Orka?!

Just nu känner jag mig helt färdig...

- Dels är det en sak som har hänt som känns jättejobbig, men jag måste ju hålla ihop så att jag kan hjälpa till på bästa sätt! Vill verkligen göra allt jag kan... Har bl a varit och fixat och grejat lite idag, man får göra det man kan...

- Har även skolstarten i faggorna och med tanke på:
*att det inte går att få tag på lärarna på skolan,
*att jag ska vara borta 2 veckor på en 5-veckorskurs,
*att jag idag har lånat 16 böcker på bibblan som är en del av litteraturen som ska användas på denna 5-veckorskurs
*att jag har en hel del kvar som jag måste fixa inför skolstarten...
...så känns även detta ganska påfrestande.

- Har även Mirre att tänka på. Har ju ansvar för en individ till! Var i Bonäs och red idag... Hade Anne med mig så hon red Mirre och jag red Reggie. Blev en ganska lång tur (då vi red lite vilse) men det var trevligt! Tyvärr hade Mirre tappat en sko så jag måste komma ihåg att ringa hovslagaren i morgon (ännu ett måste)... Det som verkligen var positivt idag var att Anne meddelade att hon kunde tänka sig att hjälpa mig med Mirre när jag ska till Dubai, vilket känns jätteskönt!

*Suck* vad allt känns jobbigt just nu... Men det känns väl bättre i morgon igen när jag har fått lite sömn och fått lite mer grejer fixade... Har ett antal måste-grejer att göra... Bara att bita ihop och orka... 


Just ja, kanske ska uppdatera om våran lilla Ikea-tripp som vi gjorde igår... Jag,
Ki och Elmer drog iväg till Gävle för lite shopping på Ikea. På vägen dit hade det tydligen skett en trafikolycka så vi blev stående ca. 30 min. Usch, tycker sånt där är så hemskt. Men jag tror att personerna i bilen hade klarat sig utan allvarligare skador iaf. Till slut kom vi ändå fram och då blev det såklart lite shopping samt käk på Ikea-restaurangen. Det blev inte så mkt shopping som det brukar bli för min del men jag köpte iaf tre stycken av dessa lampor till sovrummet:

     


Sen blev det såklart även lite smågrejor. Var även in på köpcentrumet där jag fyndade en Itchi-klänning för ca. 90 kr samt så blev det ett litet gulligt halsband. Kändes skönt att komma iväg lite trots att jag var riktigt trött och seg hela dagen.

Näpp, nu blir det hopp i säng så att jag kanske (förhoppningsvis) blir lite piggare i morgon!

Kommentarer
Postat av: Stickis

Har du satt upp lamporna? Hur blev det isof?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback