Väderomslag

Kyla + ruskväder + liten bebis = Fast inomhus. Måste säga att jag tyckte att det lite mildare vädret var betydligt bättre! 20 grader minus eller snörusk känns inte så lockande att gå ut i. Nu har vi klarat oss ganska bra ändå de här dagarna, vi hade besök från lite olika håll igår och idag har vi haft en mysdag. Så än så länge går det ingen nöd på oss! Men vädret får gärna slå om snart för det är så skönt att promenera med Tyra i vagnen! Tror att Tyra tycker det också. Hon har haft lite ont i magen av och till men åker hon i vagnen somnar hon direkt vilket nog känns skönt för henne! Turligt nog har magontet inte påverkat nattsömnen men jag hoppas såklart att det ska gå över snart! Någon som har några tips att ge vad gäller magont kanske?? Hon verkar inte ha det konstant utan det kommer och går under vissa dagar.

Som tur är sitter det som sagt inte i konstant utan lilltjejen är också riktigt glad emellanåt! Hon har klämt av de första små leendena! Så otroligt söt! Hon har smålett i sömnen tidigare men nu har hon alltså gjort det även dagtid när hon tittar på en! Å, ska bli så spännande att se hur hon utvecklas!!

I morgon kommer vi dock att lämna huset oavsett väder, dags för BVC igen. Får passa på och fråga då om tips gällande magont, men som sagt - har ni några tips mottages de tacksamt!


Mitt hjärta - Tyra! <3 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det är inte klokt, det syns ju knappt att du nyss fött barn, hehe! :)



Stella hade också lite småont ibland när hon var några veckor märkte jag. Inte så att hon skrek men liksom jämrade sig. BVC gav rådet Minifom, som de ju får mot kolik (även om så klart Stella inte hade det). Det hjälpte hus som helst och vi körde på det ett par veckor sen gick det över. Ett annat tips är att pausa mitt i matandet (om det går) för kanske en rap eller bara en paus så att allt inte kommer på en gång. Det funkade för oss :)



Hoppas också verkligen att det blir mildare. Så tråkigt att vara strandad inomhus.



Hon är så söt er lilla skatt. Hoppas hela familjen mår bra.

Kram /S

Postat av: Emma

Hoppas vädret blir bättre, så ni kan komma ut lite mer. Samt att ni får bukt med onda magen... Det var verkligen jätte kul att treäffa er. Hon är ju så söt lilla Tyra. :)



Kram kram

2010-02-02 @ 19:59:40
URL: http://spirans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback