Hårdträning!

Har blivit riktigt tränad idag! =) Red först ett pass med Mirre för Nina. Han gick ganska bra faktiskt. Har inte ridit på honom i ridhuset sen innan han blev sjuk men jag tyckte att han jobbade på riktigt bra!

Sen tömkörde jag även Reggie för Nina. Det var riktigt kul! Reggie var duktig och det var nyttigt för mig att få tömköra och samtidigt få lite instruktioner... Man får även lite motion själv när man tömkör! Det får man väl när man rider också men inte på samma sätt...

Har även hunnit betalat lite räkningar idag... Känns skönt att ha det avklarat.

Ikväll blir det först middag på "Vi på hörnet". Sen blir det hockey! Idag ska vi heja fram Mora mot slutspelsplats!

I morgon hade jag planerat att jag skulle fixa med planeringen inför skolan, men jag får nog lov att jobba istället... Det var ingen annan som kunde. Kommer att bli stressigt att hinna klart med allt. Vill inte jobba men så är det... 

Sen på fredag bär det av till Sthlm! Ska bli superkul! Ut och käka gott, kanske shoppa lite och sen ska det självklart bli kul att träffa
min kompis som jag inte sett på länge!

En liten lista...

Var ett tag sen jag hade en lista här, så nu kommer en:

Vad brukar du använda på läpparna?

Just nu: läppglans från Face...
När du är ute och festar brukar ni oftast vara flera tjejer som går på toaletten samtidigt?
Ja, absolut!
Hur många kuddar sover du med?
Två...
Är du utseendefixerad?
Nja, på sätt och vis. Bara vad gäller mig själv, men jag är aldrig nöjd...
Vilken kroppsbyggnad tycker du att en kille ska ha?
Lagomt vältränad...
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Har redan en tatuering och två piercingar. Planerar dock inga fler...
Hur mycket känslor ska en kille visa?

Min pojkvän får visa hur mycket känslor han vill om han vill...
Tror du på den stora kärleken?
Ja!
Vilken är din favoritmånad?

Juli! Sommar, ofta sol och jag är oftast ledig minst ett par veckor i juli varje år...

Om du får en komplimang hur reagerar du om komplimangen hade lydit såhär;"Fan vad snygg du är och vilken sexig kropp"?
Jag hade nog sagt tack... =)
Vad föredrar du, nattklubb eller bar?
Nattklubb...
Hur gör du med din handväska när du går på fest eller går ut?
Jag har den väl med mig jämt. Fast ibland tycker jag att den är ivägen...
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Det duger väl bra med det namn jag har! =)
Har du någon gång bott utomlands? Isåf vilket land?
Nej... Hade dock inte haft något emot att bo utomlands... Någonstans där det är varmt...
Är du nöjd med din hårfärg och frisyr?
Ja, helt ok... Hade dock önskat att jag hade tjockare hår med mer volym!
Vilken är din favoritmöbel?
Sängen!
Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
Just nu: Min altan oh sedan ett garage och en väg. Genom sovrumsfönstret ser jag Siljan! =)
Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
Kristendomen... (Är döpt och konfirmerad)
Vad tycker du mest om? Salsa eller guacemole?
Guacemole...
Vem av dessa två personer tycker du om mest? Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman?
Tycker ingenting om någon av dem...
Vad föredrar du, knappar eller rosetter?
Hmmm, knappar kanske?
Har du några smycken som kostat över 1000:-?
Ja...
Vilken bil skulle du vilja ha?

Ska fundera på saken...
Vad använder du för shampoo?
Sunsilk, för färgat hår...
Vilka idoler satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
Det var nog mest hästar på väggarna i mitt rum =). Kanske också någon liten bild på NKOTB.
Mysig hemmakväll eller ösig partykväll på krogen?
Mysig hemmakväll med älsklingen!
Klipper du håret regelbundet?

Nja, ganska iaf...
Blyg eller framåt?
Är nog lite blyg...
Vilket var ditt bästa och sämsta ämnet i skolan?
Några av mina bästa var: matte, marknadsföring och svenska. Bland de sämsta finns historia! (Jag ska bli historialärare! =)


Julia & Wilma...

Har haft två intensiva dagar i Falun! Men även väldigt roliga! Julia är ju bara sååå go. Tror att jag har hört "moster" minst 100 ggr under de här två dagarna men det är bara kul. Iaf tills det kommer 06.20 på morgonen. =)

I går hjälpte jag syster att fixa iordning lite hemma och så lekte jag såklart med Julia en hel del också. Idag har Julia varit på dagis och då blev det Wilmas tur att få lite uppmärksamhet. Stackarn var tyvärr sjuk (hoppas att det inte smittar =S) men hon var hur mysig som helst ändå! Det var även kul att träffa syster lite även om vi två inte får så jättemycket tid att umgås när barnen är med... =) 

Nu bär det snart iväg till stallet i vanlig ordning. Sen blir det nog en riktig tv-kväll! Är så skönt att vara ledig, men i morgon måste jag ta tag i lite planering! =) 

Babel...

BabelHar precis sett en riktigt bra film. "Babel" med bl a Brad Pitt. Faktiskt den bästa film jag sett på länge! Gripande, intressant, lite sorglig, lite hoppfull, bra skådisar - den hade det mesta. Den får nästan full pott: ++++(+)



Christine...

Måste bara tipsa om det här programmet för er som inte har sett det: "Christine". Det är en helt underbar serie och det är helt omöjligt att inte skratta när man ser på den. En sådan där serie som man verkligen blir glad av! Går på kanal 5 på tisdagar tror jag att det är... Se!! 

Christine

Fixat!

Bara för att jag skrev det förra inlägget så är problemet nu löst utan att jag har gjort någonting! =) Kanske var det bara min dator som var knäpp eller har det sett ut så ibland åt er också??? Att menyn hamnar längst ner på sidan menar jag???


Menyproblem...

Varför är min meny på sidan (--->) längst ner på sidan istället för högst upp??? Någon som vet varför???

Markus Fagervall mm...

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Var först på "Vi på hörnet" och käkade med Ki. Riktigt gott och trevligt. Var sedan på konsert i kyrkan och såg på Markus Fagervall. Han var riktigt bra! Hade några riktigt bra låtar. Sen ser han ju inte helt tokig ut heller ; )

Markus Fagervall


Gick efter det vidare till tältet där vi kom i perfekt tid då vi slapp betala! De började med det ca. 5 min efter att vi hade anlänt! Lite tur ska man ha ibland! Blev sedan kvar där resten av kvällen. Hade trevligt, men jag tröttnar ganska lätt och det slutade med att jag gick hem tidigare...

Nu måste jag dra iväg till stallet. Är inte ett dugg sugen på det just nu, men det blir blir nog bra bara man tar sig dit... Sen i kväll blir det tacos och film! Riktig myskväll!

Coming up!

Har varit lite dålig på att uppdatera här på senaste... Har faktiskt haft fullt upp! Nu har praktiken börjat i skolan och det är jättekul än så länge! =) Betydligt bättre än på högskolan! Har lite planering kvar att göra som jag får lov att ta tag i på sportlovet men det blir även en hel del nöjen framöver!

I helgen ska jag och Ki till kyrkan för att lyssna/se på Markus Fagervall. Har även tänkt käka lite innan och gå på tältet efteråt. =) Ska bli skoj!

Sen åker jag till syrran på måndag och sover över där. Sen bär det iväg till Sthlm nästa helg!

Så just nu är det fullt upp med både det ena och det andra! Mirre är dessutom bättre nu så honom har jag börjat rida igen.

I morgon bär det av till Trysil för en hel dag med skidåkning! Bäst att gå och fixa lite matsäck på en gång för i morgon bitti kommer jag nog inte orka med det. Bussen går kl. 7 och jag är grymt morgontrött, sååå... =)


Lady in the water & The Guardian

The GuardianLady in the water 
I fredags såg jag på "The Guardian". Om man vill se en nästan helt kopierad "En officer och en gentleman" som dessutom inte på långa vägar är lika bra som orginalet, då ska man se den här filmen. Det funkar väl ändå skapligt men det var ingen film för mig, även om jag satt kvar hela filmen för att titta på Ashton Kutcher. =) Den får : ++

I dag såg jag på "Lady in the water". En fantasy/action-film. Måste säga att Paul Giamatti är en helt suverän skådespelare! Det här är ingen genre som jag brukar se i vanliga fall men den här filmen var riktigt bra! Betyg: ++++


Uppdatering...

Hmmm, undrar varför menyn på sidan ---> har hamnat längst ner??? Någon som vet??

Har inte uppdaterat här på ett par dagar, har haft fullt upp med annat... I torsdags jobbade jag hela dagen med min planering som jag knappt hunnit göra något på tidigare. Hann faktiskt klart fastän att resultatet inte blev det bästa... =/

I fredags var jag i skolan hela dagen. Satt på seminarier från kl. 9 till 15... Drygt, gillar inte...
Efter skolan blev det dock lite roligare då jag åkte till syster som hade ordnat med kalas för Julia som fyllde tre! Det var jätteroligt! Barnen är så gulliga! =)

I går var det först jobb på dagen, sen blev det lite party på kvällen. Vi hamnade på Wasa som vanligt (har varit där tre helger i rad, hur gick det till!!) men nu har jag bestämt mig att det var sista gången där! =)

I dag har det varit en mysdag. Har fikat, sett på film och bara slöat. Ska dock göra någon nytta alldeles strax då jag ska dra iväg till stallet. Mirre verkar vara bättre iaf. Han går på hö och vattendiet och han äter och verkar vara lite piggare. Fast han är inte helt sig själv än... Tyvärr hade proverna som tagits kommit bort (Gaa?!). Hoppas att de kommit till rätta i morgon. Även om Mirre är bättre hade jag velat haft svar på dem.

Veterinären...

Även denna dag har djuren tagit upp en stor del av min tid vilket tyvärr gjort mitt pluggande lidande!

Har dels varit med Zlatan (katten) till veterinären då det var dags för kastrering. Träffade när jag var på veterinärstationen den veterinär som var och kollade på Mirre igår. Då hon fick höra att han forfarande är hängig och att han fortfarande är dålig på att äta så bestämde hon att det var dags att ta blodprov och försöka hitta vad felet är. Så det var bara att snabbt ila hemåt med missen för att sedan direkt åka till stallet. Är nu förhoppningsvis klar med alla djuren så nu blir det att sitta och plugga tills det är dags för middag (vilket blir något senare ikväll). Efter den tänker jag dock inte göra något mer idag utan det får bli att jobba stenhårt i morgon för att få klart alltihopa!


Alla Hjärtans Dag-present...

Mirandabjörn
Fick en liten Alla Hjärtans Dag-present! =)
Det var ett mobilsmycke med en liten Mirandabjörn på...
*glad*

Kram på Alla Hjärtans Dag!

Kram på er, alla mina vänner på Alla Hjärtans dag! <3 Hoppas att ni får en bra dag!

Nu ska jag bara hoppa i duschen och sen blir det att plugga! Idag ska i princip allt bli klart så det gäller att ligga i! Wish me luck!

Bara att ta nya tag!

Måste säga att det iaf känns något bättre nu än för ett par timmar sedan... Har dock inte fått så mycket gjort än men jag tänkte sätta mig och läsa på lite mer om mitt ämne idag, så hoppas jag att jag kan ha lite flyt i skrivandet och planerandet i morgon istället. Då har jag förhoppningsvis hela dagen på mig, förutom ett litet avbrott då Zlatan ska till veterinären. Stackarn ska bli kastrerad på alla hjärtans dag... Känns en aning taskigt!

På kvällen i morgon blir det nog att köpa hem något gott käk och mysa med älsklingen! <3

Mirre verkar må liiite bättre nu. Han verkar något piggare och har börjat fått tillbaka en del av aptiten. Iaf på vissa saker som på vanligt hö (dock ej hösilage). Tog dit veterinären men hon kunde inte se något annat än att han antagligen reagerat på ett havrebyte och att han verkade vara på bättringsvägen. Så det är bara att hålla tummarna att det nu fortsätter i samma riktning och att han blir bra igen!

Varför?

Är på riktigt dåligt humör just nu... Tiden jobbar verkligen emot mig då bl a veterinärbesök har gjort att timmarna bara flygit iväg. Måste alldels strax åter upp till stallet (trots att jag redan varit där ett antal timmar idag) därför att ingen annan kunde ta in hästarna så då fick jag den uppgiften.

Känns dessutom som att jag skulle behöva lite stöd då jag ska göra min planering men det går ju inte att få. Känns bara som att ingen lyssnar eller så blir man bara nertryckt i skona och känner sig helt värdelös. Snart skiter jag i det här!

Nej, dax för stallet igen! Lovar att jag ska berätta hur det är med Mirre lite senare...


Hard Candy...

Hard CandyDen här filmen såg jag på igår. "Hard Candy". En ganska psyko film. Ingenting att rekommendera killar kan jag säga, pga en del scener som jag tror vilken kille som helst skulle vrida sig ur skinnet till! Jag brukar faktiskt gilla psyko-filmer men den här var faktsikt sådär. Har jättesvårt att bestämma ett betyg men jag tycker att den är sevärd så det får bli medel: +++

Stressig vecka...

Tror att den kommande veckan kommer att bli en aning stressig! En dag har redan gått och jag fattar inte hur jag ska hinna med allt tills på fredag! Då har vi nämligen redovisning av våran undervisningsplanering och jag VILL verkligen komma väl förberedd... Det är bara att hoppas att de tre kommande dagarna kommer att gå som på räls!

Hade även tänkt plugga lite idag men det blev ingenting med det... Hade först utsläpp av hästarna i morse och när jag kommer dit är Mirre sjuk. Dålig i magen, hängig, åt ingenting. Så det var bara att ut och gå med honom och sen fixa resten i stallet. Så jag hann ingenting av det jag hade tänkt göra på förmiddagen... Sen bar det av till Falun och föreläsning. När jag sen kom hem fick jag lov att åka till stallet igen för att kolla till Mirre. Han var fortfarande dålig, men när jag var där lyckades han iaf få i sig lite vatten och lite mat och så var jag ute och gick med honom. Hoppas att han snart blir bättre! Ringde veterinären idag men de hade inte så mkt vettigt att säga, men är han inte bättre i morgon så får de komma och ta sig en ordentlig titt på honom...

Sen jag kom hem har jag bara hunnit äta och snart måste jag åka till stallet igen och kolla till Mirre... Så nu på kvällen har det inte heller blivit något plugg. I morgon blir det även då stallet två vändor då ingen annan varken kunde ta in eller ut hästarna...

Sen ringer pappa stup i kvarten och ska ha hjälp med dittan och datten... Sen måste jag komma ihåg att köpa present till Julia som fyller 3 år på fredag... Hmm, undrar vad jag ska hitta på? Så måste jag komma ihåg att kika in på jobbet - inte glömma! Och så har jag glömt att hämta mina linser kom jag på nu.. Måste fixa... Jaja, det mesta går ju fort iaf... Hoppas bara att min planering går bra och att Mirre blir bättre!

Dagens...

Dagens plus: Låg i sängen till kl. 14?! Såg på tv, surfade, käkade frukost, myste...
Dagens minus: Var faktiskt lite bakis i morse...
Dagens lunch: ...
Dagens middag: En korv med bröd...
Dagens duktiga: Plockat ihop lite hemma, ridit Mirre...
Dagens tv: Nyhetsmorgon (eller vad det nu heter på söndagarna), melodifestivalen, lite sport, film...
Dagens bekymmer: Gruvar mig som f-n för planeringen som snart ska vara klar...
Dagens längtan: Längtar tills jag är färdig i skolan!
Dagens träning: Ridit Mirre...
Dagens köp: Handlade på Ica...
Dagens saknad: Har saknat älsklingen som har varit borta och spelat match hela dagen!
Dagens sanning: Hakuna matata (om det ändå vore så bra!)

The Ark...

The ark

Eftersom jag missade melodifestivalen igår, så såg jag precis reprisen som gick. The Ark var ju kungar! Hoppas de vinner hela alltet!

Lördagens bravader...

Hade en jättetrevlig dag igår!

Den började med en frukost tillsammans med Kristofer på hotellet. Jättemysigt och jättegott! Sen bar det av till Borlänge och kupolen. Gick runt i affärerna och fikade lite... På bilden ser ni mina fynd! Det blev ett par täckbyxor, lite smink och vinglas...

Inköp...


På kvällen åkte jag till Emma som hade gjort tacos! Jättegott och jättetrevligt!

När det blev dags för hemfärd var jag inte riktigt redo för att åka hem och sova så jag gick ut! Hade riktigt trevligt! Dansade ända tills musiken slutade! =)

Som sagt, en riktigt lyckad dag!

My tomorrow...

Fick höra att jag inte skulle ändra upplägget på min blogg så jag gör väl inte det då! =)

Längtar tills i morgon! Hoppas att det blir en bra dag. Detta är planeringen:

-Frukost på hotellet med älsklingen!
-Borlänge med älsklingen  - shopping och käk!
-Stallet...
-Orsa och tjejkompisarna!
-Utgång?


(Gratis) smink!

Idag har varit som lilla julafton! Först så hade ju mitt paket ifrån Halens kommit. Sen fick jag denna fina sminkväska med posten! Den innehåller ögonskugga, volymmascara och läppglans ifrån Face. Allt detta + tre nummer av en tidning fick jag för sammanlagt 75:- inkl frakt o porto. Jag nappar ofta på sådana erbjudanden. Iaf när det är bra premier. Har även fått (köpt) två pilgrimshalsband + örhängen, lancomeparfym samt ett snöhalsband + armband vid andra tillfällen. Det blir ju väldigt billigt att bara betala 75:- för endast premierna, sen får man tre nummer av någon tidning med i priset som egentligen skulle ha kostat mer om man köpt de i lösnummer! =)


Sminkväska

Äntligen!

...känns det som att jag är tillbaka till mitt gamla vanliga jag igen! Har varit inne i värsta dryga perioden där allt bara har kännts tungt och fel... Vet inte vad som gjort att allt känns bättre men de gör det!

Funderar på att ändra upplägget på min blogg... Tycker att det har varit alldeles för mycket personligt flams. Tror att jag mer ska fokusera på filmtips, inredning och mode... Sen kommer det såklart även vara personliga inlägg med men i lite mindre skala... Vad tror ni om det?

Några presenttips till Alla hjärtans dag!

Tips

Hitta Nemo...

Måste säga att man kan inte längre vara på dåligt humör efter att ha sett Hitta Nemo! =)
Nu ska jag gå och lägga mig! Är supertrött just nu! =)

Varför Historia?

Idag var jag med på ett seminarium där vi skulle presentera våra första tankar och idéer som kommer att ligga till grund för våran kommande vfu-period (verksamhetsförlagda utbildning). Det ämne som jag ska börja min undervisning med är första världskriget. Det vi framförallt skulle förklara var varför det är viktigt att förstå och ha undervisning om just första världskriget. Jag babblade väl på lite om det (på mitt taffliga och osäkra sätt) och fick åtminstone ganska bra respons på den text som jag även lämnat in tidigare angående samma ämne. (Trots att den var på en alldeles för detaljerad och låg nivå.) Sedan fick jag frågan om varför man ska ha historia som ett eget ämne i skolan överhuvudtaget? Historian finns ju ändå integrerat i alla övriga ämnen i skolan så borde det inte räcka med det? Jag hade inget bra svar på det sådär direkt när jag fick frågan. Jag menade att genom historien så lär man sig om människan och samhället men läraren menade att det kan ju ingå i t ex samhällskunskapen...
Började då fundera: Varför ska historia vara ett eget ämne? Jag tycker ju att det ska vara det men hur ska jag kunna beskriva vad jag tycker i ord? Har funderat på detta av och till resten av dagen och kom till slut fram till att utan historieämnet som ett enskilt ämne kommer man att gå miste om så himla mycket! Visst, om man ser tillbaka på sina tidigare historiekunskaper så kanske man tänker att: "Jag kommer inte ihåg någonting mer än..." och sen kanske någon enskild händelse i historien. Men är det inte så att historieämnet ändå erbjuder en inlevelse i just gångna händelser och en inlevelse i människors livsöden som det finns en risk att gå förlorad om ämnet historia slopas i skolan? Är inte denna inlevelse en del som är väldigt viktig för just förmågan att kunna sätta sig in andras situationer, andra tidsepoker, andra förutsättningar samt möjligheten att kunna förstå våran egen tid? Finns det inte en risk att detta går förlorat om man i varje ämne kommer att kort gå in på historien för just det innehåll som man för tillfället behandlar för att sedan gå direkt till själva kärnan i det innehållet? Finns det inte även en risk att viktiga delar i historien glöms bort som aldrig borde glömmas bort? Jag tänker på att läroplanerna idag är väldigt "lösa" och fria för egna tolkningar. Visst, förintelsen kommer säkerligen att stå med specifikt som något som måste finnas med i kursplanen. Men andra saker som t ex nationalism. Kommer detta att täckas i de övriga ämnenas kursplaner? Många samhällskunskapslärare kommer säkerligen att behandla ämnet men kommer alla att göra det? Nationalism behöver inte vara något fult utan kan vara något som verkligen förenar och gör att vi känner oss trygga. Men det kan även vara något som skiljer oss från dom. Tänker då på t ex Sverigedemokraternas framfart. De vill ha bort alla invandrare från Sverige. De vill inte befatta sig med ordet solidaritet. Deras slogan är: "Bevara Sverige svenskt!" En av orsakerna till att första världskriget överhuvudtaget startade var just nationalism!

Varför kom jag inte på allt detta på seminariet? Hade då även kunnat få mina seminarievänners synpunkter på detta... Vad tycker ni? Varför borde vi ha historia som ett enskilt ämne i skolan???

Något att se fram emot...

Längtar tills på lördag då jag får tänka på något annat än på skolan! Då ska först jag och Kristofer till Borlänge och shoppa! (Eller iaf kika i lite affärer) Sen på kvällen blir det en sväng till Orsa för att träffa tjejgänget! Det ska bli kul! Så jag ska försöka att hålla humöret uppe! Fastän det inte alltid är så lätt...

...

F-n... Varför måste jag alltid känna mig SÄMST!


Dressyrlandslaget...

Kul! Maria Eriksson är med i dressyrlandslaget 2007!
(Vet iofs inte om hon var med även förra året men jag tror inte det?)
Hon har varit i Orsa och tränat oss samt tränat där själv för ett antal år sedan! =)
Fast då var Galliano bara 4 -5 år...
Brukade även träffa henne ute på tävlingar under min Totte-tid! =)


149480-77149480-76
Landslagstruppen:

Jan Brink, Hässleholm, Maria Eriksson, Arbrå, Patrik Kittel, Nottuln, Tyskland, Louise Nathhorst, Drottningholm, Per Sandgaard, Eskilstuna, Tinne Vilhelmson, Upplands Väsby och Kristian von Krusenstierna, Farsta.

Inspiration?

Vart är inspirationen? Jag har tappat bort den...
=(

Sockerkaka...

Borde pluggat hela dagen idag... Det har än så länge inte gått så bra... Har suttit och skrivit ut uppgiftsbeskrivningar, uppdaterat schema osv. men det som skulle göras idag har jag inte ens börjat med. Suck. Har dock hunnit med att baka en sockerkaka! =)

Nä, ska nog åka till stallet och hoppas på att motivationen finns där när jag kommer hem istället...

Fler filmrecensioner...

Blev 2 filmer igårBounce:

Såg först på "Bounce". Tyckte att den var riktigt bra! Den får av mig: ++++








Haven
Såg sen på filmen "Haven". Märktes att den var gjord av samma skapare som gjorde filmen "Crash". Lite hoppig i handlingen. Tyckte dock att den i vissa delar var riktigt bra men tycker inte att filmen i sin helhet var riktigt lika bra. Den får: +++





Matlagning...

Måste säga att jag blivit duktig! Har lagat mat idag igen! Hemmagjorda köttbullar, potatis och sås blev det! Haha... Ni som känner mig vet att det verkligen är ett stort !!!! då jag lagar mat. Och den här veckan har jag lagat mat flera gånger! Duktiga jag!

Idag har det inte hänt mycket annars. Var ner på stan en sväng och fikade och handlade. Har även varit en sväng till stallet. Fast det blev en vilodag för Mirre idag. Måste säga att jag är inne i en period där jag är så jädra less på allt, men i stallet mår jag bra! Tur att jag har Mirre!


Wasastugan...

Jahopp, då har man varit på den "berömda" Wasastugan igen då, där man en gång i tiden praktiskt taget bodde... Jag är gammal! Det kom jag på när jag var där... Visst kan jag säkert ha trevligt där än (kanske), men det var då inte min dag igår... Var även på Lilla Krogen men det är väl inget bättre där heller. Högre medelålder men för dåligt drag! Tur att älsklingen var där, annars hade jag nog gett upp och gått hem...

Känner mig iaf pigg idag vilket är skönt! Det hade inte varit värt att må dåligt idag...

Nu ska jag käka frukost och se på en film...

Kattungar...

Åååå, hade så gärna velat ha kattungar hemma igen! De är så otroligt mysiga! Saknar att ha de små liven springande runt i huset... Fast våra missar är såklart jättemysiga, men det är ändå något speciellt med kattungar...


149480-71149480-70

Ally McBeal...

Ally
En serie som jag faktiskt saknar är Ally McBeal! Gillade den! Den hade både humor och allvar. Den går just nu igen på tv4 + men jag hade gärna sett att det kommit ut nya avsnitt på denna underbara serie!




Seger igår...

Var på hockey igår... Riktigt rolig match! Många mål och så vann Mora! Så jädra skönt! Gillar hockey... Det är underhållande!

Idag blir det jobb, sen blir det nog lite mys i tv-soffan... I morgon blir det också jobb sen blir det nog utgång! Har inte varit ut sedan juldagen så det ska bli kul!
 

Kommentarer...

Ja, det är inte många kommentarer här på min blogg... Ni som är in får såklart göra som ni vill, men kommentarer uppskattas alltid! Bara så att ni vet!

Pluggpolare...

Det roliga med att gå i skolan är bl a det faktum att man får nya vänner! Nu är vi full bil ifrån Mora som tillsammans tragglar oss fram och tillbaka till Falun. Det känns skönt att ha någon att prata skola med som verkligen kan förstå hur man känner inför olika saker och som själva kan delge en sina funderingar... Även fast det ibland kan vara jobbigt att pendla  så är jag jätteglad att jag läser på plats och inte på distans, även fast det säkert också har sina fördelar... Tack för pluggpolare!