Lite sedan sist...

Det dumma med att uppdatera så sällan är att jag hinner ju glömma bort en massa kul som vi har gjort! Sedan sist har vi i vilket fall varit med på sången på Fridhemskyrkan. Måste säga efter första intrycket att vi nog kommer att ha någonting att se fram emot varje vecka! Kul och lite annorlunda sångstund samt trevligt efteråt då alla barnen kunde leka och vi föräldrar socialisera! I morgon är det dags igen!

Har även träffat en hel massa vänner, barn och vuxna, i olika sammanhang. Eremit hade jag nog inte klarat av att vara, älskar att träffa människor!

Idag saknade vi just det där umgänget så jag och Tyra trotsade skitvädret och tog en liten kort promenad ner på "stan" för att i vilket fall få se lite andra människor. Nästan alltid när jag är på Mora går jag även ner på jobbet och säger hej, likaså idag. Måste säga att vi har grymt mycket snygga saker i butiken nu! För er som tröttnat lite på allt det vita, lantliga och "shabby chic"-temat som de flesta inredningsbutiker har kan jag varmt rekommendera ett besök på Adding Lifestyle, f d Duka. Så mycket fräscha grejer, gaaa, blev så sugen på att flytta och få inreda och fixa. Måste bara hitta någonstans att flytta till...

Tyra sover nu så jag ska nog passa på att brygga mig lite kaffe och läsa upplösningen på boken som jag håller på med. Spännande nu!



En bild från i somras på Tyra och Zlatan. Kanske att alla barn är lika men Tyra älskar verkligen djur! Såg en hund när vi var på gågatan nyss och hon tjöt rakt ut av glädje!


Kommentarer
Postat av: Emma

Härligt att Tyra tycker så mkt om djur. :) Jag har verkligen också ett stort behov utav att träffa människor. Det är nästan det som är det värsta nu när jag slutar jobba... :/ Men, det går ju alltid att åka ner till stan & strosa lite som du gjorde om inte bara för att få SE lite folk iaf. ;)



Kram

Postat av: Anna

ja köp ett hus vet ja kan ja ta över er lägenhet. Kallar man de för de? haha.

2010-09-14 @ 23:25:16
URL: http://jernpiller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback