Underbart!

Vet knappt hur jag ska börja att beskriva hur det är att ha lilla Tyra här. Men jag kan säga såhär - det är helt underbart!!

Vi kom hem ifrån BB i fredags och det var så skönt att få komma hem. Förlossningsavdelningen i Falun och dess peronal var helt suverän och jag kan inte klaga på någonting. På grund av vissa komplikationer (som dock i slutändan ändå blev bra) hade både läkare och specialist koll på oss så på det viset kändes det bra att vi var i Falun. BB var också helt ok, första natten fick vi eget rum vilket var suveränt! Men andra natten fick jag dela rum med andra. Det gick bra det också men det blev inte så mycket sömn... Så att komma hem var verkligen helt underbart!

Nu känns det som att vi börjar landa lite i allt och Tyra verkar trivas bra hemma hos oss! Än så länge har hon varit nöjd mest hela tiden! Det känns dock lite tråkigt att det är så himla kallt ute. Hade gärna tagit en promenad med Tyra i vagnen men det får nog vänta tills det är lite mildare. Annars myser vi mest hela dagarna! Är så härligt! Vi mår alla bra och jag känner mig riktigt pigg!

Tack för era gratulationer! Många har undrat när de får komma och hälsa på och det är bara att komma, men bra om ni hör av er innan! =)


Kommentarer
Postat av: MondayGirl

Vilken liten sötis!

Fasiken, jag hade inte tänkt åka upp något mer innan bröllopet.

Men det verkar som att jag får lov ;o)

KRAM

Postat av: Therese

Så söt hon är....En riktig liten hårboll :))

2010-01-11 @ 17:22:54
URL: http://tessie80.blogg.se/
Postat av: Emma

Åhh, vad söt hon är! Vad skönt att ni mår bra, jag ser fram emot att träffa lilla Tyra sen. :)



Kram kram

2010-01-11 @ 21:15:41
URL: http://spirans.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilken sötnos!

GRATTIS till er :)

2010-01-12 @ 21:10:37
URL: http://fliza83.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh vad roligt att allt gått bra och att hon äntligen kommit Jessica! Jag är så glad för er skull. Njut av bebisbubblan första tiden, det går så snabbt! Hoppas jag springer på er snart så att jag får se underverket live :) Hälsa den nyblivna pappan också.

Många kramar från Sofia, Stefan och Stella.

2010-01-13 @ 09:52:54
URL: http://sofialiv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback