Socialiserat!

Äntligen har jag fått vara lite social igen! Tyra är visserligen inte helt frisk men Ki och Wilma vågade träffa oss på "stan" ändå vilket jag är oerhört tacksam över! Jag behövde komma ut lite kände jag. Det blev en fika samt lite shopping. 

Hade onda aningar att Tyra skulle bli trött och arg då hon endast sov ca. 15 min på förmiddagen. Men man ska inte oroa sig så mycket! Känner att jag blir mer nojjig när jag är hemma, händer det någonting hela tiden märker man att det brukar lösa sig på något sätt ändå. Trots att Tyra blev trött var hon ändå väldigt glad och medgörlig, hon gillar verkligen när det händer saker! Till slut lade jag ner henne i vagnen och då somnade hon på en gång. Inga konstigheter! Jag tycker ändå överlag att jag inte har varit så jättenojjig över allt som man nu kan fundera på när man har en liten en, men nog har jag ändå varit lite... Nu ska jag försöka sluta med det, allt går lättare då! Det blir som det blir och allt behöver inte vara så "precist"! =)

Snart ska vi ner på "stan" igen, ska handla lite inför både fredagsmys och lördagsmys. För mig innebär det där "myset" att något gott måste ätas! Ikväll blir det nog en klassiker med räkor, avocado, stenbitsrom, creme fraiche och rödlök. I morgon blir det massa småplock: goda ostar, goda kex, lite parma och annat smarrigt från charken, något gott att dricka... Innan kvällens goda ska ätas ska jag först iväg för att se på dressyrtävling! Kul!

Trevlig helg på er!



Tänk att det här lilla knytet snart blivit 8 månader!!



Underbara älskade! <3


Kommentarer
Postat av: MondayGirl

Vad härligt det lät med fredags- och lördagsmys.

Har hört att det är ganska höstigt "hemma", ska bli mysigt att komma hem till det.



Vi har det jättebra här, får berätta mer vid tillfälle :)



Vi hörs och ses!

KRAM



Ps. Tack för kommentaren på bloggen, vad snäll du är! Ds.

Postat av: Emma

Ohh, det där lördagsmyset lät mumsigt. För våran del blir det hicorymarinerad fläskfilé med klyftpotatis & vitlöksås. :)



Kram

2010-09-04 @ 15:28:14
URL: http://spirans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback