Grammatik #¤%#"%"#

MirreGår just nu en kurs som inte är alltför rolig: Grammatik! Jag är helt kass på grammatik! Känns så segt för eftersom jag är kass så borde jag plugga mycket men då jag tycker att det är så tråkigt så är det svårt att motivera sig att börja... Suck. Idag ska jag hur som helst läsa lite, se på en föreläsning samt träffa min studiegrupp så liiite hoppas jag iaf få gjort!

Finaste Mirre har jag bestämt ska få vila tom söndag. Han har kännts fin men inte riktigt på hugget de senaste dagarna så han kanske behöver en paus tänkte jag... För snart sätter det igång för fullt om det nu blir så att jag ska tävla...



Nej, nu blir det frukost och min underbara bok (not!) Svenska Akademiens Språklära!


Mina Alla Hjärtans Dag-björnar...

Nu var det ett tag sen som det var all hjärtans dag men tänkte ändå visa fina nallen och lilla chokladasken som jag fick av älsklingen (chokladen försvann dock fort så den är inte med på bild).



 

Nu har jag en liten samling av de söta små Miranda-björnarna. Samtliga har jag fått av min Älskling! <3 (En saknas dock på bild, har en på telefonen också)

image452

Bättre...

Nu har jag ridit och ätit så nu känns min lilla miniångest-attack lite bättre. Har iaf kommit fram till att den måste bero på att jag har en kurs framför mig i skolan som jag inte alls ser fram emot. Men den går nog bra den med! Bara jag kommer igång så blir det nog bra.

Ångest light...

Usch, fick en så konstig känsla i magen. Lite ångestfylld sådär. Vet inte riktigt varför...

Kanske är det för att det har gått lite pengar idag... Har köpt present till syster (som känns sådär), ett par jeans till mig själv (som jag inte kan bestämma mig om det blev rätt färg eller inte) och så köpte jag ett jättefint smycke som jag tyvärr inte hade någon kedja till (så nu måste jag antingen lämna tillbaks det eller köpa en kedja).

Eller så är det för att jag var så "dålig" att jag hoppade en föreläsning (som jag dock kommer att se i morgon).

Eller så är det att jag fortfarande inte har fått mina kursböcker och nu kan jag inte ens gå in på min mail och kolla om de blivit skickade.

Eller så är det för att kursen som börjat den här veckan handlar om grammatik vilket jag är kass på och tycker är jättetråkigt.

Eller så är det något helt annat...

Usch, ingen rolig känsla hur som helst... Hoppas att den försvinner snart. Känner mig bara velig och oinspirerad... =(

Svar på fråga...

Haha, fick en rolig fråga. Hade dock ingen adress att svara på så jag får väl svara här då...

Optikern om ett tidigare inlägg:

"Fotofobi = ljuskänslighet
Blir du bländad av kameran?"

Svar: Haha, nej. Hade inte direkt gjort research på ordet fotofobi innan jag skrev det. Menade mer att jag har lite av en fobi (vilket i och för sig är ett lite för kraftigt uttryck i sammanhanget) för att vara med på bild. Gillar det inte, tycker i stort sett aldrig att jag ser bra ut på bild och därför undviker jag det ofta. Men, det går inte till överdrift heller. Min familj och vänner har säkert en hel del kort på mig men som sagt, att bli fotograferad är inget som jag tycker är särskilt trevligt... 

Jag hade visserligen skrivit detta i inlägget men jag erkänner: Jag använde ordet fotofobi helt felaktigt...


Dubai, Dubai, Dubai

Såg lite på dokumentären "Världens vildaste vanvett" på svt ikväll. Det var ifrån Dubai och hade fokus på alla deras helt otroliga byggnationer.

I Dubai är ALLT möjligt!

Jag längtar tillbaka! Var ju där i höstas och det var den bästa semester jag har varit på! Kände igen mig från flera platser som var med i dokumentären. Bland annat dessa:

1.
 2.  3.  4.  
(Klicka för större)

1: Skidbacken sedd inifrån shoppingcentret (Mall of the Emirates)
2: Burj Dubai
3: Emirates Towers
4: Burj al Arab

Förutom allt det storslagna så saknar jag såklart värmen (ja, trots att det var över 50 grader varmt ute - man vänjer sig) och allt annat som vi var med om där!

   
Utsikten från vårat hotellrum (En del av Palm Jumeirah syns ute i havet).


image450

What to do?

Jag har ingenting att göra! Eller visst, någonting hade jag säkert kunnat hitta på men... Jag är hästledig idag, passade på nu när ägaren är hemma. Så jag ska inte till något stall. Sen så gjorde jag klart mina uppgifter till skolan i morse och intro till nästa kurs är först i kväll och jag har inte hunnit få mina kursböcker än så jag har ingenting att plugga! Ingen verkar heller ha tid att fika med mig... =( Är dessutom lite ledsen då jag hade fått väldigt få kommentarer trots att jag tiggde och bad innan helgen... Men tack för de jag fick!

Haha, nejdå, ta inte allt (någonting?) av det som jag skriver här i min blogg på för stort allvar! =) Det är inte så illa som det låter!

Har haft en trevlig helg som avslutades med middag på "Claras" igår. Mucho gott och mucho trevligt! Har inte ett enda bildbevis från helgen. Och tur är nog det med facit i hand... ; )

Längtar lite tills i morgon då jag faktiskt har lyckas stämt träff med mina underbara vänner!

Dags att ta helg!

Nu tänker jag ta en paus här i bloggen under helgen. Det blir så mycket dator under veckorna eftersom jag ser på föreläsningar, har seminarier samt har uppgifter att skriva. För att inte tala om alla bloggar jag läser och de uppdateringar som jag gör  här!

Min helg hoppas jag kommer bli trevlig! I kväll blir det mys, Let´s dance och kanske någon film. I morgon måste jag köpa en födelsedagspresent och kanske att det blir något onödigt till mig själv också? Sen på kvällen blir det nog tältet! Vet inte riktigt när, hur eller med vem än men det löser sig nog! Söndag blir antagligen som vanligt en riktig slödag!

Ha en trevlig helg! Lämna gärna massor av kommentarer! Skriv en fråga, eller kanske en synpunkt på bloggen! Tipsa om din blogg! Eller lämna bara en liten hälsning till lilla mig! Åter på söndag kväll/måndag.

Kram på er! 

Vasaloppskaoset står för dörren...

Klagade ju tidigare att jag var seg som aldrig förr idag men jag lyckades faktiskt ta mig i kragen. Har visserligen inte blivit så mkt plugg men jag har städat hela placet, tom torkat golven och så har jag även hunnit tagit hand om lite tvätt. Stallet är nu också klart för dagen! *berömmer mig själv*

Nu börjar så smått kaoset här i Vasaloppstider märkte jag när jag åkte hem från stallet. De hade nu spärrat av vägen (jädra skiiit alltså) så jag fick lov att åka runt! Sen var det en hel del bilar och bussar framför hotellet så det märks att aktiviteten är i full gång och att folk börjar anlända. Då var det bara att se fram mot en vecka av kaos! Fast en hel del kul är det faktiskt också. Ska ju på tältet i helgen och där brukar det vara drag!

Nu blir det dusch, käk och lite studier.

Har ni sett det här? Heeelt sjukt...

Har ni sett det här? Länk (Obs: Varning för hemska bilder) Se även klippet som finns på sidan...

Det är ju helt sjukt! Snacka om polisbrutalitet. Snacka om misshandel!! Hoppas att polisen kommer att få ett långt straff och att han aldrig kommer att komma i närheten av polisyrket någonsin igen.


Från bad cop till good cop. Det verkar nu som att polisen har hittat mördaren till mordet som skedde här i Mora. De har iaf en gripen. Presskonferens angående gripandet kommer att hållas idag kl. 14.30. Hoppas, hoppas att de kommer att säga att de gripit rätt man! Läs mer om detta här.


Usch, min blogg börjar handla mer och mer om alla sjuka människor som finns därute. Lovar att jag ska försöka skriva om lite trevligare saker i fortsättningen men ibland går det inte att låta bli att reagera!

Turbokvinnan!

Hade planerat att vara ganska effektiv idag men än så länge har det inte börjat så bra. Hade klockan på ringning klockan 8 och för en gångs skull snoozade jag inte i en timme utan stängde faktiskt av andra gången som den ringde! Än så länge bra... Men... Istället så satte jag på tvn (big mistake, huge) och slökollade istället på Vakna med the voice, "vakna" - jo tjena! Tack vare det blev jag ännu segare och nu är klockan över 10 och jag har fortfarande inte gjort ett smack...

Nu är jag i alla fall vaken så nu blir det frukost, en massa fix hem med tvätt och sånt och så ska jag ta tag i ett par uppgifter till skolan. Så från och med nu är det jag som är Turbo!

Yeah, sure...


Mordplatsen...

Åkte förbi mordplatsen ikväll. Det stod massor med ljus tända där. Helt plötsligt kändes allt så verkligt. Och så oerhört tragiskt. Det var svårt att hålla tårarna borta.

Det verkar i alla fall som att polisen har gott hopp om att hitta mördaren. Hoppas verkligen att de gör det. Inte bara för att en mördare inte ska få gå fri utan även för att familjen ska få ett slut på historien så att de slipper leva i ovisshet vem som gjort detta mot deras tjej.

Ni kan läsa mer om detta i
Aftonbladet.

Chockad!

Helt ärligt så förstår jag verkligen inte hur en del människor är funtade. Hur jag än vänder och vrider på det så kan jag för mitt liv inte förstå hur någon kan bete sig så som en person gjorde nu ikväll! Det hade hur lätt som helst kunnat hänt en allvarlig olycka! När man är beredd att orsaka något sådant så måste det ju vara något fel någonstans.

Ofattbart...

Klar, med dagens måste nummer 2...

Så, nu är jag klar med artikeln! Har inget roligt att blogga om och har ingen tid eller fantasi att hitta på något heller! =) Börjar jobba om ett par timmar och jag måste hinna fixa lite grejer innan dess.

Kanske återkommer med något roligare ikväll!

Nojjig värre!

Tänkte egentligen inte skriva något blogginlägg just nu men så såg jag att det var en del som hade varit in här igår och kände mig då förpliktigad att slänga in en liten text ifall att ni kommer tillbaka! ; ) Vad gör jag inte för er som lyckats hitta hit till min blogg! =)

Kan säga att jag var uppe med tuppen (Kristofer i det här fallet) i morse vilket gjorde att jag blev klar i stallet tidigt! Apropå stallet - kan säga att jag känner att jag blivit lite nojjig av det hemska mordet som har skett här. I morse stod jag uppe på höskullen och skulle packa höpåsar och så tyckte jag plötsligt att jag hörde ett ljud. Genast började tankarna fara "tänk om mördaren har gömt sig här uppe?". Kan säga att jag fick övertala mig själv om att sluta vara så nojjig...
 
Nu har jag ganska exakt tre timmar på mig att skriva en artikel om vindkraft. Känns motigt att börja... Som vanligt... Vill hellre gå ut och sätta mig i solen! Får slänga ihop en text lite snabbt så kanske jag hinner med solen också!


Inget extra arbete, tack för det!

Yieho! Har nu haft seminarium och jag behöver endast göra några småändringar i min text vilket tar några minuter. Max. Eftersom vi har lite annat att göra (som jag inte ens börjat på än) så kändes det verkligen bra att jag slipper lägga ner någon extra tid på den här texten.

Nu är det dagens stall-tripp som väntar. Kanske börjar på nästa uppgift sen när jag kommer hem igen...

Kan någon ta bort ordet "sen" från mitt ordförråd?

Sen kan ju stå för både sen - kommer aldrig i tid (vilket även hade stämt bra in på mig) men nu menar jag sen som i senare... 

Har en del att göra i skolan och har även en del jag borde fixa hemma men det går inte så bra för tillfället. Är så seg! Prio ett är i alla fall skolan. Måste bara sätta igång så att jag får något gjort!

Det är nog en av mina största brister, att komma igång med saker. När jag väl är igång så är jag ganska effektiv och får mkt gjort, men, att ta det där steget ur dvalan in till effektivitetens bana är jag fan kass på!


Nu ger jag mig själv en spark och sätter igång! Snart, ska käka lite frukost först bara... Sen!

Vinst!

Var på matchen i FM Mattsson Arena ikväll och de vann! Härligt! Hoppas att det fortsätter såhär så att de får vara kvar i elitserien...

Mord i Mora...

Usch, vad hemskt! En tjej har blivit mördad här och mördaren är fortfarande på fri fot. Det känns så hemskt och även oroande. Har fått höra en del om det här redan och det är verkligen fruktansvärt!

Läs mer om det i
Aftonbladet.


Tänker på de anhöriga...

Komplimanger...

Haha, måste säga att det är roligt ibland när man får komplimanger! Var och besiktade bilen idag och lyckades få en komplimang där! =) Ingen dryg utan en rolig! Man kanske ska vara tjej om man vill få bilen godkänd för nu har jag varit där med både Doffen och Volvon och det har gått bra! ; )


Ge en komplimang till någon idag!

Hemmafest och barnkalas...

Denna helgen har varit en kul helg! Träningen med Mirre har jag redan skrivit om. Sen var jag ju på barnkalas i Falun igår. Det var också kul! De är så söta barnen!

Igår kväll blev det lite fest. Först var vi tjejer i "Baracken" och snackade, kollade på melodifestivalen och drack lite gott. Sen gick vi vidare hem till oss och här var det världens drag då pojkarna hade träffats här för att ha "killkväll". Festade till klockan 3 i morse och hade jätteskoj!

Idag har det varit en riktig slödag. Har inte gjort många knop... Hade nyss S på middag här och min kock hade slängt ihop en middag som bestod av älgstek, sås och klyftpotatis. Mmmm, gott var det!

Snart blir det att dra iväg till stallet en sväng för lite mockning och utfodring av hästarna...

Robyn...

Det känns som att hon kommer att göra succe i USA i år...
Aftonbladet


Så kul att träna!

Igår och idag har det varit Göran-träning. Mirre har gått riktigt bra! Igår var det mkt galopp och träning på piruetter och byten. Göran kom dessutom på ett knep som gör det nästan omöjligt för honom att byta fel. Så nu ska jag träna på det! Idag så var det en hel del trampande och han var jätteduktig! På slutet var det verkligen bara att sitta där och han tog i för kung och fosterland på stället! Han är så duktig "min" pålle! Så nu måste jag ju börja kolla lite på tävlingar. Ska nog ge tävlandet en chans till trots allt... 

Nu ska jag på 4-års kalas i Falun så bäst att sätta lite fart!  


Det var en gång...

Sitter och skriver på en berättelse. Ett första utkast ska lämnas in idag. Vi hade ett tema att gå efter och det var "Vägen". Resten var i princip helt fritt. Det känns riktigt bra, blir en lite kuslig berättelse om en tjejs väg hem från jobbet en sen mörk vinterkväll. Kanske skulle ta och bli författare?! Haha, får väl se vad jag får för respons innan jag svävar iväg alltför mycket.

Hade en jättemysig dag igår i alla fall. Men den behåller jag för mig själv! Allt ska ni väl inte få veta heller! =)

Alla hjärtans dag!

Hoppas att ni alla får en underbar Alla Hjärtans Dag!
Puss & Kram



Grey´s back!

Äntligen så har Grey´s anatomy börjat igen! Tjoho, glädjeyra! ; )



Trötter...

Shit, vad trött jag är. Har verkligen varit duktig idag *berömmer mig själv*. Har pluggat heela dagen. Har skrivit och skickat in en inlämningsuppgift samt sett på 2 1/2 föreläsningar. Supertråkiga dessutom! Fast nu är jag ikapp lite så det känns bra. Fast det blir att plugga lite i morgon också faktiskt...

Trots att jag blev klar med pluggandet relativt sent så höll jag fast vid min plan att åka och träna Mirre i ridhus. Så jag drog iväg och det gick bra, han var så duktig så!

Slänger upp en bild på mig som krullhårig! =)Det är inte världens bästa bild och det är tydligen inte riktigt såhär det kommer att bli, men ändå en föraning om vad som komma skall...

Nu ska jag gå och duscha och krypa ner under täcket!

Good night!


Mitt nya liv...

...börjar i morgon! Måste ta tag i saker nu, har varit alldeles för slö på sistonde. Läser t ex en kurs som varit väldigt soft vilket gjort att jag tänkt ja,ja det där hinner jag med senare... Vilket resulterat i att jag måste läsa ikapp lite nu. Men det är lugnt! Jag fixar det i morgon! ; )

Sen måste jag iväg till ridhus med kusen! Är ju träning i helgen och det kan ju vara bra att ha ridit åtminstonde ett riktigt dressyrpass innan?! Fast han har ju kännts ok iofs men ändå...

Och så måste det bli slut på allt onyttigt skit som man proppar i sig! Det ska jag hädanefter spara till helgerna!

Hårgrejset gick bra. Haha, såg ut som en dåre när alla spolar var i men, men... Kände mig lite som en pudelrockare direkt när jag såg resultatet men bara jag hade vant mig lite så kändes det riktigt bra! Tror att jag kommer att trivas som krulltott, omväxling förnöjer! Har en bild som jag kanske slänger upp sen OM ni vill se?? Skickade den till älskling och av honom fick jag godkänt! Ååå, världens sötaste lilla hund var på salongen också! Hon låg och myste i mitt knä under skynket. Supersöt!


Plugga mera, träna bättre (inte mera, tycker att jag är ganska duktig som rider minst en häst nästan varje dag), äta bättre... My new life begins tomorrow! (Tom. ny frisyr inom en ganska snar framtid =)

Dagens planer...

Än så länge har jag hunnit med att bli klar i stallet. Var ut i skogen på en ridtur i det underbara vädret!



Klicka för större

Haha, kommer ni ihåg när man satt och klottrade i anteckningsblocken när man var liten och gick i skolan? Det enda jag skrev var I love horses! Och det gör jag ju fortfarande (älskar hästar alltså)! Mirre var jättehärlig idag!

Nu ska jag slänga i mig lite käk och så måste jag hoppa in i duschen. Ska och få håret upprullat eller nåt (ska kanske vara med på en grej längre fram) och jag tror inte att Maria skulle uppskatta om jag kom dit och stank häst! Hehe... 

I kväll är älsklingen borta, Jajje startar ju idag! Får se nu då hur det går! OM det går bra så kan vi väl säga att mitt träningspass med honom gjorde susen! Och om det går mindre bra så kan vi väl glömma det. OK??

Jag får lov att skriva klart min uppgift ikväll, känns inte alls lockande men jag tror inte att den ska vara så jobbig bara man väl sätter sig ner och gör det man ska...

Det är vad jag har framför mig idag!

Svängigt värre...

Haha, här svänger det i besöksstatistiken! I torsdags hade jag rekord med typ dubbelt så många som jag brukar ha! Sen sjönk det under ett par dagar men i går var det en hel del igen... (Kan iofs tänka mig att folk inte sitter klistrade framför datorn på fredagar och lördagar) =)

Hur som helst, kul att ni har hittat hit och välkomna att kika runt och komma tillbaka!



Gamla favoriter...

Två underbara låtar!


Vilket underbart väder!

Solen skiner från en klarblå himmel och nu börjar ju faktiskt solen att värma lite också. Så härligt!

Var i stallet i morse och tog en tur på Mirre och det var så mysigt ute i skogen! Blev en härlig långgalopp på en pigg och glad häst i strålande sol! Var dock helt färdig när jag kom tillbaka eftersom jag inte är frisk än men det var strunt samma...

Har även varit ner på "stan" en sväng med Kristofer där vi käkade lunch, hyrde film och handlade... Kände inte ett smack vad maten smakade så liiite onödigt att käka ute kanske, men det var trevligt i alla fall!

Nu blir det att läsa lite, kan verkligen rekomendera Stieg Larssons Millenium-triologi för er läslusar som ännu inte läst dem! Jag är inne på bok nummer 3 nu...

     


Kvällen kommer att spenderas framför tvn. Dels så är det ju Melodifestivalen i kväll (jag är en riktig melodifestivalen-nörd) och så har vi ju hyrt en film som vi tänkte se...


De tävlar i Göteborg i kväll:
-Face-84 -E-type & the Poodles -Christer Sjögren -Brandur -Michael Michailoff -Suzzie Tapper -Velvet -Amy Diamond



 


Talat färdigt...

Det gick faktiskt riktigt bra med talet! Fick bra respons! Så det känns skönt!

Fast jag hade tydligen missat att vi har en skriftlig uppgift som ska lämnas in i nästa vecka. Suck, lite jobbigt men får ta tag i den i helgen... Eller på måndag, fast då har jag inte så mkt tid över... Jaja, det ska nog fixa sig det med...

Men för idag tänker jag släppa skolan. Nu ska jag bara vänta på att bilen ska komma hem så att jag kan ta mig till stallet och ta hand om kusarna. Sen blir det en helkväll i soffan framför tvn.


Färdig!

Nu är jag klar med mitt hyllningstal... Känns lite jobbigt att behöva läsa upp det bara nu när jag är så förskyld, men det ska nog gå bra... Tur att jag läser på distans, hade varit ännu jobbigare att behöva åka till Falun när man känner sig såhär!

Ni som har varit inne här på min blogg tidigare kan ju se att jag ändrat lite på designen. Ville ha något ljusare och igår när jag bara låg i sängen så passade jag på att fixa och trixa. Det är inte så bara med alla html-koder men jag tror att jag lyckades skapligt i alla fall?!

Det är fredag idag! Tro vad man ska göra i helgen då? Brukar alltid ha planer men den här helgen har jag inget på G. Blir nog bara att vara hemma och ta det lugn och se till att bli frisk!

Vad ska ni göra i helgen?

Ny länk!

Till Therese som nyligen fått en underbar liten tjej!

Inredningsdrömmar...

Ett sånt här rum hade jag inte tackat nej till! Biljardbord/matsalsbord, öppen spis, myshörna med tv och kylskåp. Ja tack Roomservice, ni får komma hem till mig också!

image428

image429

image430
 

Stackars, stackars mig...

Tar tillbaks det som jag skrev igår om att jag var genomförskyld. Det var jag nog inte för då vet jag inte vad jag ska kalla det jag är idag... Döende?

Blir nog en heldag i sängen idag...

Köpes: Mobiltelefon!

Jag måste skaffa en ny mobiltelefon! Min börjar tröttna ur och jag börjar också tröttna ur! Funderar på att skaffa en Sony Ericsson W580i. Någon som har en sån? Eller någon som vet något om den?


Hur gick det här till?

Igår var jag helt frisk och mådde jättebra. Idag är jag genomförskyld! Hur kunde det bli så? Tycker att jag alltid brukar känna på mig innan om jag är på väg att bli sjuk... Men, men... Är dock inte riktigt lika risig som jag var senast då jag var förskyld. Nu är det mest att jag går runt och nyser hela tiden. Men eftersom den kom så fort på så kanske den är borta i morgon? Pleeease!

Har hunnit med en del idag ändå... Har sett på en föreläsning. Har varit i stallet och ridit och grejat... Har käkat lunch med Emma I. Var kul att träffa henne igen! Har även varit in på jobbet och fått lite tider... Och så blev det en sväng på H&M. Handlade faktiskt ingenting till mig själv idag utan det blev bara en liten present som inhandlades. Var ju där för någon dag sen också och då blev det både underkläder, smycken och nagellack till mig själv... Hua, det är farligt för mig att gå i affärer, jag lyckas alltid handla med mig någonting! Och, hehe, jag bad faktiskt om att få lägga undan en grej på H&M idag också... Ooops!  

Det jag inte har hunnit med är att skriva det hyllningstal som ska läsas upp på fredag... Och helt ärligt så har jag ingenting att komma med för tillfället känner jag. Har ingen fantasi eller motivation alls idag. Men ska försöka att få till något ändå. Ska bara dammsuga lite först, och bädda och...

Min Östersundstripp...

Blir en kort uppdatering om resan. Och inga bilder får ni heller! Haha!

I fredags begav sig då Kristofer, jag och P till Östersund. När vi kom fram så checkade vi först in på hotellet, sen tog vi direkt en taxi ut till Å. Hon hade lagat supergod mat så vi käkade, drack och hade det trevligt!  

Dag 2 började med hotellfrukost. Sen kom jag på att jag hade glömt att ta med mig en mössa och då det var uteakriviteter planerade hela dagen så bestämde jag mig för att jag fick lov att köpa en. Så på väg till stallet, iförd full stallmundering så blev det ett stopp på Indiska så att jag kunde inhandla min mössa (eller rättare sagt, älsklingen inhandlade den, tack!).

I stallet blev det lite fika innan det var dags för ridtur. Som jag tidigare sagt, jag fick rida stjärnan! Haha, känner mig ärad! Hoppas att han vinner nästa måndag nu då!

Efter ridturen blev det skoterfärd till en slogbod där vi käkade kolbulle, fikade och bara umgicks. Var jättetrevligt, men något kallt mot slutet...

Var både trött, stel och frusen när jag kom tillbaka till hotellet men efter en dusch och ett glas vin så var man igång igen! Stannade på hotellet, dit hela gänget kom, för att se på travet. Sen begav oss till en restaurang där jag åt supergott! Kommer inte ihåg exakt vad jag åt men det var någonting med chevré till förrätt och oxfilé bakad potatis och god sås till varmrätt. Fortsatte sen till ett par pubar (hur många pubar finns det i Östersund egentligen???) men alla var ganska trötta så vi bröt upp ganska tidigt. Hehe, hittade ett par vimmelbilder men de får ni inte se! Haha!

I söndags var det bara frukost och hemfärd som stod på schemat. Jag var hur seg som helst hela dagen kan jag lova! Blev ändå en trevlig  tur hem då vi åkte via Vemdalen. Stannade till där och kollade på L och M:s stuga (hus!) som de håller på att bygga. Kommer att bli jättefin!

That´s it! =)

Kör en lista...

1. När gick du upp?

Strax efter kl. 7

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio?

National Treasure - Hemligheternas bok

4. Favorit-TV- program?

För tillfället: Californication

5. Vad åt du till frukost?

Var knapert med frukost hemma i morse, blev en knäckemacka och vatten!

6. Vad är ditt mellannamn?
Anna

7. Vad är din favoritmat?

En god köttbit med något gott till!

8. Vilken mat gillar du inte?

Bruna bönor, ärtsoppa mm mm...

9. Vilken är din favorit-CD för tillfället?

Nelly Furtado´s Loose är alltid en favorit...

10. Vilken bil kör du?

Volvo V70
11. Favoritmacka?

Hmm, någon med en god röra i, t ex ost/skinkröra...

12. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?

Falskhet, samt människor som SAKNAR empati...

13. Om du fick åka vart du ville på semester? 

Jorden runt!!! =)

14. Favoritklädmärke?
Märke???

15. Var vill du dra dig tillbaka?

På min gård som jag kommer att skaffa såsmåningom...

16. Favorittid på dagen?
Kvällen =)

17. Var är du född?
Mora BB
18. Vilken är din favoritsport att se på?

Kan tycka att det är roligt med sport oavsett diciplin då Sverige har någon duktig tävlande med...
19. Coca Cola eller Fanta?
Coca Cola

20. Fotboll eller ishockey?
Då jag är tillsammans med en fotbollsspelare borde jag väl säga fotboll??? =)
21. Är du en morgon människa eller nattuggla?
Nattuggla

22. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

23. Några spännande nyheter att berätta för oss?

Följ bloggen så kanske jag kommer med nyheter! ; )

24. Vad ville du bli när du var liten?
Tror inte att jag hade något drömyrke när jag var liten... Men när jag var liite äldre ville jag bli inredningsarkitekt...

25. Bästa barndomsminnet? 

Har många bra minnen... Ett är när familjen var i fjällen och våran lilla hund fick följa med. Han satt i pappas ryggsäck nerför slalombacken och var supermallig! Och jag var supermallig för att det var våran söta hund som alla tittade på! 
26. Varit i Afrika?
Nej, inte än...

27. Nånsin rullat in nån i toapapper?

Haha,  nej...
28. Varit med om en bilolycka?

Nja, har fått sladd och farit ner i diket... Men jag klarade mig helskinnad ur det hela!

29. Favoritdag i veckan?
Lördagar!
30. Favoritrestaurant? 

Det godaste jag ätit var på Dalecarlia hotel så jag måste säga den då...

31. Favoritblommor?

Orkidé
32.Favorit-snabbmatsrestaurant?
Är inte så jätteförtjust i snabbmat, även fast jag tvingar i mig det ibland...

33. Äger du en cykel?

Ja!

34. Vem fick du senaste mailet från?  
Facebook. Har typ nyss gått med, hundra år efter alla andra och jag fattar inte det hela... Får bara en maaaasssa mail där det står "somebody has clicked yes on you"... Jaha?!

35. På vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Handlar i princip aldrig på kredit...
36. Läggdags?

Runt 23-24...

37. Senaste personen du delade en middag med?

RIKTIG middag var i lördags då jag, älsklingen och ett helt gäng till var ute och käkade i Östersund...
38. Vad lyssnar du till just nu?

Är helt knäpptyst här för tillfället...

39. Favoritfärg?
Har ingen favorit... Jättetråkigt, jag vet... Men gillar grönt, svart m fl...
40. Hur många tatueringar har du? 
En...


Väl godkänd...

Har äntligen fått in betyget från Populärlitteraturkursen. Och jag fick VG! Jag är alltid glad när jag får godkänt på olika kurser och slipper rester (vilket jag sluppit förutom på en tenta), sen blir vg en bonus... Men inte sagt att jag inte blir glad när jag får det! Speciellt glad eftersom detta har varit min favvokurs!

VG är max-betyg, just so you know ;-)

I´m back!

Då var man hemma igen då... Har haft en riktigt bra helg! Orkar tyvärr inte berätta om den nu, uppdatering kommer inom en snar framtid...

Kan dock avslöja att jag tränat stjärnan! Var hur kul som helst! Och jag kan erkänna att jag är bra mkt sämre tränad än vad kusen är! Kan garantera att han inte har ett dugg träningsvärk idag medans jag är så öm i ryggen att jag knappt kan röra mig! Och min kondis ska vi inte ens prata om! Dags att börja ut och jogga lite kanske???