Underbara helg!

Vad skönt det är med ledig helg! Först lite sovmorgon. Sedan frukost i lugn och ro. Nu väntar lite pyssel hemma och så blir det nog även en sväng till Volvo för inköp av bilbarnsstol. En fika på Kaffestugan kommer säkert också att åka med av bara farten! =)

Känns extra skönt med en lugn helg då det har varit ganska full rulle under veckan med bland annat plugg och hästar. Examensarbetet hann vi i stort sett klart med!! Helt underbart, fick någon kommentar om något med sammanfattningen så det får vi fixa på måndag, men annars - färdig! Hästeriet kan ni läsa mer om
här. Hann även göra ett inköp till bebis igår. Blev en urmysig liten overall! Lyckades dock tappa mina favvohandskar under shoppingturen så dem sörjer jag lite... =(

Som flera av er kommenterade, det börjar verkligen bli nära nu!! När jag var hos barnmorskan i torsdags sa hon att bebis låg väldigt långt ner och hade fixerat sig. Ser det som ett tecken på att bebis är på rätt väg! =) 3,5 veckor kvar nu om det beräknade datumet stämmer! 

Hoppas att ni får en härlig helg!


Inköpt på Åhléns.


Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken underbart sö toverall! :)

Njut nu & ta det lugnt i inväntan på bebben, sen bli det fullt upp. ;) Vad skönt att examensarbetet börjar bli klart också. Ha en fortsatt mysig helg!



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback