Höstens aktiviteter!

Nu när det börjar bli lite höst och en vardag med rutiner och ett visst lugn börjat infinna sig börjar även en hel del aktiviteter som man kan gå på med en liten en. Två av dessa aktiviteter har jag anmält mig och Tyra på. Den ena är sång i Fridhemskyrkan vilken börjar nu på onsdag! Det ska bli kul att se vad Tyra tycker om det. Hon älskar verkligen när vi sjunger hemma så förhoppningsvis blir det en hit! Den andra aktiviteten är babysim i Älvdalen, i slutet på september - början på oktober skulle de köra igång. Känns kul att ha några aktiviteter med Tyra inplanerade.

En annan sak som jag hoppas kommer bli ett regelbundet inslag framöver är träffar med barnen och mammorna (eller/och papporna) från föräldragruppen. Vi träffades igen efter ett långt sommaruppehåll här hemma hos oss igår och det var verkligen jättekul att se alla igen! Barnen verkade också uppskatta att ses! Dagen till ära hade jag bakat lite vilket verkade uppskattas! Annars har jag verkligen varit dålig på att baka på slutet, jag som verkligen gillar det. Anledningen är att jag har märkt att det mesta jag bakar hamnar i min egen mage och det är kanske inte så bra... Hur som helst hade vi en väldigt härlig dag ute i solen! Ännu en träff är inplanerad om några veckor, ser fram emot den!


Inte lätt att fånga alla på en bild men här är nästan alla med, en saknas...


Tyra är inte så mobil än men kanske att hon fick lite inspiration igår av de andra barnen som det var full rulle på!

Jag har äntligen börjat komma igång med att träna lite mer regelbundet också! Det är så skönt att röra på sig och man mår också otroligt bra efteråt. Ridningen har blivit ett stående inslag med minst ett pass i veckan. Sedan har jag även börjat jogga lite i Hemus. Två pass hann jag med där i helgen och fler hoppas jag att det kommer att bli framöver! Kommer nog att bege mig ut på en runda även idag.

Tyra är som sagt inte så mobil än men det händer verkligen mycket ändå i utvecklingen! Tycker att hon lär sig något nytt hela tiden! Hon säger "mamma" nästan varje dag! Klappa händerna gör hon också. Pussas har jag kanske redan berättat att hon gör? En av pojkarna fick sig en rejäl puss igår kan jag säga, så sött! Sen märks det även på andra sätt att hon blir mer och mer med.

 



På återseende! =)


Kommentarer
Postat av: Emma

Vilka söta bilder! :) Roligt med lite aktiviteter inbokat. Det kommer nog Tyra att uppskatta! Jag har också insett att det är lite farligt att baka fikabröd. Det hamnar ju lätt imagen, vilket som syns på magen- hihi ;) Men lite nyttigt nybakat matbröd är inte fel att ha till frukost.



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback