi plötsligt i högtalarna att det är dags för prisutdelning och att jag och Mirre blivit placerade! Så det var bara att kasta på sig tävlingsstassen igen och springa upp till prisutdelningen! Mirre fick tyvärr inte följa... Så en röd rosett (4:e plac.) och lite pengar fick följa med hem!

Kändes jättekul att bli placerad. Dels så var det i den svårare klassen och dels så slog vi den som vann den första klassen och som hade en jättefin häst! Det var även samma domare i båda klasserna så med hjälp av hennes kommentarer så tyckte jag att jag äntligen blev lite klokare vad domarna vill se hos oss. Så nu vet jag att jag måste satsa lite mer och riskera missar hellre än att gå på säkerhet och rida prydligt...


image499

American Crime...

DVD Thriller/Deckare, American crimeSåg på denna film igår och den var bland de hemskaste filmerna jag har sett! Och den är baserad på en verklig händelse! Tårarna sprutade... Usch, man mår inte bra efter att ha sett den men den är helt klart värd att se då den är ruskigt bra gjord och otroligt gripande.

Det är en film i samma stil som boken Pojken som kallades Det. Om barnmisshandel med andra ord.






Barnvakt...

Igår var jag barnvakt i ca. 2 timmar. Den tiden gick fort och det hann hända en hel del! =) Shit, vilket jobb att ha två ungar! En sak jag fick lov att fixa när de var här var att få i dem lite mat. Det gick bra förutom att jag inte hann få i mig många tuggor själv då jag bl a fick jaga minsta lilla rackarungen runt huset! Under själva matlagningen tittade jag bort i max 20 seskunder och under den tiden hade minstingen lyckas smeta nagelack på kinden och på fingrarna! Haha, riktiga busungar det där! Men, allt gick ändå bra och det var jättekul att få träffa dem lite...

image496
  Sötnosarna Wilma och Julia

Deprimerande...

Ledsen gubbeAllt kändes så jädra bra! Men självklart måste det komma ett bakslag! För det kan ju inte gå hur bra som helst, eller hur?

Fick tillbaka resultatet från den där j-vla grammatiktentan idag och den hade gått åt skogen (iofs väntat men ändå)... Det stod att jag hade "några poäng under godkänd". Som "tur" är så slipper jag göra om den men fick självklart en kompletteringsuppgift. Så nu vet jag vad jag ska göra de här "lediga" dagarna som jag hade framför mig i nästa vecka! Eftersom jag dessutom tycker att detta är svårt så lär det ju inte gå i ett kick heller... Varför får jag aldrig ha flyt heeela vägen... *suck*

Har endast haft en komplettering tidigare sen jag började på högskolan så egentligen är det väl inte hela världen. Men jag hatar att inte bli godkänd direkt! Ej godkänd = mer arbete!

Sen kollade jag dessutom in på mitt bankkonto och det var ju inte direkt upplyftande heller...



Upp som en sol - ner som en pannkaka...

Mardröm!

Även idag var jag morgonpigg och kom upp ur sängen tidigt! Men idag vaknade jag upp ur en mardröm! Usch, den var så hemsk! Jag var dessutom helt säker på att allt hände på riktigt när jag befann mig i drömmen så det var så underbart när jag vaknade och insåg att allt bara var en dröm..

Ha en bra dag!


Soffan nästa!

Snacka om att jag känner mig mör nu! Gjorde precis allt och lite till på min lilla dagsplaneringslista (se inlägget nedanför). Nu har jag precis kommit hem efter att ha ridit unghäst och jag kände när jag red att jag är nog inte helt frisk än, krafterna var inte riktigt där de brukar. Men det gick bra ändå! Hon försökte nog testa mig lite i början nu när jag inte ridit henne på ett tag men efter en stund pustade hon ut och slappnade av och sen var hon fin!

Måste bara skryta lite också. Hade oppositionseminarium idag och det gick jättebra! Jag behövde inte ändra på någonting i min uppsats (jag var den enda i gruppen på åtta pers. som slapp det)! Alla tyckte att den var jättebra! Det känns så himla skönt att jag slipper lägga ner någon mer tid på den! Wiieehoo!

