Längtan...

Dags för en liten uppdatering igen kanske så att ni inte tror att jag är någonstans där jag inte är!!?? =) Har dock inte så mycket att uppdatera er om! Vad ska man egentligen göra med tiden när man är tung och otymplig och har begränsat med ork? Det som hänt de senaste dagarna är att jag träffat några vänner, jag har vallats runt på stan av Kristofer, vi har varit i Färnäs och hälsat på hos svärföräldrarna, vi har varit ute och käkat med desamma, vi har sett på film (bl a The proposal, tyckte den var bra!), vi har spelat tv-spel, det har städats hemma mm. (Ok, har väl hunnit med en del, men ändå...) Just det, har även börjat bli förskyld! Inte bra, hoppas att det bara är en liten släng av något och att det inte bryter ut för fullt. Känner mig dock pigg än så peppar, peppar...

Längtar en del efter hästarna måste jag erkänna! Nu är det flera veckor sedan jag var i stallet! Det är inte många perioder som jag inte haft med hästar att göra alls under mitt liv... Hade en månad som jag var helt hästledig för ett par somrar sedan då jag skickade Mirre till min tränare Göran. Sedan har jag väl haft några perioder som jag ridit mindre (men ändå haft hästar att sköta om) eller som jag har haft hand om hästar kanske bara några dagar per vecka. Och så kanske ett par veckors ledighet här och där. Men några längre uppbrott har jag nog inte haft sedan jag var typ 13 år gammal eller något liknande... Så det känns lite konstigt att jag bara har lämnat ifrån mig allt gällande hästarna och Silvia nu! Kan visserligen åka dit och hälsa på om jag vill det men det har inte blivit av. Det känns även lättare för mig att lämna ifrån mig allting helt istället för att vara där och "kolla in" allt utan att göra någonting själv! Skulle säkert sluta med att jag skulle stå och mocka eller att jag skulle hitta på något annat som exempelvis en promenad med Silvia eller liknande. Det känns kanske lite onödigt nu när jag ändå har så bra hjälp i stallet! Jag hade säkert klarat det men tror nog att  det är bättre att jag tar det lite lugnt såhär på sluttampen... Men jag längtar efter stallet och hästarna, helt klart!



Foto: Krister Larsson


Längtar självklart efter bebis också! Mer än någonting annat! Får väl se om det blir väntan till nästa år eller inte? =) Har fått höra en hel del kommentarer irl om att det kommer bli så synd om bebis om den blir född det här året. Jag känner lite mera att om allt går bra så är jag glad, oavsett när det blir. Blir det efter nyår är det en bonus men jag lovar att bebis får komma precis när den vill och känner sig redo!

Se, jag fick ihop ett inlägg till slut ändå! Jag som trodde att jag inte hade någonting att skriva om! =) Har faktiskt en del planer idag också. Två dejter och ett barnmorskebesök står på schemat! 

Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Jennie <3

Ja,jag hoppas att jag inte blir alltför tjock jag så att jag kan ha lite av mina vanliga kläder jag med...=D



Hittade dom där tjocka strumporna på Lindex....halva priset även på dom =D betalade 70 kr eller nåt sånt..=)

Kramar!

Postat av: iana

Hon tackar ... :)

Gott nytt år på dig med! Jag hoppas att du får fira in året med lite mys innan det är dags för liten att hitta ut.

Men jag har fått för mig att det blir dalarnas första bebis 2010 ;)

KRAM

2009-12-28 @ 19:27:28
URL: http://snostjerna.blogg.se/
Postat av: vicky

Som du skrev så är man glad oavsett när det blir bara allt går bra! Och jag har ju en som är född 20 min över nio på nyårsafton, han verkar inte lida av det! Kram

2009-12-28 @ 21:50:03
Postat av: Emma

Den lille kommer nog när den är redo ovsett om det blir i år eller inte. :) Jag håller tummarna för att går bra, ska bli så spännande att se vad ni har tillverkat för något underverk.



Stor kram

2009-12-28 @ 22:08:55
URL: http://spirans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback