Valborgsmässoafton

Kristofer och Tyra är ute på promenad. De skulle visst gå till ATG-butiken och lämna in dagens V75-rad. Jag tänkte då passa på att fixa till lite hemma men istället hamnade jag här. Måste berätta lite kort om babysimmet. Det var jättekul! Trodde att Tyra snabbt skulle tröttna, om vi nu överhuvudtaget skulle ta oss ner i bassängen. Vet inte riktigt varför jag trodde det, antagligen var det för att hålla förväntningarna nere. Det gick dock väldigt bra och Tyra verkade njuta av vattnet som hon gled runt i! Hon var så söt i sina badbyxor och hon såg så mallig ut! Pappa Kristofer stod vid kanten och varje gång vi gled förbi honom brast hon ut i ett stort leende! Nästa gång ska dock även han vara med och bada! De andra barnen gjorde sitt första dyk men det väntar vi med ett tag. Man brukar tydligen göra det vid tredje passet. En sak i taget och gårdagens bad blev nog en perfekt början! Vi kommer absolut att gå igen, tänkte vara med de tre gånger som är kvar av denna termin!

Efter babysimmet var Tyra helt färdig! Hon fick lite mat och tvärsomnade! Sedan vaknade hon till när jag lyfte henne till bilbarnstolen men då satt hon bara och stirrade rakt ut innan hon somnade igen. Förstår henne, vet ju själv hur trött man blir när man har badat och sen alla nya intryck som hon fick! Även William, samåkte med honom och hans pappa, blev trött av badet och somnade i bilen. Vi vuxna blev kanske också lite trötta men framförallt hungriga! Åkte direkt till Moraparken och käkade lunch där! Det var något kött med en massa tillbehör, stor salladsbuffé, bröd med brie och efterrätt. Supergott och vi blev väldigt mätta alla tre!

Planerna för kvällen var att åka till kasen i Färnäs. Vi var dock ganska trötta men tog oss ändå iväg en stund. Vi gjorde allt det obligatoriska - gick tipspromenad, fikade och köpte lotter, vann på tre av fyra lotter! Det enda vi missade, vilket var lite synd, var själva tändandet av kasen. Vi kände oss dock för trötta för att stanna och vänta på detta så vi åkte hem och myste ner oss!

Hoppas att ni också hade en härlig valborg! Fortsatt trevlig helg på er!

(Gjorde världens miss igår, glömde kameran!!! Jättetråkigt men får försöka komma ihåg den till nästa gång istället)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback