The perfect smile???

Idag har jag haft ännu ett av mina flummiga ögonblick. Ni vet att jag skrev att jag skulle till tandläkaren idag? När jag kom dit på utsatt tid så får jag veta att min tid var fredag den 27 mars! Haha, jag var där en månad för tidigt med andra ord...

Hur som helst så var det bra att jag åkte dit för de hade en återbudstid så jag fick bli undersökt trots allt! Jag ville även att hon skulle slipa till hacken i mina framtänder och det gjorde hon. Tackar för det! Vad gäller resten av mina planer om att fixa till dem ytterligare samt få dem vita avrådde hon ifrån. När man bleker tänderna så försvagar man dem och det kanske inte är så bra i det långa loppet... Det andra fixet fick jag höra med tandregleringen om men hon tyckte att jag hade så fina tänder att det inte behövdes!

Kanske att man ska sluta nojja sig över småsaker. Who cares egentligen? Det är jag som kan störa mig på att jag inte har the perfect smile men jag tror ju inte att andra bryr sig nämnvärt... Min älskling tycker att jag är fin som jag är och det är väl det som betyder något!


Eller ska man eftersträva The Perfect Smile?
Vad tycker ni?


(Tack för kommentarerna till förra inlägget, men som sagt så behöver ni inte oroa er!) =)

Hypokondriker? Vem? Jag?

Jag skrev ju tidigare om att jag hade haft vissa "fysiska problem" igår på festen. Idag när jag vaknade slog jag på tvn och där satt en person och berättade om liknande symptom som jag hade men som fått ganska allvarliga följder. Jag började då söka på nätet och fick för mig att jag hade alla symptom som stod där och jag fick värsta nojan och tänkte att nu så blir det akuten och undersökningar och hela köret!

Men som tur är så känner jag en läkare som jag pratade med som kunde förklara vad det var och att jag inte behövde oroa mig (det var alltså inte det allvarliga som jag hade fått för mig). Puh, jag kände mig ganska lättad!

Vad man kan få för sig ibland! Haha!



(Ps, ni glömmer väl inte att kika in på min
hästblogg då och då?) 

Mina fina katter!

Igår på festen så blev det lite prat om katter. Vickys katt Ivar har vi fött upp och han är så fin! Jag saknar verkligen tiden då Maja fanns och tiden då hon hade kattungar... Alla kattungar är söta men hennes ungar har verkligen blivit otroligt fina! Maja var en sådan mysig katt och jag är så ledsen att hon inte fick stanna kvar hos oss! Som tur är så har vi hennes mamma Telma kvar och även hennes unge Zlatan.

Här kommer ett helt gäng med bilder!



Maja


Maja


Maja


Telma och Zlatan


Telma sover som en boll


Flum Zlatan


Telma sträcker ut


Telma gillar att leka med vattnet från kranen


Ivar (något kass bild men den enda jag hade)

 
Zlatan                              Telma och Zlatan


Zlatan

 
Zlatan


Telma


Zlatan


Alla tre: Maja, Zlatan och Telma


 


WTF...

Ok, here it comes... Varför får inte de FÅ som faktiskt går ut på en onsdag inte gå in på tältet?? Så sjukt löjligt. Nu tänker jag bojkotta tältet resten av Vasaloppsveckan. 
 
Tjejfesten var kul förutom att jag dels hade missat en ganska viktig anledning till festen (sorry Vicky, hade faktiskt inte en aning!). Dessutom så var jag inte världens roligaste sällskap då jag fick vissa oväntade fysiska "problem" under festen. Vill inte gå in närmare på det här men det var inte så roligt...

Nu mår jag hur som helst bra igen och nu ska jag sluta att nattblogga och istället krypa ner under täcket!

I ett komaliknande tillstånd...

Jag är så seg idag! Snoozade länge i morse och fick verkligen lov att tvinga mig upp ur sängen. När jag väl kommit upp så åkte jag med Elmer till stallet och där promenerade/joggade jag med Regina och jag hade så dålig kondis! Joggade ett par minuter och blev helt andfådd, inte bra... Blev även bjudna på kaffe och pannkakor så vi blev kvar där ett bra tag.

Sen jag kom hem så har jag suttit och läst lite bloggar och jag känner mig så seg, så seg... Som jag sagt x antal gånger tidigare så är jag så trött på att plugga för tillfället, jag börjar känna hur allt börjar hopa sig framför mig men ändå så är jag allt annat än effektiv. Jag har gjort upp planer om vad jag ska göra varje vecka men de har kraschat totalt. Får väl se hur det här slutar...

I kväll blir det tjejfest så då får jag i alla fall tänka på något annat en liten stund... 


Jag i ett komaliknande tillstånd i en taxi i Östersund...

H&M Home...

Vem bryr sig om att kronprinsessan äntligen har förlovat sig med sin Daniel? Den största nyheten är väl ändå att det damp ner en H&M-katalog i min brevlåda idag. Inget konstigt med det tänkte jag, tills jag såg att den bara innehöll saker till hemmet: badlakan, kökshanddukar, sängkläder och kuddfodral. Jag hade ingen aning om att de skulle börja med sådant. Antingen är jag väldigt efter (det troligaste alternativet) eller så har H&M lyckats hålla detta väldigt hemligt (det mindre troligare alternativet)...

Ok då, det kanske inte var någon världsnyhet (eller så var det det) men jag blev lite förvånad när jag såg det...

Gällande förlovningen så måste jag säga att det mest förvånande där ändå måste vara att de har satt in extra nyhetssändningar under hela dagen av anledning till detta. Why? Ok om det var själva vigselceremonin som bevakades men på grund av tillkännagivandet av förlovningen?

Paris, dag 4...

Nu kommer så till slut den sista delen av vår lilla Parisresa!

Den sista dagen i Paris hann vi med ganska mycket innan det till slut var dags att bege sig till flygplatsen för hemresa. Först tog vi metron till Eiffeltornet. Vi började med att åka upp till etage 2. Där var det helt otroligt, man såg ut över hela Paris! Men jag, Kristofer och Tjoppen nöjde oss inte med det - vi ville upp till toppen! Jag kan inte påstå att jag är sådär jättehöjdrädd men när vi åkte upp i hissen (som hade fönster) så kittlade det lite i magen. Lite synd var det dock att det var disigt på toppen så väl där såg man ingenting... Men jag har iaf varit där!

När vi väl var klara vid Eiffeltornet så promenerade vi till Champs Elysees. Där blev det ett stopp på Disneyaffären innan vi åkte metro tillbaka till "hotellområdet" där vi käkade lunch på en restaurang i närheten. Sen var det dags för nästa tur - en promenad upp till Sacré Cœur. Det var lite synd att vi upptäckte denna delen av staden först under sista dagen (trots att vårat hotell låg alldeles i närheten), den delen måste ni besöka om ni åker till Paris! Vi promenerade i trånga gränder där det fanns massor med konst! Konstnärer satt efter gatorna och på torg och målade helt fantastiska tavlor! Man blev verkligen imponerad! När vi väl kom upp till den helt sagolika kyrkan så var det även en helt otrolig utsikt över staden! Man såg nästan lika mycket som uppifrån Eiffeltornet, bara att man nu såg det berömda tornet också!

En av de bästa dagarna i Paris och om vi åker dit igen så kan jag garantera att fler timmar kommer att spenderas i denna del av staden.

Summa sumarum så var våran resa till Paris kanon och jag åker gärna dit igen!

 
 
Triumfbågen                          På väg mot toppen...


Högst upp i Eiffeltornet!

 
Så här funkar det när Eiffeltornet blir målat. Jag hade nog inte tagit det jobbet...


Champs Elysee...

... där det enda inköpet gjordes på denna butik.

 
På väg mot Sacré Cœur var det en jättefin utsikt och det fanns flera gamla väderkvarnar efter vägen...


Framme vid kyrkan efter en härlig promenad!

Måndag igen...

Då var man tillbaka i vardagen igen... Vill ni veta lite om helgen och travgalan så kan ni gå in på dromdansaren.blogg.se. Där finns även lite bilder.

Tro vad den här veckan ska bestå av då?? Måste plugga som vanligt och jag börjar bli ganska less på de här läskurserna nu. Det är så segt att sitta hemma och läsa hela tiden (eller att veta att man borde sitta hemma och läsa är nästan lika jobbigt som att faktiskt göra det).

Annat som händer i veckan (utöver det vanliga med det dagliga stallarbetet och skola):
- stallmöte i kväll.
- tjejfest på onsdag.
- tandläkaren på fredag.
- jobb på lördag.
- vasaloppsarbete på söndag.

Den här gången blev jag faktiskt glad när brevet från tandläkaren damp ner i brevlådan. Jag har tänkt länge att det är dags att gå till tandläkaren och jag har faktiskt en speciell sak som jag tänkte ta upp när jag är där. Hoppas att det är någonting som de kan fixa på en gång och att det blir bra! Jag berättar mer när jag varit där... =)

Nu blir det en varm dusch, lite nudlar och min pluggbok...


Foto: Jag


 


Än här, än där...

Inte hann jag snickra ihop det där Paris-inlägget igår. Och besöket som jag tänkte göra blev inte heller av. Resten av mina planer lyckades jag dock ganska bra med!

Tyvärr så får ni vänta lite till på Parisinlägget (ni får kolla på de andra inläggen så länge, dag 1-3, klicka på kategorin resor). Idag har jag också ganska fullt upp. Plugga (som vanligt) men sen blir det även besök i Färnäs och eventuellt lite annat smått och gott! =)

Återkommer efter helgen. Sticker ju till Östersund i morgon för att gå på gala! Visar kanske lite bilder därifrån efter helgen.

Ha en trevlig helg!


Håll tummarna att Jajje vinner i år igen!!

Dagens planer...

- Plugga
- Plocka ihop lite hemma
- Ta reda på tvätten
- Åka till stallet

Det betyder att allt är precis som vanligt (Vicky - förstår vad du menar!). 

Tänkte även att jag skulle snickra ihop det där sista inlägget om Paris ifall att någon är intresserad. Sen har jag även ett besök som jag tänkte göra om det hinns med...

Ja, det var nog allt för nu!

Howdy!


Foto: Nina Kalles

Förvirrad man...

Min älskling är verkligen en förvirrad man. Idag var han jättegullig och erbjöd sig att följa till stallet för att mocka. När vi väl kommer dit så kommer det ett: "Neeej, jag ska ju klippa mig nu!" Så han åker iväg och jag förbereder mig för att få lov att  hem (tack för hjälpen liksom!). Jag går in i stallet (där har min supergulliga stallkompis mockat och fixat åt "mina" hästar!) men strax därefter så kommer älsklingen tillbaka igen. Då har han kommit på att det var en kvart kvar innan klipptiden. Så vi skyndar oss att göra klart det sista och hjälper till att ta in hästarna.

När vi väl sitter i bilen på väg till frisören så kommer han på att han glömt plånboken hemma. Så jag får åka och hämta den medan han stressar in (något försenad) på salongen.

Haha, jag brukar vara förvirrad men jag tror faktiskt att jag är tillsammans med någon som är ännu mer förvirrad än jag! Trodde inte att det var möjligt men så är det. =)

Ok, här kommer även den utlovade hämnden (fattar ni inget nu så läs det förra inlägget):


Om allt och inget...

Märks det att jag har lite bloggtorka för tillfället eller???

Så vad händer idag då kanske ni vill veta (eller inte)...

- Plugga
- Stallet (Regina har dock vilodag idag så det blir bara själva stalljobbet idag)
- Hockey (Tänkte se Moramatchen på tv. Blir första matchen som jag ser den här säsongen!)
- Hm, kom på nu att det kanske är dags att tvätta (igen!). Får slänga i en maskin...

Rolig dag va??!! =)

Roligare tror jag dock att det blir i helgen. Då ska vi på travgala i Östersund. Jajje är nominerad i "Bästa häst" tror jag att det var. Han vann ju förra året men tydligen så var det hårdare konkurrens i år.

Haha, nu slängde jag precis ut katterna. De hatar att vara ute när det är kallt men de blir så jädra uttråkade och rastlösa när de bara går inne så jag tyckte att de behövde lite frisk luft! =) Får väl se hur lång tid det dröjer innan jag hör jamanden utanför dörren...



Hm, tro vad jag ska ha för inlägg framöver då?? Kanske följande kan vara något att se fram emot?! =)

- Jag ska leta upp någon rolig bild på Kristofer som jag ska publicera här som hämnd för att han började dammsuga i söndags morse... (Sorry älskling men så får det bli!)
- Jag har ju inte skrivit om sista dagen i Paris än så det kommer så småningom...
- What else?? Hmm... Ah, kommer säkert på något mer underhållande att skriva om!

Have a nice day!

KRAM!

Idag vill jag bara ge er alla mina vänner en STOR  KRAM på Alla Hjärtans Dag!! 

Jag är så glad att ni finns, ni vet vilka ni är!


 
Självklart skickar jag även en KRAM till alla er som läser bloggen som jag inte känner... =)

(Klicka på "kärleksbomba bloggare" på hjärtat...)

Fredag den 13:e...

Hade faktiskt missat att det idag är "otursdagen nr 1", fram tills för en liten stund sen vill säga...

Kanske ska fira dagen med att köpa ett nytt duschdraperi:


(från
coolstuff.se)


Allvarligt, jag hade aldrig klivit in i duschen med ett sådant draperi!

_________________________________________________________

Haha, Pernilla hade lämnat en kommentar till det här inlägget om en liten händelse som skedde för några år sen. Då stod jag i duschen, helt säker på att jag var ensam hemma. På den tiden hade vi ett lite halvgenomskinligt duschdraperi. Där står jag och tvättar håret och när jag öppnar ögonen efter att sköljt ur schampot så ser jag ett ansikte i jämnhöjd med mitt på andra sidan duschdraperiet. Tror ni att jag fick spel eller?? Jag skrek som en galning!! Till slut fattade jag att det var Kristofer som hade fått för sig att han skulle skämta lite med mig genom att stirra på mig genom duschdraperiet... Shit, tror att jag aldrig blivit så skrämd! Eller jo, kommer på en till händelse som innefattar en bamsespindel men den kan jag ta någon annan gång...

Bebisdoft...

Idag har jag träffat världens finaste lilla tjej! Det var jättekul att träffa både henne, Ki och Jim. Hon luktade bebis, allt var verkligen i miniatyr: fingrar, näsa, öron, mun... och hon var hur go som helst!!

Jag anmälde mig som frivillig i tjänstgöring som barnvakt. =)

Ni kan kolla in lilla 
Wilma här om ni vill. Ni kan även kolla in Kis blogg!

<3


Och så det där med att plugga...

Nu har jag haft några dagar med riktigt dålig pluggmoral... Därför måste jag läsa en del idag men faktiskt så ser jag fram emot att sätta mig i soffan och läsa! (Ok, nu kanske jag överdrev lite men ändå). Ska bara hoppa i duschen först, kom precis hem från stallet efter både en tur till Bonäs och en till ridklubben.  
-27 grader stod termometern på vid stallet i  morse! Fan, vilken kyla det ska vara då! Jag vill ju ha vår! 

Haha, igår fick jag en kommentar som lät ungefär såhär: "Det märks att du pluggar. Du har sån himla ordning överallt hemma! Det är nästan lite för bra ordning". Haha, så blir det när man pluggar! 



Längtar till sommaren och grillning!
Men jag tror att någon annan får tända grillen när det blir dags...
 

Flirta eller inte flirta på bilbesiktningen??

Trots att jag flirtade med gubbarna på bilbesiktningen så gick inte bilen igenom... Fattar inte!!! ; )

Det var nån slang som var trasig, sa de... Men kanske var det så att de ville se mer av mig och därför gav bilen en 2:a så att jag skulle komma tillbaka för att ombesikta den?? Eller så var den faktiskt trasig. Återstår att se när den åker in på verksta´n...

Flirta eller inte flirta, det är frågan...


- Men kolla vad blank den är! Det kan väl inte vara något fel på den här bilen??!! *blink, blink*

Shoppingsugen!

Nu har jag varit riktigt återhållsam vad gäller shopping ett bra tag och det var länge sedan som det blev någon shoppingrunda! Kanske att det börjar bli dags snart? Skulle även behöva rensa ur garderoben lite... Det är även lustigt att det här shoppingsuget verkar komma vid ungefär samma tidpunkter varje år och de är starkt bundna till när en ny årstid är på g. Nu är det kanske lite tidigt att springa runt i vårkläder (här var det runt -20 grader i morse och vi har massor med snö) men ändå så börjar jag längta efter lite nytt i garderoben!

Även hästen behöver nya kläder så jag kanske skulle åka till Borlänge någon dag så att jag kan kika in på Aubiose, den bästa hästaffären vad gäller hästprylar. De brukar ha det mesta av det som man behöver.

Ja, så får det bli! Shopping på schemat!

 
Telma har redan börjat hjälpa mig med utrensningen av garderoben. Om jag glömmer garderobsdörren öppen så är hon snabb med att börja slänga ut kläder!

Humor i skolan?

Om jag får sådana här elever kommer jag att få skratta på jobbet i alla fall!!

How to fail school tests with dignity. 

Example 1



Example 2



Example 3



Example 4



Exampl 5



Example 6


 

Example 7


Skitdag...

Usch, idag har varit en sådan dag när man inte har någon lust till någonting alls utom att ligga kvar under täcket hela dagen. Varför har man (eller varför skriver jag man när jag menar jag?) egentligen sådana dagar?? De borde strykas ur almenackan!! Jag har inte fått någonting vettigt gjort (mer än stallet) och jag har glidit omkring i morgonrock hela dagen och funderat och grubblat och grävt ner mig genom att tycka att det mesta är världelöst...

Nej, i morgon blir det andra bullar!!! Då ska jag bli den där personen som tar tag i allt med ett glatt humör och som tycker att allt är underbart!!!

Yeah, sure....

_______________________________________________________

Kom på två bra saker från idag.

Jag har pratat med Ki på telefon och det var så kul att höra hennes och Wilmas röst!!

Sen så fick jag även hem en inredningstidning med posten. Får tacka mina svärföräldrar för den!

Så heeela dagen har inte varit skit...

Sjuka drömmar...

Att jag igår skrev att jag var nöjd med min mage för att den ibland är platt måste ha satt djupa spår. I natt drömde jag nämligen om just min mage, eller min midja rättare sagt. Jag drömde att jag skulle prova en kjol som var hög i midjan och när jag hade den på mig så var min midja lika smal som en toalettpappersrulle ungefär. Helt sjukt smal... Det såg såklart inte klokt ut och jag mådde dåligt över att jag hade en så smal midja... Haha, stört!


Min favoritleksak när jag var barn. Är det därför jag blivit störd i vuxen ålder???

Nu blir det:

+      +   

och lite senare:

      
       

Gårdagen samt utmaning...

Gårdagkvällen var riktigt trevlig! Vi bastade, drack rosa bubbel, åt (nyttigt!) snacks och supergod paj, drack drinkar och var ute och shakeade på dansgolvet! Kul var det! Tack brudar! =)

 
Två bilder, sen blev det svart... Haha, nej då, glömde bort att knäppa några fler kort bara...


Har även blivit utmanad av
Emma. Jag ska säga tre saker som jag är nöjd med med mitt utseende.
Ok, here we go...
1. Mina ögonfransar, de är ganska långa...
2. Min rumpa, den är ganska ok. Inte för att jag ser den så ofta men ändå. Haha...
3. Min mage, speciellt på morgonen, då är den ganska platt!

Jag utmanar den som känner sig manad!! Och det hoppas jag att ni alla blir! =)  

Hoppas att ni också har haft en trevlig helg!!

Hemmaspa...

I morgon så kommer det lite tjejor hem till mig för att bada bastu, "hemmaspaa" och äta och dricka lite gott! Det ska bli jättetrevligt! Får se om det blir utgång också! Av den anledningen så har jag idag städat lite nere i källaren där våran spaanläggning *host* ligger.

Jag har även hunnit med stallet samt lite lunchning nere på stan. Fattar inte att klockan är så mycket som den är, den har gått riktigt fort idag!

Tänkte fortsätta lite på hem-temat och byta de där gardinerna som jag pratade om förut... Sen blir det nog bara en lugn TV-kväll.

Vad har ni för planer i helgen??? =)



Sist det var fest i bastun var på nyår. Då spelades denna låt... Haha! Tror dock att det kommer bli lite lugnare i morgon jämfört med nyår men vem vet??

Bio och kassa bilförare...

Filmen som vi såg igår var Valkyria. Jag tyckte att den var bra. Dock så tror jag främst att det var för att jag är historiaintresserad, det var ingen actionfilm direkt. Visst finns det andra filmer om andra världskriget som är bättre (Pianisten till exempel) men jag tyckte ändå att den var intressant.



Kolla in den här filmen! Inte för att vi tjejer egentligen är så kassa på att köra bil utan för att den är rolig! =)



"Sex and the byn"...

Nu ska jag strax ha seminarium här i cyberrymden. Men efter det så blir det en girls night out. Det blir käk och bio och det ska bli jätteskönt att komma ut och "luftas" lite. Få passa på att tacka ödmjukast för biobiljetterna (om personen i fråga nu läser här vill säga =).

Efter lite SMS:ande med en av tjejpolarna så fick jag tillbaka: "Tjejsnack, god mat och bio! Rena sex and the byn" Haha!




Tårtor...

Pernilla hade på sin blogg tipsat om en sida med tårtor och jag måste bara göra detsamma!

Vilka tårtor! Helt fantastiska!

Sockersött




Förresten. Tack för kommentarerna till förra inlägget! =)

Skryt, skryt...

Ni vet den där uppsatsen som jag skrev om förut? Min B-uppsats i svenska...

Jag fick högsta betyg, VG, och en hel del sjyssta kommentarer!

Jag blev verkligen glad nu!!!


(Bild)

Mat...

Idag har jag och älsklingen varit och handlat lite mat. Vi måste bli bättre på att laga mat, vi är urdåliga på det! Eller jag är urdålig, Kristofer är duktig men vi är båda dåliga på att planera och få det gjort...

Nu jobbar älsklingen kväll den här veckan vilket betyder att jag ska stå för matlagningen. Vi har planerat två rätter som jag ska fixa. Den ena är spagetti och köttfärssås, det är en av de få rätter som jag kan laga och som faktiskt blir god. Den andra rätten blir laxfiléer med sås och potatis. Det har jag aldrig gjort förut men det lät ganska enkelt så det ska nog gå bra hoppas jag! Haha, jag är så kass!

På fredag blir det älgfärsbiffar och mos (tack
Elmer för tipset!). Men då får Kristofer stå vid spisen...

Är ni duktiga på att laga mat??


En av maträtterna jag åt i Paris. Det var superäckligt!

Rastlös pluggis...

Rastlös samtidigt som jag har två läskurser = ingen bra kombination. Tänk er att sitta inne och läsa hela dagarna när det bara kryper i kroppen...

Ibland är det faktiskt tur att jag har hästarna så att jag får komma utanför dörren i alla fall en gång/dag! I perioder kan det kännas tungt med hästarna men för det mesta är det faktiskt väldigt skönt att ha dem!

Nu borde jag egentligen sitta och läsa men jag kände att jag måste göra någonting annat. Så nu tänkte jag istället byta gardiner i vardagsrummet! =) Jag har även tvättat ett par maskiner och kanske att det blir en dammsugning också... Hemmet blir i alla fall omhändertaget när man pluggar! Sen får jag nog lov att läsa lite mer... Men älsklingen jobbar ju sent idag så jag har hela kvällen på mig...

Hmm, hur var det där med
hemmafru nu igen??? 



________________________________________________________
En av gardinerna som jag tänkte hänga upp hade fläckar på sig... *suck*
Då blir det en till maskin med tvätt istället då...

Paris dag 3...

På söndagen hade vi bara en sak inskrivet i planeringen: Trav! Höjdpunkten för grabbarna kan man lugnt säga! Det var ju det som var det egentliga målet med resan. Alla som var med hade någonting att göra med stjärnan Jajje: Alla delägare och tränaren var med.

Men faktiskt så tyckte även jag att det var helt ok att gå på trav. Det var ju ett av världens största travlopp som gick av stapeln: Prix d'Amerique. Och det på en av världens största travbanor: Vincennes. Vi var på plats i god tid så vi fick bra sittplatser inomhus. Egentligen värsta flytet med tanke på hur fort det fylldes på med människor för att till slut vara helt proppfullt!

Vi tjejer satt mest och drack vin och snackade medan killarna var fullt fokuserade (innan ölen gjorde verkan vill säga) på travet och spelet.

På kvällen blev det middag med hela gänget.

Lite bilder:


Travbanan var enorm!


Våra platser...


Mycket människor...

 
 
Invigning av det stora loppet...


Under loppet...


Mycket uppståndelse kring vinnarhästen Meaulnes du Corta
Haha, det är den som är längst bak i bild, inte spöket med den amerikanska flaggan...


Stoffe glad! Trav och öl - kan det bli bättre?

118 100...

För ett tag sen så skickade jag en fråga till 118 100. Jag sms:ade mitt namn och ort och frågade om de visste vem jag var. Det här fick jag till svar:


118 100 tror att Jessica är en rolig och charmig kvinna från förorten. Vi tror att när inte det ligger kakor i ugnen så tycker hon om att sticka.


Haha! Vilket jädra påhitt att man kan skicka in frågor och få en massa rappakalja tillbaka. Men de ska väl tjäna pengar på någonting...