En riktig mysdag!

En riktig mysdag har det varit idag ja, men det är visserligen alla dagar nuförtiden... Har bland annat varit nere på stan och fikat och har även handlat det sista till nyårsmaten. Återstår att se om jag hinner äta den eller inte. =)

Nyss såg vi på fjärde filmen om Johan Falk - Leo Gaut. Tyckte att den var helt ok! Femte filmen är också hyrd så den blir det lite senare tillsammans med lite gott snacks som vi köpte. Crostinis (heter det så?) med lite olika tillbehör! Mums! 

Får se om det blir någon mer bloggning innan nyår, troligtvis inte... Därför önskar jag er redan nu ett Gott Nytt År!! =)


Shoppingsugen!

Nu börjar jag verkligen längta efter att ha vanliga kläder på mig igen! Länge har jag faktiskt kunnat ha mycket i garderoben men nu på slutet har utbudet varit ytterst begränsat. Fick hem en Halénskatalog idag och jag kan säga att jag blev grymt shoppingsugen! Nu var det framförallt vårmodet som visades men följande hade jag absolut kunnat tänka mig att ha på mig i vår (hittade en del på H&M också):





Har även kommit på att vårat lite högre barbord som vi brukar äta vid i vardagsrummet kommer att bli lite opraktiskt när bebis kommer. Vi har inte så mycket plats för ett större matsalsbord tyvärr men något av följande hade kanske kunnat passat:

 
Från Haléns


Ååå, vad shoppingsugen jag blev nu! Tyvärr kommer det nog stanna vid en vilja att shoppa, tänker inte beställa hem någonting innan jag fått besked från FK... Kommer troligtvis att vara fattig ett tag framöver... 


Den stora dagen - BF!

Yes, idag är det då dags enligt den förutbestämda planen. 29 december var det sagt! Har dock inte känt av någonting än och då går jag verkligen och känner efter. =) Därför tror jag inte att det kommer att bli av idag - men man ska aldrig säga aldrig!

Några bestämda planer har vi inte vågat göra upp för nyår, vi vet ju inte riktigt vart vi kommer att befinna oss... Men vi har börjat planera lite nyårsmat som eventuellt ska ätas här hemma och en stor oxfilé ligger i frysen! Tror att maten kommer att bli riktigt god så jag känner att jag gärna hade hunnit med att äta den innan det är dags! Vi får se om så blir fallet...

Jag har verkligen käkat precis allt jag velat under graviditeten (ok, självklart inte sådant som jag inte har fått äta pga graviditeten, men ni förstår vad jag menar) och det är jag glad för då jag mått så bra hela tiden! Tänkte efter lite extra vid något tillfälle när jag själv kände att det blev lite väl mycket onyttigheter men annars har jag verkligen varit matglad! Hur mycket som beror på maten och hur mycket som beror på bebis vet jag inte men 20 kg har jag gått upp! Känns lite overkligt: 20 kg!! Tror dock att en stor del av denna vikt kommer att försvinna ganska snabbt men det är faktiskt ingenting som bekymrar mig. Jag har verkligen ätit betydligt mycket mer och framförallt bättre mat sedan jag blev gravid. Jag har inte haft några cravings utan har ätit lite (eller mycket var det kanske...) av allt och jag tror att det kan ha bidragit till att jag mått så bra! Alla värden har varit bra hela tiden och jag har inte behövt äta några tillskott överhuvudtaget! Fast lite tur kanske jag också har haft, vad vet jag...

Barnmorskan varnade dock lite igår när jag var där att jag skulle passa mig för att dricka överdrivet mycket vatten eller äta för mycket frukt! Detta på grund av att jag blivit extra törstig på slutet. Men jag behöver inte mer vatten än vanligt och därför ska jag inte heller dricka mer. Då binder bara kroppen upp extra vätska i kroppen. Frukt skulle jag hålla mig till 2-3/dag men det är ungefär vad jag äter nu så det var ok! Haha, annars kan man tro att just frukt och vatten skulle vara superbra men så var det inte. Lagom är nog bäst vad gäller det mesta! 

Haha, det blev ett mat/gravid -inlägg, beror nog på att jag är så sugen på den där nyårsmaten! =)


Nyårsmiddag förra året. Då var det
Ki som hade en liten en i magen! =)


Jag och älsklingen, förra nyår! <3


Längtan...

Dags för en liten uppdatering igen kanske så att ni inte tror att jag är någonstans där jag inte är!!?? =) Har dock inte så mycket att uppdatera er om! Vad ska man egentligen göra med tiden när man är tung och otymplig och har begränsat med ork? Det som hänt de senaste dagarna är att jag träffat några vänner, jag har vallats runt på stan av Kristofer, vi har varit i Färnäs och hälsat på hos svärföräldrarna, vi har varit ute och käkat med desamma, vi har sett på film (bl a The proposal, tyckte den var bra!), vi har spelat tv-spel, det har städats hemma mm. (Ok, har väl hunnit med en del, men ändå...) Just det, har även börjat bli förskyld! Inte bra, hoppas att det bara är en liten släng av något och att det inte bryter ut för fullt. Känner mig dock pigg än så peppar, peppar...

Längtar en del efter hästarna måste jag erkänna! Nu är det flera veckor sedan jag var i stallet! Det är inte många perioder som jag inte haft med hästar att göra alls under mitt liv... Hade en månad som jag var helt hästledig för ett par somrar sedan då jag skickade Mirre till min tränare Göran. Sedan har jag väl haft några perioder som jag ridit mindre (men ändå haft hästar att sköta om) eller som jag har haft hand om hästar kanske bara några dagar per vecka. Och så kanske ett par veckors ledighet här och där. Men några längre uppbrott har jag nog inte haft sedan jag var typ 13 år gammal eller något liknande... Så det känns lite konstigt att jag bara har lämnat ifrån mig allt gällande hästarna och Silvia nu! Kan visserligen åka dit och hälsa på om jag vill det men det har inte blivit av. Det känns även lättare för mig att lämna ifrån mig allting helt istället för att vara där och "kolla in" allt utan att göra någonting själv! Skulle säkert sluta med att jag skulle stå och mocka eller att jag skulle hitta på något annat som exempelvis en promenad med Silvia eller liknande. Det känns kanske lite onödigt nu när jag ändå har så bra hjälp i stallet! Jag hade säkert klarat det men tror nog att  det är bättre att jag tar det lite lugnt såhär på sluttampen... Men jag längtar efter stallet och hästarna, helt klart!



Foto: Krister Larsson


Längtar självklart efter bebis också! Mer än någonting annat! Får väl se om det blir väntan till nästa år eller inte? =) Har fått höra en hel del kommentarer irl om att det kommer bli så synd om bebis om den blir född det här året. Jag känner lite mera att om allt går bra så är jag glad, oavsett när det blir. Blir det efter nyår är det en bonus men jag lovar att bebis får komma precis när den vill och känner sig redo!

Se, jag fick ihop ett inlägg till slut ändå! Jag som trodde att jag inte hade någonting att skriva om! =) Har faktiskt en del planer idag också. Två dejter och ett barnmorskebesök står på schemat! 

Ha en bra dag!


Det blev inte på julafton!

Vi klarade julafton! Om bebis hade velat kommit på julafton hade det inte varit så mycket att göra åt saken men nu när den dagen är över känns det ganska bra. Kanske inte är så roligt att vara född på julafton när man är liten och ska fira även om man såklart inte vet så mycket annat om det nu skulle vara så... 

Hade en riktigt mysig julafton med familjen (familjerna kanske jag ska säga =), god mat och fina klappar. Roligast var att träffa alla barnen! De har haft gissningar på båda könen gällande bebis. Fick en gissning på pojke med motiveringen: "Din mage är sååå stor och pojkar är större än flickor. Och mammas mage var inte lika stor så det blir en pojke" (mamman fick en flicka). Synnerligen genomtänkt gissning av en femåring!

Hoppas att ni också haft en härlig julafton och att ni får fortsätta med julfirandet hela helgen!!


Lite ner men upp igen!

Nu har jag haft ett par dagar som har känts sådär... Trots lite dipp har de dock ändå flytit på och en del roligt har faktiskt också hänt! Som exempelvis att slutversionen av examensarbetet nu är inskickad! Fatta, jag är heeelt klar nu! Väntar bara på betyget och sen kan jag ansöka om examensbeviset! Fick även en förfrågan om jag och A (som skrivit ihop) ville föreläsa om våran uppsats på högskolan. Mot ersättning! Men det blir nog lite knivigt för min del tyvärr. Hade dock varit kul!

Idag känns det som en bra dag! Jag känner mig pigg och glad! Har även en dejt med min älskling samt julmys med mina kära vänner (som det för övrigt känns som hundra år sedan jag träffade) att se fram emot! Jättekul! Och i morgon är det julafton! Hoppas att jag kan fira den på sedvanligt sätt... =) Men man vet ju aldrig vad som händer...

Kram på er!


Måndagen...

Idag har det varit ovanligt fullt upp! Hade oppositionsseminarium i morse (på nätet som tur var) och det gick bra! Har enbart några småändringar att göra innan vi skickar in slutversionen av vår uppsats och det tänkte vi försöka bli klara med i morgon.

Efter seminariet åkte vi till barnmorskan för en check. Allt var väl inte riktigt lika strålande som det brukar vara men tror ändå att allt var ok... Får se om jag hinner dit en gång till eller om det här var sista kollen! Egentligen är det en vecka kvar (är beräknad nästa tisdag) och ofta går man ju över första gången. Men jag har fått för mig att jag kommer få tidigare. Det kanske dock är något som de flesta tror såhär på sluttampen!

Nu har jag precis käkat rester från gårdagens middag som var nachos! Supergott var det och jag hade absolut inga problem med att käka det idag igen!

Ja, det var väl på ett ungefär vad min dag har bestått av hitintills... Resten av dagen blir nog ganska lugn, lite plock hemma, packning av BB-väskan kanske. Har fortfarande inte gjort det! Har dock skrivit en lista på saker att ha med, återstår att se om jag glömt något viktigt... 

Det var allt från mig för tillfället! Se ya! 


(Ett litet tillägg: Stort tack för era gulliga kommentarer!)

Ready to pop!

Jag är redo! Jag läste någonstans att man skulle bestämma sig för att man var redo att föda och då kunde även allting sätta igång! Så jag säger det igen, jag är redo! Nu vill jag träffa den som bott därinne i magen de senaste 9 månaderna!



Vecka 39.


Avatar

Har varit och sett filmen Avatar idag. Tyckte att den var riktigt bra! En fantasifylld skildring av imperialism när den är som värst. Det fanns även många tydliga kopplingar till dagsaktuella händelser och det är inte svårt att förstå att James Cameron med detta vill säga oss att imperialismen fortfarande lever vidare i dagens samhälle. Tänkvärd och samtidigt en fin film med många härliga inslag av både fantasi, specialeffekter och en vacker historia.


Äntligen en mysig mössa!

När vi var på julmarknaden i Risa passade vi på att beställa en mössa till bebis utav Ann-Sofie som har web-butiken Stjärnöga. Hon syr upp mössorna själv efter önskemål. Supertrevlig var hon och gav bra service! Idag kom mössan på posten och den var bedårande! Har nog varit i varenda butik här som säljer barnkläder och letat efter en lite varmare mössa att ha på bebis tills när vi ska hem från Falun bland annat men har inte hittat någon passande någonstans! Nu har vi äntligen en (kan dock hända att den är lite stor första veckorna men det fungerar förhoppningsvis ändå). Supermysig kvalitét var det hur som helst och fin var den också!


Fodret är svart och om den är för stor i början går det att vika upp kanterna...


Nu ska jag snart iväg på middag! Ska käka med arbetskollegorna och det ska bli jättetrevligt! Annars är det inte så mycket som står på agendan för tillfället... Ska gå på bio i morgon och se Avatar. Sen har jag inte packat BB-väskan än... Det var väl mina "to-do" för tillfället! Det dyker dock säkert upp något mer kul i helgen!

Trevlig helg!

Lite blandat...

Gosh, vad mätt jag är just nu! Har precis klämt i mig en stor portion med stuvade makaroner och korv. Vad gott det kan vara ibland med sådan vanlig mat! Självklart ska det vara massor med ost på makaronerna, mums! Till efterrätt blir det kladdkaka, bakade en igår. Någon som vill ha? Bara att komma förbi här! =)


Väääldigt onyttig och kladdig inuti!


Har varit  hos barnmorskan idag. Tydligen låg bebis väldigt långt ner. Bebis har varit fixerad och legat långt ner redan för ett par veckor sedan. Men nu hade den tydligen sjunkit ännu längre ner. Vet dock inte riktigt vad det betyder. Kan man bära så länge eller tror ni den är på G snart?? Kanske ska packa BB-väskan så att det är gjort iaf!

Tänkte även göra klart allt inför opponeringen idag. Skriva ner lite kommentarer och så. Då har jag någonting att skicka in iaf, om jag nu inte skulle kunna vara med själv nästa vecka...


Visst är det härligt med all snö förresten?? Den här bilden tog jag förra vintern i Östersund, den är så vintrig och härlig tycker jag! Fint motiv också, Trollpär heter kusen...


Att vänta...

Det känns för tillfället som att jag lever i en bubbla. Sovmorgon varje morgon. Sedan lite småfix hemma, en fika, en sväng på stan, lite läsning eller liknande på dagarna. Tv på kvällarna och sen var det dags för att sova igen. Egentligen ingenting konstigt när man är ledig! Då får väl dagarna vara lite slappa och kravlösa?! Grejen är att mitt i allt det här har jag börjat att vänta. Det är två veckor kvar men egentligen är det bara ett datum. Det kan hända saker både före och efter det utsatta datumet. Jag mår jättebra och vad jag vet är det ingenting som talar för att bebis vill komma ut tidigare. Men det vet man ju inte... Så därför väntar jag. Ifall att... Eftersom jag mår bra har jag egentligen ingenting emot att vänta i två veckor till. Det är bara det att själva väntandet är lite jobbigt, måste ju ständigt vara beredd, ifall att. Fast lite spännande också! Och förväntansfullt...


Jag är nog inte ensam om att vänta. Kan tänka mig att många har börjat vänta på tomten också!


Julmarknad

Idag har vi varit på julmarknad i Risa. Det var riktigt mysigt med härlig julstämning! Fint, kallt väder bidrog givetvis också till julstämningen! Vi strosade runt en stund, åt lite korv och handlade lite... Kom att tänka på hur otroligt lite tid vi har spenderat utomhus på sistonde! Var jätteskönt att få lite frisk luft och solljus!!


Satt och värmde oss en stund vid elden...


Ni som läst förra inlägget kan nog gissa vad som finns i den här påsen... =)


Julgodishelvete...

Grrrr... Jag är så arg just nu... Har försökt mig på att göra mintkyssar två gånger nu men det blir bara helt misslyckat! Har först blandat floursocker, vatten och ättika. Sedan har jag kokat upp och kokat en stund och gjort "trådprovet". Sedan har jag tagit av kastrullen från värmen, hällt upp smeten i en skål, hällt i pepparmyntsoljan och blandat ihop det hela. Sedan har jag ställt skålen ovanpå en kastrull med kokande vatten. Men båda gångerna har det vid det här laget börjat bildas klumpar i smeten och allt har bara stelnat till en hård, smulig massa. Istället för att vara "trög och tjockflytande" som det står i receptet. Så nu skiter jag i det. Det blir inga mintkyssar... Och förmodligen inget annat julbak heller... Jag tröttnade nu! Blä!


Frosseri!

Förutom att liiite chips och julmust slunkit ner i veckan har jag varit ganska duktig på att hålla mig från onyttigheter. I kväll är det dock fredag och på helgerna måste man få frossa! Så idag har det inhandlats diverse onyttigheter såsom chips, dip, ostar (längtar tills jag får äta RIKTIGA ostar men tills dess får jag hålla tillgodo med Creme Bonjour), kex, julmust mm. De reade även ut chokladkalendrar på Maxi så en sådan fick också följa med hem! =) Idag är det då den 11:e så ni kan ju själva räkna ut att fler än en lucka kommer att öppnas idag, hehe... Perfekt med en massa snask till Idol ikväll!

I morgon planeras dock en något seriösare middag som inkluderar fisk! Inte ofta vi lagar fisk hemma tyvärr men jag ser verkligen fram emot morgondagens middag! =)

Vem tror/hoppas ni vinner Idol förresten? Jag har inte haft någon riktig favorit den här säsongen, har tyckt lite olika från vecka till vecka faktiskt... Men när Erik är bra är han RIKTIGT bra så jag måste nog hålla lite på honom!

Ha en trevlig helg nu!! 

Ingen Lussekatt... =(

Jag berättade tidigare att jag anmält Zlatan till "Årets Lussekatt" på dt.se. Tyvärr (förstår inte!) kom Zlatan inte med bland årets finalister...
=(

Skickade in följande bild:


Hade han inte passat bra som lussekatt?


Julklappstips!

Tänkte jag skulle bjuda på några tips på julklappar till flickvännen, tjejkompisen, syrran eller i princip vilken tjej som helst! I vilket fall är det enligt mig säkra tips på julklappar som kommer att uppskattas (om prylarna inte redan finns i tjejens ägo vill säga)!
 


Bilbarnstol och dagens aktiviteter!

Tänkte bara visa bilbarnstolen som vi köpt. Jag hoppas att den kommer att vara bra, känns bra nu iaf! Den är relativt lätt och smidig, nackskyddet går att justera och den ska enligt ett flertal tester vara väldigt säker...


Det är riktigt skönt att vara ledig måste jag erkänna! Idag har jag, efter en liten sovmorgon, än så länge hunnit med en promenad ner på "stan" där jag käkade lunch. Passade även på att handla lite ingredienser till julgodiset jag ska göra! Har även, äntligen, fyllt i lite papper till FK. Blir spännande att se vad jag har missat och vad jag måste komplettera med. För så är det väl alltid, något kryss eller någon liten uppgift brukar ju alltid saknas bara för att allt ska dra ut på tiden lite extra... Men vi får se vad som händer!

Snart ska jag till barnmorskan, sen får vi se vad jag ska underhålla mig med resten av dagen. Har i alla fall lovat Kristofer lagad mat idag så en stund vid spisen har jag hur som helst framför mig!  


Julklappar...

Idag har jag slagit in julklappar. Känns skönt att ha det klart!


KLAR! Nu väntar ledighet!

Idag är jag ledig. Ledig från plugg då uppsatsen blev klar igår! Nu väntar bara opponering... Ledig från hästar (vilket ni kunnat läsa om på Drömdansaren). Då var frågan vad jag ska göra idag? Blir nog lite städning och pyssel hemma tror jag. Kanske drar ner på stan en sväng för de sista julklapparna. Vi får se! Skönt att vara ledig hur som helst! Nu handlar det om tre veckors väntan (eller det kan såklart bli mer eller mindre)... Spännande!

En helt annan sak... Om ni hänger på Facebook måste ni gå med i Jay Jay Okocha Fan Club. Då blir Kristofer glad! =)

Trerättersmiddag och bio!

Höjdpunkterna denna helg har dels varit fredagkvällen då vi gick på Vi på hörnet och käkade en supergod trerättersmiddag i trevligt sällskap. Höjdpunkt nummer två var nog kvällens biokväll då vi såg Luftslottet som sprängdes. Självklart var tillbehören till detta popcorn, läsk och godis!

Jag har verkligen inte tänkt på att "hålla igen" nu när jag varit/är gravid. Jag äter mer än jag brukar, jag tycker att mat är godare än den brukar vara, jag äter godis, chips och dricker läsk som aldrig förr (framförallt det sistnämnda). Det jag känner är dock att jag faktiskt borde börja dra in på är det där med godis, chips och läsk. Inte för att jag är rädd att gå upp i vikt (nu går jag såklart upp i vikt ändå av naturliga orsaker men jag tänker inte på det i vanliga fall heller). Det handlar mer om att det är så onyttigt för kroppen och det ger egentligen inte någonting heller. Självklart ska man njuta av godsaker ibland men jag känner att jag njuter lika mycket (om inte ännu mer) av att äta god mat istället för att vräka i mig chips eller godis.

Haha, jag har dock lite planer på att göra mintkyssar inom kort... Men lite julgodis måste man ju ha hemma... Förutom det - minskat intag av godis, chips och läsk börjar NU!


Mintkyssar
 


Underbara helg!

Vad skönt det är med ledig helg! Först lite sovmorgon. Sedan frukost i lugn och ro. Nu väntar lite pyssel hemma och så blir det nog även en sväng till Volvo för inköp av bilbarnsstol. En fika på Kaffestugan kommer säkert också att åka med av bara farten! =)

Känns extra skönt med en lugn helg då det har varit ganska full rulle under veckan med bland annat plugg och hästar. Examensarbetet hann vi i stort sett klart med!! Helt underbart, fick någon kommentar om något med sammanfattningen så det får vi fixa på måndag, men annars - färdig! Hästeriet kan ni läsa mer om
här. Hann även göra ett inköp till bebis igår. Blev en urmysig liten overall! Lyckades dock tappa mina favvohandskar under shoppingturen så dem sörjer jag lite... =(

Som flera av er kommenterade, det börjar verkligen bli nära nu!! När jag var hos barnmorskan i torsdags sa hon att bebis låg väldigt långt ner och hade fixerat sig. Ser det som ett tecken på att bebis är på rätt väg! =) 3,5 veckor kvar nu om det beräknade datumet stämmer! 

Hoppas att ni får en härlig helg!


Inköpt på Åhléns.


Forts. på minimakover och babyshopping!

Efter att jag blivit lite fräsch i håret igår fortsatte jag min lilla "make-over" med att snygga till naglarna! Gjorde lite fransk manikyr och pimpade till det hela med glitter:


Svårt att få glittret att hålla sig där det skulle vara, men, men...

Nu nog om allt ego-fixande! Idag har jag förutom det dagliga pluggandet även bland annat varit och shoppat lite till bebis tillsammans med Kristofer. Blev ett par pyjamasar och ett par strumpor. Eftersom bebis kommer att få sitta i baksätet i bilen inhandlades även en "backspegel" så att man kan se bebis i bilens backspegel. Får väl se om det funkar... I morgon tänkte jag försöka hitta en lite varmare overall att ha den första tiden. Till storlek nummer två har jag redan ett par men vill såklart att bebis ska vara varm även första tiden! Får se vad jag hittar... Sedan blir det nog inköp av en Britax bilbarnstol i morgon OM den går att sätta fast i våran bil med vanligt bälte. Gick att köpa till "iso-fix" eller vad det nu kallas men ställningen kostade mer än själva bilbarnstolen! Lite saftigt kanske... 


Vill gärna ha tips på vad som mer kan vara bra att inhandla innan bebis kommer! Några förslag på "bra att ha"-saker???

Färg i håret!

Vad skönt det känns att äntligen ha fått lite färg i håret igen! Måste erkänna att håret var riktigt risigt innan dagens besök hos Maria... Men nu är det åtgärdat!

Bjuder på en (koma)bild från i morse där både den dåvarande hårfärgen och magen syns:

Och här är en bild på min nuvarande hårfärg:


God morgon!

Måste börja med att visa en liten film på en underbart söt liten kattunge! Kanske har ni redan sett den hos Mondaygirl eller någonannanstans, men den går att se på hur många gånger som helst!


Snart ska jag iväg till Vattnäs och plugga. Hoppas att vi har lika bra flyt idag, nu vill jag bli klaaar!! Sen väntar lite lyx för min del då jag ska till Maria och klippa/färga håret. Har endast unnat mig detta en gång under graviditeten så nu tyckte jag att det var dags igen! Vet inte heller när jag kommer att ha möjlighet att gå dit igen så idag ska jag njuta!!

Skulle behöva ta en runda och köpa lite grejer till bebis också. Bilbarnstol står överst på inköpslistan. Hittills har vi varit på Toddler och på Volvo och kollat och det lutar åt en Britax. Tänkte dock åka till Noret också och kolla på barnaffären där så har vi nog granskat hela Moras utbud... Någon som har tips kanske?? De hade en som verkade säker och med lite fiffiga funktioner (den går att fälla ner till liggläge, det går att plocka ur ett "lager" för att ge mer plats när bebis växer mm) på Toddler som hette BeSafe. Den vägde dock bly! Britax verkade också säker (båda dessa har fått utmärkelser för säkerheten) och den var betydligt lättare! Den verkade även "lättmanövrerad"... Som sagt, kom gärna med tips! Blir nog ingen shoppingrunda förrän tidigast i morgon!

Ha en  härlig dag nu!

Sooool!!

Idag har solen visat sig från en klarblå himmel! Det känns nästan overkligt, var så länge sen som den visade sig sist... Kallare har det också varit vilket jag ser som något positivt! Ska det vara vinter så ska det! (Haha, det här lär jag väl få äta upp sen när termometern börja visa på -27 grader)

Skrivandet på examensarbetet gick så bra idag att vi unnade oss en promenad ute i solen tillsammans med A:s hund Ceasar:



Hoppas att det härliga vädret fortsätter och det får gärna komma lite snö också!


Examensarbetet...

Måste säga att det känns otroligt bra med vårat examensarbete! Våran handledare är varje gång han ger feedback väldigt positiv! Likaså är jag glad över att det inte är så långt kvar nu innan vi är klara. En bok kvar att analysera (har redan analyserat två samt skrivit klar hela inledningen, teoridelen och tidigare forskning). Sedan gäller det att få till en bra sammanfattande diskussion. Diskussionen, som vi räknat med skulle ta en hel del tid, har dock våran handledare sagt inte behöver vara så lång då han tycker att uppsatsen redan är så pass omfattande... =) Flyter det på otroligt bra kanske vi blir klara denna vecka, annars blir vi hur som helst klara nästa och det känns underbart!! Då är opponeringen kvar, sen är jag examinerad lärare!! Inte att förglömma, jag är även ledig fram tills bebis kommer!! =) Längtar!