Drömdansaren...

Har varit dålig på att uppdatera, jag vet! Det kommer uppdatering såsmåningom...

Men tills dess: Kika in på min nya hästblogg
Drömdansaren. Jag skulle även bli jätteglad om ni gjorde lite reklam för den i era bloggar, kanske att ni har någon hästintresserad läsare som skulle vilja kika in där? Den kommer som sagt att handla om hästar och då framförallt dressyr. Det har ju blivit en hel del hästsnack i denna bloggen, inte så konstigt med tanke på att det är mitt största intresse! Men nu så tänkte jag att jag försöka satsa lite på att få till en bra hästblogg där jag kan samla allt hästsnack på ett ställe! Och det vore verkligen jättekul om jag fick till en rivstart med många läsare från början!

Så in och kika nu!
dromdansaren.blogg.se


Liiite kvar nu...

Nu har jag äntligen fått ihop det som jag ska redovisa på seminariet idag. Hua, vet inte alls om det är bra eller inte. Vi brukar alltid få instruktioner om vad vi ska fokusera på men den här gången var det helt fritt att välja vad som helst. Det är såklart bra att man får välja själv men samtidigt så blir det svårare eftersom man blir osäker på om det som man gör duger, om det är vad som krävs.

Hur som helst så är jag efter seminariet klar med de båda kurserna som jag läst de senaste fem veckorna! (Som jag sagt tidigare, om jag klarat dem..) Fattar ni vad skönt att bara läsa en kurs nu framöver? Det känns som att jag kommer att få tillbaka livet! Haha! Fattar inte dem som pluggar dubbelt flera terminer i sträck. Det hade inte jag pallat med. Nu har det gått bra just för att jag vetat att det endast var under en begränsad period. Problemet är väl egentligen att jag har så mycket annat runt omkring också: två extrajobb och två hästar att ta hand om...

Det ska bli superhärligt att åka till Vemdalen nu! Eller nu och nu, om en stund. Efter stallet och seminariet... 


Ni får ha en superbra helg!

Klar med tentan!

Puh, nu är jag klar med tentan. Skrev ihop några sidor med analys, får väl se resultatet så småningom. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig!

Nu är det bara en redovisning kvar! Problemet är att jag ännu inte har bestämt mig för vad jag ska ta upp på min redovisning eller vilket fokus jag ska ha, eller vilka texter jag ska använda. Men det är ju en dag i morgon också så jag litar på mig själv att jag kommer få till något bra (?) då.

Nu måste jag äta! Har inte hunnit med det under tentan. Sen blir det jobbelijobb. Tro vad jag ska plåga mina stackars elever med idag då??? =) Dressyr blir det i alla fall för samtliga grupper.

Nä, mat var det ju...

Tre dagar kvar...

Tänk, nu är det bara tre dagar kvar av läsning på dubbla heltidskurser! (Förutsatt att jag klarar kurserna vill säga =S) I morgon har jag en tenta och på fredag har jag en muntlig redovisning, sen är jag klar! Ska bli så otroligt skönt!

I nästa kurs så kommer jag läsa danska, norska och isländska - det ska bli kul!

Längtar verkligen tills den här veckan är över. Eller längtar till helgen rättare sagt, då är jag klar med dessa kurser samt så sticker vi till Vemdalen då! Ska bli skönt att komma iväg lite...

Hoppas att det underbara vädret håller i sig till helgen! Det har nästan känts som sommar ett par dagar nu. Underbart!


Reggie går och betar. Ser nästan ut som att det vore sommar än...

Höstfint...

Så här fint blev det på våran lilla altan/trapp efter att jag pysslat lite:




(Klicka för större)
1: Lite ljung, mossa och kottar från skogen. Observera den lilla grodan också. (Den är inte från skogen =)
2: En sten som jag textat på.
3: Enris i hinken, sen en lykta som är fin med tända ljus i på kvällen.



4: Det var så tomt i blomlådorna (plockade inget ris till dem) så jag satte i några kvistar från våra rönnbärsträd. Vet dock inte hur länge de kommer hålla sig fina...
5: Ljungen på bordet är köpt på blomsteraffären. Blommorna som hänger hade jag inte hjärta att slänga. Försökte torka ihjäl alla mina sommarväxter men dessa ville tydligen leva vidare så nu har jag börjat vattna dem igen. =) Här har jag suttit och pluggat idag i det vackra vädret!

Silvia...

I förra veckan var jag och Kristofer återigen ute på promenad med Regina och Silvia. Den här gången hade jag enbart träns på och det gick hur bra som helst. Gick i några sandbackar och sprang en bit också. Det har verkligen börjat bra, hon är jättesnäll att hålla på med! Hoppas bara att det fortsätter så sen när det är dags för inridning också...  

Nästa projekt är att åka transport, åka till ridhus och så småningom skutta över några bommar. Det dumma är att jag inte vill åka med henne själv, vill ha både hästsällskap och människosällskap. Får väl se hur jag ska få ihop det.


Taget med mobilkamera
...

Porrstjärna...

Av någon anledning (hm, undrar vilken?) hade jag missat att det finns en porrstjärna som heter Jessica Jaymes. Jag hade verkligen ingen aning...

Dags att byta bloggadress kanske???

Det sjuka är att vissa likheter finns, eller vad tycker ni? Hahaha...


1: Jessica Jaymes         2: Jag

The weekend...

Vilken skön helg jag har haft! Var ledig hela helgen och det kändes verkligen att jag behövde det. Har hunnit med en massa pyssel hemma och ändå har jag verkligen tagit det lugnt; haft en sovmorgon, fikat på Kaffestugan, haft middag i stallet, plockat svamp och ris osv.
 
Jag är inte bara utvilad, jag har äntligen hunnit ikapp med allt hemma också som tvätt, städning, höstpyntat trappen ute mm och då njuter jag som bäst! Det går inte riktigt att slappna av på samma sätt när det ser ut som en bomb runt omkring en och man har massor med saker som man borde göra...


Idag har jag dock tagit det lite fööör lugnt, har inte pluggat något alls än! Men jag tror att jag ska hinna med allt ändå den här veckan. Nu är det inga föreläsningar kvar och allt som ska läsas är läst. Men jag har en redovisning och en tenta så en del plugg blir det ändå. Men lite lugnare än vanligt.

Det enda "vettiga" jag har gjort idag är att jag varit i stallet. Idag stod jag på backen för första gången under en ridtur på Regina . Hon reste sig så högt att stiglädren gled ur sina hållare. Jag hamnade på fötterna och Regina lyckades hålla balansen och tippade aldrig över men det var inte långt ifrån... Måste nog fundera ut ett annat träningsupplägg som passar henne bättre, får se hur jag löser det...

Just ja, i lördags var det någon som körde runt hela kvällen OCH natten med en bil som lät som en HD med ljudförstärkare! Behöver jag säga att jag inte kunde sova särskilt mycket den natten??? Funderade ett tag på att ringa farbror polisen men vad skulle jag säga: "Hej, jag har lite svårt att somna"? Sen tänkte jag ett tag att jag skulle kila ut och försöka få stopp på bilen och prata vett med föraren men hur kärringaktigt skulle inte det varit? Så istället led jag i det tysta...

Ja, det var min helg det. Hoppas att ni också har haft det bra!

Slitigt...

Just nu känner jag mig bara så himla trött och slut. Hoppas att jag inte är påväg att bli sjuk. Det vore iofs inte så konstigt om jag blev det, tycker att alla runt omkring mig är förskylda.

Sen så har det även varit ganska mycket de senaste veckorna. Har inte hunnit gjort något annat än det "vardagliga" känns det som. Det är bara plugg, stallet, jobb, plugg, stallet, jobb osv. Sen kanske det har dykt upp någon rolig händelse då det har varit helg men helgerna har ändå bara sprungit iväg!

Nu är jag hur som helst klar med plugg för den här veckan och dessutom så är jag ledig i helgen! Helt ledig! Har ingenting inplanerat (eller jo, städdag i stallet men jag hoppas på att den blir trevlig så det ska nog gå bra). 

Nu ska jag käka och dricka en echinacea+c-vitamin. Sen ska jag försöka plocka ihop lite här hemma så att jag verkligen kan njuta i helgen av att bara vara!

Nu blir det paus i bloggen för obestämd framtid... Ha det bra!  

16 grader inomhus??

Äntligen så börjar vi få lite värme i våran lägenhet! Varje år så tvingas vi ringa hyresvärden ett par, tre gånger för att be honom vrida upp värmen i huset lite. Varje gång har vi haft 19 grader som max med alla elementen på för fullt. Igår var det då dags igen och han var jättesnäll och vred upp värmen och kollade elementen. MEN, han sa också att han kände att det var minst 22 grader varmt inne hos oss (trots att jag hade en termometer som visade 19 grader!). Sen sa han också att enligt lag så behöver det inte vara varmare än 16 grader i en hyreslägenhet! 16 grader!! Då hade jag frusit ihjäl!

Enligt termometern har vi nu 21 grader och äntligen kan jag gå runt utan att frysa!

Hur många grader har ni hemma hos er???

Framsteg!

Idag har det skett ett litet under i stallet. Regina stod still när jag satt upp! Det är första gången som hon stått stilla vid uppsittning sen jag började rida henne för ca. två månader sedan.
 
Annars så verkade hon ha tänkt över sina synder, iaf litegrann. Hon var faktiskt snäll på ridturen idag även om hon hetsade upp sig lite stundtals. Det tar emot i kroppen på henne och hon vill verkligen slingra sig ur när jag känner att jag börjar komma åt henne lite. Men om jag tar det en millimeter i taget så håller hon sig faktiskt i skinnet (förutom när hon är på "jagärgalenhumör").

I morgon blir det longering med henne inspänd. Om det funkar så kommer jag att prova rida med graman. Hoppas verkligen att det funkar för en graman hade varit kanon de gånger när hon sliter mig ur sadeln!


Regina är efter hingsten Regazzoni (bilden).

Nörd, vem? jag?

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera här! Men jag kan avslöja hur det kommer sig, det är nämligen så att jag har blivit värsta pluggnörden! Och grejen är att jag tycker att det är helt ok, till och med ganska roligt emellanåt! Det enda som är jobbigt är att det är så tidskrävande vilket gör att man inte hinner med allt som man vill göra på dagarna. Det ska bli kul att börja på nästa kurs då jag kan lägga mer fokus just på den kursen (nu är det svårt att hinna med allt då jag läser dubbelt) samtidigt som jag faktiskt kommer att få mer tid över till annat. Mindre än två veckor kvar tills dess nu!

Idag så var "min" damphäst heeelt knäpp! Hade hon varit min på riktigt så hade hon varit gratis. Hon blir faktiskt farlig emellanåt, idag var det flera gånger nära att jag blev mosad mot ett träd. Vill inte få knäskålen krossad, snälla?! I morgon blir det tömkörning, hoppas att jag kan få igenom henne där så kanske hon är bättre när jag rider på torsdag *hoppas*.

I morgon så ska jag få rida på "min" älskade Mirre! Det ska bli så roligt att rida en normal häst! Ska visa upp lite olika rörelser för en av mina grupper, lektionen är tänkt att bli som en liten "miniclinic" *längtar*.

Nej, nu börjar Idol igen efter reklamen!


Vinnaren av Idol 2008 är...

Anna Bergendahl!



Hoppas verkligen att hon vinner, hon är ju grym!

Bokstavshäst??

Igår och idag så har jag och Regina varit med på Göranträning. Igår tyckte jag att hon skötte sig ganska bra. Visst blir hon lite sur när hon får lov att jobba men jag tyckte att vi fick till det stundtals iaf. Idag hade hon säkert lite träningsvärk och när det tar emot någonstans på den damen så vill hon helst inte göra något alls. Eller, flyga och fara, bråka och hoppa i luften går tydligen bra att göra slut på energi på, men jobba och ta i där det tar emot, det vill hon inte. Men jag tyckte ändå att jag fick till det ganska bra på slutet. Fick även lite träningstips av Göran som jag tror kommer fungera bra.

Göran fällde även lite roliga kommentarer om henne. Bokstavsbarn kallade han henne. Hehe... (Obs: jag vill absolut inte göra mig lustig över något barn som har en bokstavskombination, men erkänn att det uttrycket på en häst var lite lustigt =). Han sa även att han tyckte att hon var spektakulär, speciellt i traven, och det var ju roligt att höra!

Så jag kämpar på med henne och hoppas att hon med tiden blir lite mer ridbar och arbetsvillig. Har ju faktiskt inte ens haft henne i två månader än och hon känns redan mycket bättre! Jag längtar tills den dagen då jag kan sitta ner och verkligen jobba med henne. Tror att hon kommer att bli en kanonhäst men det är en lång väg kvar att gå...


Busy...

Nu lägger jag ner plugget för idag. Det har varit så  mycket den här veckan med plugg, jobb, hästar och allt så nu tar jag ledigt en kväll! Eller ledigt och ledigt. Det är vid såna här tillfällen som man får passa på att tvätta, plocka ihop hemma osv... Men först ska jag käka och sen ska jag ta en lååång, varm dusch! (Vi har svinkallt hemma så just nu är mina fingrar blåa!)

Snart är det helg iaf! Den är visserligen ganska fullspäckad även den då det är Göranträning, jobb, kalas, lite "extraridning", (plugg). Men fokus ligger iaf inte på plugget utan det blir något som hinns med om jag får tid över! Har haft det som "regel" sen jag började plugga att jag alltid är pluggledig på helgerna. Nu har jag brutit mot den regeln när jag läst dubbla kurser men som sagt så har jag inte plugget som fokus på helgerna iaf. 


Snart är det bara två veckor kvar av dubbla kurser. Sen blir det lite lugnare och det ska bli otroligt skönt!

Skogspromenad med Silvia...

Häromdagen var jag ute på promenad i skogen med Silvia! Hon var jätteduktig! Hade träns på och det var inga problem! Hon tuggade en del på bettet men det var ju bara andra gången i sitt liv som hon har haft bett i munnen. Ledde henne dock med grimma och grimskaft...

 
Hehe, kanske borde satt på grimman utanpå tränset??
Stoffe och Regina var också med!

Bloggvärlden = Backstabbingvärlden?

När jag sitter och läser bloggar så kan jag inte låta bli att reagera på vissa saker. Vad människor är elaka mot varandra inom bloggvärlden! Inte nog med att det verkar finnas många bloggare som får ta emot massor med anonyma hatkommentarer. Det verkar även vara så att "vänner" snackar skit om varandra i sina bloggar!  Och om någon av olika skäl är ledsen över något och uttrycker detta i sin blogg så får den inget stöd alls av vissa "bloggvänner" utan istället får de skit tillbaka av någon sk "vän" som blivit stött av någon skitgrej! En riktig vän kan väl sätta småsaker åt sidan och istället fullt ut ge stöd åt den som känner sig ledsen?

Men det är väl en typisk tjejgrej också. Att använda klorna för att dra sig framåt själv. Eller det handlar nog inte bara om det. Jag tror även att osäkerhet gör att vissa vänder klorna utåt istället för att borsta av sig. Killar är duktigare på att lyfta upp varandra. Hallå, kom igen! Vi tjejer måste pusha på varandra istället för att hela tiden haka upp oss på småsaker och vara smågriniga på varandra! Jag tror att det är en av anledningarna till att killar är lite duktigare på att stötta varandra, de fastnar inte vid skitsaker som stör dem, de bekommer dem inte ens. Istället kör de bara på! Nu vill jag inte säga att killar är bättre än tjejer, det jag menar är att vi måste bli bättre på att stötta varandra vi tjejer! Duktiga kvinnliga modeller, framstående bloggerskor eller omskrivna big brother-deltagare får skit för att de är framgångsrika! Och det av andra tjejer (men även av killar såklart)! Så ska det väl inte vara?


Tur att jag har en liten blogg, inte är känd och att jag har världens underbaraste vänner! För "den där" världen kan jag vara utan...


Paris i januari...

Nu är det bestämt! I januari så sticker vi till Paris! Wieho! Tyvärr så betyder det att det förmodligen inte blir någon resa nu i höst men det kan jag stå ut med. Kul att ha en resa att se fram emot!


Gladmusik...

Av den här låten blir jag så glad och på partyhumör - mitt i veckan, när som helst!

Agnes Carlsson - On and on



Visst blir man glad!! =D

Renbäddat!

Nu börjar jag äntligen känna att jag är klar för idag! Det är en så skön känsla  när man vet att man är klar för dagen. Man har jobbat/pluggat klart, stallet är fixat och man har ätit och duschat. Underbart! Men ännu bättre är det förstås om den känslan infinner sig lite tidigare än 22.30 så att man får njuta en stund innan det är dags att krypa ner under täcket.

Idag har jag dock inget emot att krypa ner i sängen. Har precis bäddat rent och det är verkligen underbart att sova i en renbäddad säng!

Natti natti!


Helgens filmer...

Följande filmer har setts denna helg. Börjar med den sämsta:

Fool´s Gold
Handlar om jakten på en gammal skatt. Typ. Med Kate Hudson och Matthew McConaughey. Det var väl inte den bästa film jag har sett om jag säger så... Men kan nämna för er som gillar Matthew att han är grymt vältränad i denna film. =)






Deception
Med Ewan McGregor, Hugh Jackman och Michelle Williams. Handlar om en kille som hamnar i trubbel. Något bättre än Fool´s Gold. Men nja...







Felon
Med Val Kilmer och Stephen Dorff. Bäst denna helgen var Felon som handlar om en familjefar som hamnar hamnar i trubbel. Vill inte avslöja för mycket men den är helt klart sevärd!





Lugn helg...

FOTBOLL.WMF (3414 bytes)

Idag har man dragit sitt lilla strå till stacken då! =) Jag och Elmer stod i kiosken idag när Färnäs mötte Malung. Tydligen så var det publikrekord för säsongen idag så vi hade en del att göra! Men det var ganska kul också... =)

Annars har det varit en lugn helg. Blivit bjuden på käk, sett lite film, varit i stallet. Apropå stallet så måste jag bara skryta om "min" häst lite. Hon var superduktig i morse! Lugn och snäll men ändå pigg och glad (har iofs aldrig suttit på den hästen utan att hon varit pigg). Så trots en del små bakslag så tror jag att det sakta men säkert går framåt. Ska bli spännande att se hur det går för Göran i helgen och höra vad han säger. Hoppas att han tycker att vi har skött oss!

Nu blir det ännu en film tror jag. Sen var det slut på denna helgen. I morgon börjar ytterligare en plugg-/jobbvecka. Tre veckor kvar nu, sen blir det lite lugnare...

Hoppas att ni har haft en bra helg!


Reslust!

Är för tillfället ruskigt sugen på att ut och resa! Milano i våras och Dubai förra hösten - inte konstigt att man får mersmak! Har flera resor som "troligtvis" blir av längre fram, men tänk om det inte blir som vi tänkt? Och det är ju ett tag tills dess... Får se om det blir en sista minuten till någon varm plats inom en snar framtid... Hoppas på det!


Kända byggnader. Tv: Duomo di Milano. Th: Burj Al Arab
Fotade av mig.

Sista gången...

Måste bara kommentera det här med att få bilder från fotografer. Var ju bland annat med på en "fototräff" i våras med 50-/60-talstema. Jag har endast fått bilder av en fotograf! F-n vad dåligt! Har mailadressen till en av de andra fotograferna och har skickat flera mail där jag frågat om bilderna men det verkar inte som att jag kommer att få några?! Får inte ens ett svar? Även om bilderna inte blev bra (jag är ju ingen "modell" så jag förväntar mig inte det) så kan det vara kul för mig att se iaf någon bild.

Nej, kommer inte att ställa upp på bild igen - i något sammanhang...

 

Snooze...

Idag hade jag klockan på 07.30. Tror att jag kom upp närmare 09.00? Jag kan verkligen snooza hur många gånger som helst! Men idag så gjorde det ju ingenting, har ingen tid att passa eller så. Tänkte bara gå upp i tid för att förbereda mig lite inför tentan som börjar kl. 13. Men jag har ju läst i princip allt så det ska nog gå bra. Hoppas jag... =S

I helgen är det ingenting speciellt på schemat. Lite jobb, lite hästar och en del läsning. Känns lite tråkigt men samtidigt helt ok. Är skönt att bara slappa hemma ibland också.

Nej, nu måste jag få i mig lite frukost...


Kaffedarren...

Fan, tror att jag druckit lite för mycket kaffe idag... Blev helt vimsig i bollen! Dricker inte så mycket kaffe i vanliga fall men idag har det blivit några koppar. Inte bra, inte bra... 


Strejk!

Idag strejkar jag! Bara måste få göra något annat än att sitta hemma och plugga! Har iofs bestämt att jag ska se en föreläsning lite senare idag men det blir nog allt. Kanske lite läsning ikväll också... Men tänke faktiskt hitta på lite annat också idag.

Jag och Elmer har varit i stallet nu på morgonen och vi tog transporten och drog till ridbana och tränade lite. Det var jättekul att rida lite på bana och välbehövligt också. Regina kändes helt ok emellanåt, tror att det gått lite framåt iaf. Men ibland när man kommer åt henne så blir hon lite arg och småreser sig eller försöker göra luftsprång. Men då är det ju bra att vara på en bana (betydligt lättare att få igenom det där än i skogen). Så det hela slutade ganska bra och jag är nöjd med passet! Hon var heller inte lika stissig som häromdagen i skogen och det var ju också bra.

Nu blir det duschen, sen en runda på stan med lite presentshopping, lunch osv.

Idébok...

Nu har jag både hunnit med stallet samt en tur till Falun för ett seminarium. Det som är kvar den här dagen är en föreläsning som jag tänkte hinna se, samt jobb. Det var lite kul för i förra veckan hade jag en kväll då det bara ploppade upp en massa bra övningar som jag nu tänker tillämpa på mina grupper. Haha, så stört - ligger där och halvslumrar och så plötsligt börjar idéerna rulla! Passade iaf på att skriva upp dem så att jag skulle komma ihåg dem dagen efter. Har skaffat en anteckningsbok där jag kan skriva upp konstiga idéer som ofta dyker upp på kvällstid. Det är ett bra tips faktiskt: Ha en bok bredvid sängen så är det lätt att klottra ner idéer direkt när de dyker upp! Det gjorde iaf så att min planering är klar för ikväll!

Nej, nu till föreläsningen...

Nära flygtur...

Idag kan jag lova att det var nära att jag flög av Regina när jag var ute på ridtur. Satt på sniskan utan stigbyglar i alla fall tre gånger.

Hade tänkt att vi bara skulle ta en lugn ridtur idag för hon har varit så jätteduktig de senaste dagarna! Men tji fick jag. Allteftersom ridturen gick så blev hon mer och mer uppjagad. Kanske att det var träningsvärk som gjorde att det tog emot någonstans eller kanske att det var skotten som hördes från en skjutbana någonstans. Hur som helst så försökte jag att lugna henne och låta det bero ett bra tag. Men eftersom hon blev hetsigare och hetsigare så fick jag ju lov att försöka få lite koll på henne till slut. Självklart blev det då ännu värre och så fort jag tog i tygeln så antingen reste hon sig eller så kastade hon sig iväg i ett luftsprång. Försökte då "galoppera av" henne en bit, det har funkat jättebra andra dagar men det var ingen höjdare idag.

Det hela slutade i alla fall bra, jag satt kvar och efter en hel del om och men kunde jag ställa hästen åt båda hållen samt rida rakt fram på tygeln och därmed var tygelhjälperna någorlunda accepterade. Men Regina var verkligen dyngsur i svett när vi kom tillbaka. Tokan... I morgon blir det vilodag och så hoppas jag att hon har tänkt över sitt beteende tills på torsdag... =)


Regn hos mig...

*sjunger*  "Å, jag måste ha retat gudarna. Måste gjort nå´t fel. För ända sen den dag du for, så har jag bara regn hos mig."

Kommer ni ihåg den låten? =)

Usch, vilket pissväder det är ute! Spöregn... Det gör iofs inte så mycket då jag ska sitta inne och plugga hela dagen. Har två seminarier, en hel del att läsa och så tänkte jag hinna se en föreläsning också.

Sen ska jag självklart till stallet någon gång också. Blir nog framåt kvällen. Hoppas att det slutat regna tills dess.

Har egentligen inte så mycket att skriva just nu. Känns som att jag inte hinner med så mycket mer än att plugga och åka till stallet varje dag. Det är verkligen olika det där när man pluggar. Hur mycket man har att göra menar jag. Just nu är det ju inte så konstigt att det är mycket då jag läser två kurser. Men även annars så brukar det svänga väldigt mellan veckor då man har jättemycket och veckor då man känner att man har hur mycket tid över som helst! Kan säga att jag längtar tills nästa lugna period...

Ha en bra dag ute i regnet!


Minnen från Dubai...

Vid den här tiden förra året så såg jag fram emot en resa till Dubai. Vi var där i drygt två veckor i september. Det visade sig att det skulle bli den bästa resa som jag hitintills gjort. Vi bodde kanonbra, det var soligt och varmt (över 40 grader i skuggan och 60 grader i solen men jag är inte den som klagar på värme - man vänjer sig!), bra mat, trevliga utflykter och jättekul att ha nästan hela familjen med! En toppensemester!



Utsikten från hotellrummet...

På stranden...