Nu måste jag hoppa i duschen och få i mig någon mat. Vet inte riktigt vad det kommer att bli till middag. Antar att min kära sambo också vill äta men han är på vift och har ingen telefon på sig så jag får väl gå hungrig tills han kommer hem helt enkelt...
(Edit: Kom på att han var på match så jag fick fixa något ätbart själv... =)

Morgonpigg!

Det är inte många dagar som jag vaknar strax efter kl. 7 på morgonen och faktiskt känner att det är ok att kliva upp, men idag var det faktiskt så! Börjar äntligen känna mig frisk! Nu när jag ändå är uppe i tid tänkte jag försöka göra det bästa av tiden som jag nu har tillgodo. Idag har jag följande planering:

* Äta frukost!
* Diska, bädda, hänga en tvätt, plocka ihop lite här hemma.
* Läsa de uppsatser som jag har kvar att läsa innan mitt seminarium.
* Seminarium kl. 11-13.
* Lunch
* Dammsuga/städa klart (om jag inte hinner klart på morgonen)
* Em - stallet.
* Rida unghäst.


Nu ska jag försöka hålla den här planeringen också! =)


Kul med de synpunkter som jag fick under mitt tidigare inlägg! De var ju inte överdrivet många men ni som skrev tyckte att det var bra här i bloggen men att jag kunde visa lite mer bilder. Helt ärligt har jag inte så många nya bilder men ni kan få se en gammal bild på Zlatan... =)

image495

Synpunkter?

Hahaha... Är det verkligen någon som läser mina långa inlägg här i bloggen? Jag ser ju att ni är in hit men orkar ni verkligen läsa allt jag rapar upp? =)

Kom gärna med synpunkter om ni tycker att det börjar bli segt som tuggummi här! Fler bilder kanske?

Visst, det är min blogg och jag skriver oftast det jag känner för stunden. Men eftersom ni är några som är här varje dag (eller iaf regelbundet) så måste jag ju såklart ge er en chans att tycka till!

Gör som ni vill! =)

Eremit...

Yeees! Jag är "klar" med min uppsats! Eller jag har inte läst igenom den än så det kommer nog att bli några småändringar innan jag skickar in den men i det stora hela så är den klar! Kommer dock säkert att bli fler ändringar som ska göras efter oppositionen på onsdag men då har jag tre hela dagar (+ helgen om jag känner för det) på mig att fixa till det... Lite konstig planering om man tänker efter... Så många lugna dagar nu framöver när vi verkligen har haft tidspress att bli klara tills idag... Eller just ja, faan, kom precis på att vi har en till uppgift att göra... Men den ska vara på några sidor bara så jag får väl se till att göra den någon av de lugna dagarna... Det ordnar sig nog...

Grejen idag har bara varit den att jag tydligen, just idag, har varit väldigt populär! Det är så typiskt! Alla ringer på samma dag och annars är telefonen helt tyst (jaja, nästan iaf)... Men - det är kul när folk hör av sig så jag klagar inte. Var bara så typiskt att alla gör det nästan samtidigt just den dagen som jag har deadline... Men det löste sig ju ändå! =)

Den här veckan och nästa är riktigt lugn vad gäller skolan (förutom den lilla uppgiften som jag precis kom på att vi hade). Nästa måndag är hur som helst den riktiga deadlinen så efter det är jag ledig hela veckan! (Förutom jobb några dagar då). Så det ska bli hur skönt som helst! Jag har känt mig som en riktig eremit som bara har suttit hemma och pluggat samt legat hemma i sängen och varit sjuk. Det är tur att jag har hästarna där jag åtminstonde får lite social stimulans (nej, inte med hästarna - med hästfolket!, även fast hästarna också är trevliga att umgås med =). Men nu ska det bli andra bullar! Har redan en lunchdejt i morgon och fler kommer det nog att bli under veckan. Har även spa och middag inplanerat i Falun vilket ska bli underbart! Det är dock först nästa vecka... Annars hoppas jag på finväder så att jag kan sola lite!

Haha, typiskt att det blir ett ganska långt textinlägg nu när jag har suttit och skrivit vid datorn hela dagen. Borde verkligen flytta mig härifrån och göra något annat... Vilket jag också ska! Nu blir det käk och sen stallet! I kväll blir det att läsa igenom min uppsats och skicka iväg den...

Bla, bla, bla... Nu drar jag!

Jag längtar...

... tills att jag har skrivit klart min uppsats.
... tills att jag blivit frisk!
... till Milanoresan!
... till sommaren!




Sängen - mitt nya hem...

Då har jag klarat av alla min åtaganden! Nästan iaf....

I går red jag då som sagt två hästar för Göran. Lilla Reggie var jätteduktig och vi fick jättebra tips på vad både jag och Elmer ska tänka på när vi rider henne. Mirre var också riktigt duktig på träningspasset. Grejen var bara den att han hade fått för sig att han var hingst! Han som alltid står som ett ljus vart jag än ställer honom fick igår för sig att han skulle förlora sin älskling Reggie för alltid! (Då jag red henne på en ridbana inom synhåll och han stod i utebox!) Han blev så till sig att han förutom att blåsa upp sig och stå och gnägga oavbrutet bestämde sig för att försöka ta sig till henne! Försöket resulterade i ett långt sår på bringan, ett trampsår i kronranden och ett mindre sår på halsen... Som tur var så var det ytliga sår... När vi väl kom in i ridhuset och det var dags att rida honom(denna gång med Reggie utom synhåll) så gnäggade han oavbrutet och skrittade i fart med ett tåg men när vi väl satte igång att jobba var han som sagt riktigt fin!

När jag kom hem var jag helt färdig. Feber och skit... Men - ingenting kunde stoppa mina planer...

...så därför var det upp i ottan i morse och ännu ett träningspass med Mirre för Göran. Även idag gick han riktigt bra! Snälla Kristofer och Elmer tog hand om att få hästarna tillbaka till stallet så att jag kunde skynda hem för att göra iordning mig till jobbet. De första timmarna gick jättebra men sen var det som att någon slagit en klubba i skallen på mig så snälla K lät mig gå hem! 

Det var min helg so far. Resten kommer med all säkerhet spenderas under täcket!

 

Sjukvårdsupplysningen...

Ringde dit nu på morgonen eftersom jag fortfarande har ont i halsen men hon som jag pratade med tyckte att jag skulle vänta med penicillin ett tag och se om det går över av sig självt... Hon ordinerade vila och vatten. Ok, vatten kan jag väl dricka men det där med vila blir det inget av med! =)

Nu ska jag käka lite frukost och sen blir det att försöka sammanställa resultatet från min undersökning. Sen blir det stallet och Göranträning på Reggie och Mirre! Sen kan jag vila! =)

Halsfluss...

Min egen diagnos är för tillfället halsfluss. När jag brukar bli förskyld (vilket oftast börjar med halsont) så brukar det inte kännas såhär. Däremot de gånger som jag har haft halsfluss (lyckades få det två gånger förra året, har endast haft det en gång innan det - varför drabbas jag av det så ofta nu för?) så har det känts precis såhär... Men, jag vet inte säkert. Det kommer nog att märkas med tiden...

Blev att avboka unghästridningen iaf. Hade tänkt rida iaf men jag var i stallet innan och tog en promenad med fölis, Kristofer och Mirre följde också med, och då blev jag helt anfådd och svettig så jag åkte hem för att vila istället... Ska bli spännande (eller nåt) att se hur det går att träna med två hästar i morgon... Om jag inte är bättre tills då så kommer jag nog att ramla ihop efteråt... Men, men då får jag göra det för jag SKA rida...


Nu är jag vrålhungrig! Som tur är så ska min älskling laga mat åt mig! Han är så snäll: lagar mat, var med mig till stallet och mockade och gick promenad med bråkiga Mirre...

 
*smack* Love you darling! <3

Nej, nej, nej...

Neeeej! Jag har skitont i halsen idag! Jag har verkligen inte tid att bli sjuk så därför tänker jag VÄGRA!

Idag och i morgon måste jag få ihop min uppsats.. I em ska jag till stallet och så ska jag rida unghäst.. I morgon har jag två hästar som jag ska rida för Göran.. På lördag har jag en träning för Göran och sen ska jag jobba.. Så, som sagt - jag har inte tid att bli sjuk!

Effektiv i duschen...

Japp, man kan få saker gjorda där också! =) Jag menar att jag fick en riktigt bra idé om vad jag ska göra för undersökning! Så nu tror jag att jag har ett ganska bra upplägg färdigt. Nu är det bara att undersöka, sammanställa resultatet samt få ner det på print! Måste även kolla igenom kurslitteraturen efter lämpliga delar som jag kan hänvisa till.

Men, det får faktsikt vänta lite. Är hungrig (har fortfarande inte ätit!) så nu sticker jag ner på stan och lunchar. Däremot så har jag hunnit med både tvätten och däckbyte på bilen! Hade tydligen tagit fel på dag men de var så snälla att de fixade det ändå! =)

Undersökning?

Idag måste jag ta tag i min undersökning som jag ska göra. Grejen är att jag vet inte ens vad jag ska göra för undersökning än och den ska helst vara klar och nedskriven på måndag! Får se hur det här kommer att gå... Lustigt (eller snarare olustigt) är att detta är första gången sen jag började läsa på högskolan som jag ska göra en undersökning utan någon som helst handledning! Men, men det får bli som det blir...

Är iaf klar i stallet så nu kan jag ägna tiden åt att fundera på det här... Måste bara duscha, äta, hänga tvätt och lämna in bilen för däckbyte först... Men sen så... 

Min dag...

Shit, vad tiden rullar på! Fullt upp hela tiden!

Idag har dagen dels bestått av plugg och seminarium. Jag hade en artikel att redovisa och jag fick beröm över min redovisning! Kändes jättekul!

Har även försökt att plocka lite hemma. Fattar inte att grejer har en sådan tendens att sprida ut sig överallt! Tänkte även hinna med att ta reda på lite tvätt idag. Har typ ett ton kläder mm som behöver vikas och skyfflas in i garderoberna.  

Sen har det blivit en hel del tid i stallet också. (Surprice!) Känns lite konstigt att allt bara rullar på där igen efter det som hänt. Vi flyttade in hästarna från lilla stallet till det stora idag eftersom det nu fanns plats för dem därinne men det känns lite konstigt, en plats blev över och då fyller någon annan genast ut den... Men jag kan lova att både hästar och människor saknar honom! Vilken underbart go häst han var!


Nej, nu kan jag inte sitta här och slöa! Bäst att sätta fart så jag får någonting gjort innan DH börjar!


Ny länk...

Nu har även Tin skaffat en blogg!
Trevligt, trevligt!

Kika in den
här.

Tragedi...

Usch, en tragedi utspelade sig i stallet i morse...


Vila I Frid




Tävling...

Då har jag återigen gett mig ut på tävlingsbanorna! Denna gången var vi i Falun och tävlade två klasser, LA. I den första klassen kändes han ok och då kom vi tvåa! I den andra kändes han superfin på framridningen men tyvärr så tappade vi det inne på banan. Men det blev ändå ett ok program. Fick sämre poäng i den klassen och jag vet faktiskt inte riktigt vart jag hamnade placeringsmässigt...

Nu känner jag mig lite sliten så nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det myskväll med älsklingen!
 

Upphittade pengar...

Tänk att hitta 140 000 dollar bara sådär! Det var det någon som gjorde men ärlig som han var så lämnade han in pengarna till polisen...



Hur hade ni gjort om ni hittat dessa pengar (läs om det här)?






Det är över nu...

Inget mer elitseriespel för Mora... I vilket fall inte nästa säsong... Tråkigt när det var så nära! Hade det kunnat vara mer spännande? Jaja, nu är det som det är...

Detta har hänt...

...efter inlägget nedan:

Först läste jag en artikel. Efter det såg jag på en föreläsning. Sen lade jag mig i soffan för att läsa en kursbok - men då somnade jag! 


Sego!

Lägga sig i tid???

DVD Skräck/Gore, Texas chainsaw massacre/The beginning (dts)Shit, vad jag är trött och seg idag... Men det har sina orsaker och jag får verkligen skylla mig själv. Var inte trött igår kväll så istället för att gå och lägga mig i någorlunda tid så såg jag på The Texas Chainsaw Massacre - The Beginning. Jag tyckte att den var helt ok faktiskt! Lite lagomt creepy och spännande...

Idag hade jag tänkt att jag skulle göra ett ryck med typ allt. Tvätt, städning, plugg osv... Men än så länge har det inte gått så bra. Har bara hunnit med stallet än så länge... Har så mkt att läsa i skolan på så kort tid, fattar inte riktigt hur de har tänkt att man ska hinna läsa allt! Men jag ska göra mitt bästa. Så nu blir det att plugga hela dagen så får vi se när jag hinner med det andra...


Längtar till semester!

Bra betyg!

Har fått reda på mitt betyg för första delkursen denna termin. Det blev VG!! Tjohoo!

Nu väntar jag nervöst på resultatet från grammatiktentan...

PO-dag...

Idag har jag varit på PO-dag (partnerområdesdag) på MoraParken. Dessa PO-dagar brukar faktiskt vara lite sådär men idag handlade det om ledarskap och det var riktigt bra! Bästa PO-dagen hittills!

Förmiddagspasset är nog det som jag kommer att ta med mig mest ifrån. Då föreläste Karin Torneklint (Susanna och Jenny Kallurs tränare) om Initiativförmåga/Företagaranda/Kreativitet. Det var riktigt bra! 


Det var inte heller helt fel att vi blev bjudna på fika/lunch osv!

Väder & vind...

Vilket skitväder! Usch! Det har snöat hela dagen trots att det är ganska varmt ute så nu när det slutade så ligger all snö kvar som slask överallt. Nej, bort med snön, den har jag tröttnat på!

Fast en gubbe som jag träffade i dag sa att det står i Bondepraktikan att det ska komma ett lass med snö den här tiden på året för att hämta med sig all den snön som legat kvar. Så om det stämmer så kommer det snart att vara barmark framme överallt!

Vill ha sommar och sol!

Hästblogg??

Det hade varit kul att haft en temablogg där man har fokus på ett bestämt innehåll. Modebloggar finns det ju i miljontals (nära på iaf) och det finns säkert många andra teman också.

Om man ska ha en temablogg är det ett krav (enligt mig) att man har ett unikt intresse för ämnet som man bloggar om. Så om jag skulle skriva en temablogg så skulle det ju nästan endast kunnat vara en om hästar och ridning. Det är ju någonting som jag håller på med varje dag, som jag kan en hel del om och som jag verkligen tycker är roligt.

Vad tror ni? Tror ni att det finns ett intresse därute för att läsa om hästar, ridning och dressyr? Om jag skulle haft en sådan blogg så skulle det inte enbart handla om mig och "mina" hästar. Det skulle ju även varit roligt att lägga in tips och råd, svarat på frågor, försökt hålla reda på nyheter inom sporten osv.
 
Värt att fundera på...

Semesterplaner...

Några roliga saker att se fram emot:

- Resa till Milano (maj)
- Sthlmstripp (maj)
- Malmö (juli)
(- Storsjöyran) (juli-aug)

...och säkert en massa andra roliga saker i vår och sommar!


Det är inte långt kvar tills det är sommar!


Utgång...

Det blev utgång igår! Jag och Kristofer hade inga speciella planer alls igår, vi tänkte att kvällen får bli som den blir... Det enda vi hade bestämt var vad vi skulle äta och att vi skulle dricka lite vin och eventuellt gå ut om vi kände för det. Sen precis när vi ska börja med maten så ringer Tom och undrar om han och Anna fick komma hit en sväng? Självklart fick de det och med sig hade de även Eas.

Efter att vi käkat dyker dessutom Elmer upp, trevligt, trevligt! Så det blev lite drag här hemma ändå med en hel del sång kan jag avslöja! Grabbarna är ju helt kung på att sjunga!

Det var dock bara jag och Kristofer i gänget som hamnade på Lilla men det var trevligt, träffade lite folk jag kände och hade riktigt kul på dansgolvet! Men det var tur att det fanns några jag kände där för det var inte mycket folk, hade nog varit segt om jag som sagt inte hittat lite roliga människor!


Idag var jag uppe tidigt för att släppa ut kusarna. Haha, flera i stallet har klagat på en av hästarna att hon är "helt galen" att släppa ut på morgonen men jag fattar faktiskt inte vad de pratar om. Jag har aldrig haft problem med henne så jag börjar ana att det kanske inte enbart beror på hästen... 

Mirre har varit lite smårosslig ett par dagar så han har fått vila i helgen men nu på morgonen verkade det dock inte vara något fel alls på honom, han var den som var mest på hugget! Så i veckan blir det träning igen!

Undrar vad man ska hitta på idag då nu när man kom igång i tid? Ska hoppa i duschen nu, sen ska jag nog ta reda på lite tvätt och kanske läsa lite i en bok som vi har i skolan. Hm, kanske en promenad också... Och kanske en fika och en sväng på den enda affären som är öppen på söndagar - Åhlens... Haha, märks det att jag är lite rastlös??


Galen katt!

Tycker det här kortet på Zlatan hade varit riktigt fint om det inte vore för att ögonen lyser så! Han ser ju helt galen ut! Fast det är han ju också iofs... Har ett par jätteroliga filmer på honom i mobilen, får se om jag ska försöka lägga upp dem så att ni får se...

image492

Sliten...

Har känt mig lite småsliten de senaste dagarna. Har varit lite mkt på slutet med tenta förra veckan, ny kurs den här veckan, hästar varje dag och jobb flera dagar.

Men just nu så känns det lite bättre, har sovit någon timme mer än vad jag brukar så för tillfället känner jag mig ganska utvilad!

Nu sticker jag till jobbet, får väl se vad som händer sen. Som vanligt är jag sugen på att gå ut men som vanligt så har jag ingen att gå ut med! =P Så vi får se som sagt...

Ha en bra dag!

Min nya frisyr!

Var i Falun idag och var hårmodell åt gulliga Maria som gjorde gesällen. Jag var hennes permanentmodell.

Resultatet blev såhär:


image488


  


Jag är så nöjd! Maria är sååå duktig!

Lite allt möjligt... (för er trogna läsare)

Då var jag hemma igen efter lite jobb. Känner mig lite hes efter att ha stått och gapat i fyra lektioner. Är inte riktigt van, är ju inte så ofta jag håller ridlektioner längre... Men det var kul och det gick bra...

Kom på att jag glömde att berätta att vi var med Telma till veterinären igår! Eftersom hennes provsvar var bra sist vi var där så slutade vi att ge henne medicinen och specialmaten. Och nu var det dags för återbesök igen och alla provsvar var bra även denna gång! Så nu är hon officiellt friskförklarad!

Just det. Började ju en ny kurs idag också. Hade en föreläsning idag och efter att ha sett den så känns det verkligen som att den här kursen kommer att bli ljusår bättre/roligare/intressantare än den förra. Puh!

I morgon så är det Falun som gäller. Gulp, den här gången kommer det att vara på riktigt! Men det känns ok ändå. Maria är jätteduktig! 


Japp, det var allt från mig, hej!  

Takida...

Jag kan lyssna på den här låten hur många gånger som helst! Den är helt underbar!



Jag tänker även på en av mina vänner när jag hör den eftersom hon har älskat Takida så länge! Sen långt innan de blev superkända... Saknar henne sen hon flyttade...

Fullt upp!

Nu är bloggen tydligen ok igen! Hoppas att allt kommer att fungera bättre nu än vad det gjorde innan, har krånglat som bara den.

Hm, tro vad som har hänt sen sist då... Blev iaf ingen utgång i lördags. Kände mig så seg så jag satt hemma framför tvn istället. I söndags var det storstädning här hemma. Samt så åkte jag och Elmer till ridhus med kusarna. Jag red båda och det gick bra. Måste faktiskt säga att jag gillar Reggie mer och mer, hon är en riktigt fin liten häst och hon är häftig att rida!

Igår var jag och Elmer ute på en joggingtur med hästarna (hästarna joggade, vi slöade uppe på =). Det var en ganska lugn dag faktiskt. Träffade syrran lite och så fixade jag lite böcker inför denna nya kurs som börjar nu.

Idag har vi varit ute i skogen med hästarna igen. Sen har jag inte hunnit med så mkt mer. Ska se på en föreläsning nu och sen ska jag jobba i kväll.

Känns som att det är fullt upp hela tiden nu! Kollade i almenackan när jag har en helg utan något inplanerat och den var först i juni! Fram tills dess är det jobb, tävlingar, Milanoresa och Sthlmstripp inbokat. Men, det är faktiskt bara kul att ha lite att göra, hellre det att att inte ha något alls framför sig...