Härlig helg!

Vilken mysig helg vi har haft! Detta trots riktigt ruskväder med snö, kyla och blåst! Men myser gör man ju inne! =)

I fredags var vi som sagt på middag hos Tyras farmor och farfar. Jättetrevligt var det! Åt god mat, myste vid brasan och såg på Let´s Dance. Det märks redan att Tyra trivs bra hos farmor och farfar!! =) Perfekt inför framtida barnpassning! ; )

I lördags var det kalasdags så Tyra fick klänning på sig och sen drog vi iväg till Falun. Alltid lika kul att träffa syrran och barnen! De är även så glada i Tyra!

I bilen sover Tyra för det mesta. Hon var dock vaken en liten stund på hemvägen och då satt hon och såg supermysig ut och tittade drömmande ut genom fönstret! =) Införskaffade ju en "backspegel" tidigare också. Nu har vi fått upp den och den var perfa! Tyra sitter i baksätet men med den här spegeln kan man  ha koll på henne från förarplatsen!
 

Paket måste man ha med sig på kalas! =)



Tyra gjorde allt vad hon kunde för att charma moster... Tror att hon lyckades! ; )

Det har även blivit en del tv-tittande. OS har blivit ett stående inslag. Kul att det gått så bra för svenskarna! Sen sågs såklart melodifestivalen i lördags. Tycker att Darin var grym! Vilken artist han är och vilken röst! Tyra har också myst ensam med pappa när morsan dragit iväg till stallet! Känns skönt att det går så bra när jag är iväg, har dock aldrig tvivlat på att det skulle gå bra! =)

Tyra är helt inne på OS. Hon tyckte att det var lite extra kul när det blev två medaljer för svenskarna när det var längdskidåkning härom dagen!

Nu snart måste vi trotsa kylan och bege oss ut! Ska till BVC idag!

Ha en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Emma

Svar: Ja, det är jätte roligt! :)

Vilka söta bilder på Tyra, vilket charmtroll hon är. Jätte fint paket hade du gjort också. Som vanligt! Du kan det där med att slå in paket du. :)



Kram på er!

Postat av: gotteochvi♥ GRAVID IGEN!

sicken sötnos!

2010-02-22 @ 19:31:55
URL: http://gotteochvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback