Skitdagar...

Har precis haft några riktiga skitdagar. Förstår inte, all min energi och positivitet bara försvann i ett nafs häromdagen. Ja ja, bryt ihop och kom igen, är det inte så man säger? Hur som helst känns allt lite bättre nu så snart är vi förhoppningsvis på topp igen!  ; ) 

Vi har trots min lilla dipp hunnit med några grillkvällar med goda vänner, bland annat en igår då maten avnjöts ute i solen! Helt underbart att känna lite sommarvärme. Tror att det var då mitt humör började vända mot det bättre igen!

Vi var även på babysim i fredags men det var bara roligt ett litet tag. Sen blev det magknip och då var det slut på det roliga! Fortsatte fredagen, efter babysimmet, med att träffa en vän, sådant piggar alltid upp!

Idag har vi mest pysslat inne men vi gick även ner till Prästholmen för att kolla på fotbollsmatch. Det var värdelöst tyckte Tyra så vi gick hem igen. Var lite för kallt för att ta upp henne ur vagnen för att göra henne nöjd (om det nu inte var magknip även den här gången... hatar magknip...) När pappa Kristofer kom hem från matchen blev det stallet för min del. Fixade till Silvia samt longerade henne. Hade även insläppet.

Ja det var våran helg det.



Två bilder tagna medan allt fortfarande var frid och fröjd! =)


Kommentarer
Postat av: Therese

Så söt hon är!!!

Jobbigt när man har såna där skit dagar, speciellt när man har barn. Innan kund man ju låsa in sig en stund o bara få va sur, men nu ska man försöka roa en lite oxå...vilket man inte har ork med då!!

Tur de har vänt i alla fall :)



KRAM

Postat av: Sara

Så söt hon är!

ja usch för skitdagar... :(

KRAM

2010-05-17 @ 19:57:50
URL: http://stickis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback