Galopp för storfavoriten...

Sorgligt men sant... Så j-vla tråkigt! Han var jättefin i värmningen och Daniel hade sagt att han aldrig hade känt honom så fin! Och sen slutar det så snöpligt som galopp i första sväng. Och Jajje är ingen häst som ställer sig efter en galopp... Så det var bara tack och hej! Det man får glädja sig åt var att hästen var jättefin och att det inte är några fel på honom. Galoppen kom av andra orsaker...

Förutom att den glada stämningen kom av sig lite precis efter loppet så har vi haft det kanon ändå! Käkade på travet och hade det trevligt. Sen drog vi till hotellet där det blev en drink. Så vidare till en italiensk restaurang där det blev gott käk och ännu trevligare. Sen en sväng till en bar som visade fotbollen (som ju inte heller gick så bra). Kvällen avslutades i hotellbaren. En riktigt trevlig kväll och jättekul att träffa Åsa lite mer samt ägarna till en annan häst som också startade igår, fast utanför V75. Den kom tvåa så det fanns ju lite att glädjas åt ändå!

I morse var det god hotellfrukost och en sväng till en ATG-butik innan det var dags för hemfärd. Trots resultatet så har det varit en riktigt rolig travhelg!

Idag har jag pysslat lite hemma, bytt gardiner i två rum. Ska väl åka till stallet snart också och ta hand om min lilla ridhäst. Kvällen kommer nog att avslutas med en förhoppningsvis bra film!

Hoppas att ni andra har haft en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: iana

Ååå, hörde igår om galoppen... Trist!!!! Man hoppas ju så mkt och så bara poff försvann chansen...
Men det är ju jättebra att det inte var ngt knas på Jay iaf!!
Tack för dina snälla kommentarer!!!
KRAM

Postat av: Emma

Vad tråkigt att han galoppade... Går säkert bättre nästa gång! Visst ser han nöjd ut Niják :o) Kram

2007-11-19 @ 14:56:02
URL: http://spirans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback