Pluggeri pluggera...

Har suttit på fm och försökt att få ner ytterligare en del på pränt till vårat examensarbete. Det går väl sådär, fullt fokus har inte innfunnit sig än. =) Dock så har vi i alla fall ändrat allt som våran handledare föreslagit samt så har vi fått ner lite tidigare forskning. Sakta men säkert byggs det på och förhoppningen är fortfarande att vi ska hinna färdigt innan jul. Tänk vad härligt det hade varit - helt klar med skolan och julfirande med en massa mys i väntan på ankomst! 

Nu blir det lunch, sen ett ryck till innan det är dags för mig att dra! (Sitter hos A i Vattnäs och pluggar). Ska på föräldrakurs i em, det ska bli spännande! Ser nog mest fram emot att se vilka fler som kommer att vara där! =) Hoppas såklart även på att kursen ska ge någonting! Hjälp, vad lite tid det är kvar nu!! Börjar kännas verkligare och verkligare att vi faktiskt kommer att ha en liten en hos oss inom en överskådlig framtid!

Kommentarer
Postat av: MondayGirl

Ja, shit. Måste kännas coolt att den ska får träffa och lära känna den den där lill* ganska snart!

Iiiih, spännande! =)

Kram

Postat av: Sara

Kul med föräldrarkurs.

Åh det är så nära nu.

Kram

2009-11-10 @ 18:39:59
URL: http://stickis.blogg.se/
Postat av: Sara

Kul med föräldrarkurs.

Åh det är så nära nu.

Kram

2009-11-10 @ 18:40:05
URL: http://stickis.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppsan, förra inlägget blev visst två gånger :)

2009-11-10 @ 18:40:44
URL: http://stickis.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Vi njuter för fullt kan jag lova! :) Det var 16 bebisar med på flyget hit. ;) Just Koh Lanta som vi är på är nog ett bra ställe i Thailand att åka till med barn. Det är ett lugnt tempo här som gör att många barnfamiljer väjer att åka hit.



Jag håller tummarna för att du hinner klart med plugget innan jul, så att du bara kan njuta & vänta på lill*n. Oj vad spännande!!! :) Det är ju verkligen nära nu.



Kram kram

2009-11-11 @ 10:28:29
URL: http://spirans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback