Telma hemma igen!

Vi fick det glädjande beskedet idag att vi fick hämta våran misse! Det kändes så otroligt skönt att definitivt få veta att vi skulle få återse henne! Något som vi starkt tvivlat på! Det är dock fortfarande oroligt och osäkert hur det kommer att gå... Hon har fått medicin och specialmat som hon ska äta resten av livet samt medicin som hon ska äta i tio dagar. I nästa vecka ska vi tillbaka till veterinärstationen för att ta ett nytt prov och då får vi nog veta mera hur det ser ut. Men hon är hemma nu och hon äter och är piggare än vad hon var när vi lämnade henne... Hon verkar dock lite skakad men det är ju inte så konstigt.

       
Telma som liten...


Jahopp, det blev Marie som vann Idolfinalen... Jag röstade på Amanda med det känns faktiskt som det kvittar. Känns som att båda kommer få skivkontrakt hur som helst... Tjejerna var här ikväll så det blev en riktig Idolkväll! Trevligt!

I morgon blir det jobb och en snabb sväng till stallet. Sen blir det nog bara en lugn hemmakväll. Tyvärr är ju Kristofer inte hemma men jag får väl pyssla lite hemma eller nåt...

Dags att sova!

Kommentarer
Postat av: Emma

Det var skönt att se Telma hemma igen! Jag tror att hon kommer att klara sig bra :o) Tack för igår! Kram

Postat av: Pernilla

Vad bra att hon är tillbaka. Hoppas hon blir ännu bättre snart.
Kram :)

2007-12-08 @ 19:03:39
URL: http://pernillas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback