Travhelgen!

Har som sagt hängt med ett gäng grabbar i helgen på en liten tripp. Har dock följt med efter att ha lovat att "det som händer på resan stannar på resan" så föör detaljerad kan jag ju inte bli! ; )

Det hela började i fredags då vi drog iväg till Borlänge för att gå på trav på Romme. Vi åkte först till stugan där vi skulle bo och lämnade bilen och grejerna för att sedan åka taxi till travet. Det var trevligt på travet, var omväxlande i baren, på läktaren och ute på "festivalområdet" där både Martin Stenmark och Andreas Johnson uppträdde. Båda såg grymt bra ut live och Andreas Johnson var kanonbra! Tyvärr var jag inte riktigt i form, hade varit hängig och haft ont i halsen i ett par dagar så jag var lite seg. Men jag hade trevligt ändå! Efter travet åkte vi tillbaka till stugan där hela gänget klämde in sig! Jag och Kristofer hade det lyxigast eftersom vi la beslag på den enda sängen som fanns. Trots det så var kände man sig inte direkt utvilad när man vaknade då sängen inte var särskilt bred så röra sig utan att vakna var inte att tänka på. Dessutom blev det ganska sent på fredagen och upp tidigt på lördagen så lite mosig var man allt.

På lördagen drog vi som skulle vidare till Hudiksvall först till McDonalds där det blev frukost. Sen blev det en rolig och galen resa till Hudik. Väl framme lämnade vi väskorna på hotellet och så bar det direkt av till travet på Hagmyren. Väl där hittade vi "våran" sten som blev en ganska poppis sten under dagen som gick. Satt riktigt bra där och hade rejält tur med vädret. Hade mest sol och inget regn trots att travbanan nästan hela dagen omgärdades av tunga regnmoln! Spelade vinnare på en häst och den vann och det kändes ju också bra!

Efter travet blev det en resa tillbaka till hotellet där vi checkade in och hängde på rummen ett tag. Därefter gick vi ner till resturangen på hotellet och käkade. Tror nog att alla var överens om att det var något av det godaste som vi ätit någonsin. Man valde först vad man ville äta för kött (typ oxfilé, lax osv) och sedan var det buffé på tillbehören. Ruskigt gott! Efter maten gick vi vidare ner på festivalområdet där vi fastnade i öltältet där det var ett riktigt bra coverband som spelade typ Metallica, Iron mfl. Kommer dock inte ihåg vad de hette...

Efter någon timme där gick jag och Kristofer tillbaka till hotellet för att möta upp en i vårat gäng hade som hade "varit lite trött". De andra stannade kvar på festivalen. Vi blev kvar på hotellet resten av kvällen där vi först satt i restaurangens "chill out-del" och drack ett antal drinkar och träffade lite roligt travfolk. Sen gick vi vidare till discot, som var en riktigt bra lokal men tyvärr med ganska lite folk. Drack lite fler drinkar och var även uppe på dansgolvet. Grabbarna var riktigt tappra och höll mig sällskap där!

På söndagsmorgonen blev det hotellfrukost. Alla var ganska slitna men jag tror att alla fick i sig av den goda frukosten iaf! Var kvar på hotellet så länge som vi fick (kl. 12 var det utcheckning). Ingen vågade dock köra då så vi gick en liten sväng i Hudik. Lyckades fynda lite muggar på Åhlens! Åkte därefter till en Q8-mack där de sände livetrav! Forfarande vågade ingen köra så vi satt där ett tag tills en alcomätare inköptes! Enligt den kunde alla utom en i gänget köra bil så då bar det iväg hemåt.... (Då var klockan strax efter 14...)

Har varit en riktigt rolig helg med mycket trav, skratt och galenskaper. Kan lova att det är många detaljer som har uteblivit från den här berättelsen. =) Är glad att jag fick hänga med grabbsen! =)

What a weekend!

Vilken helg! Orkar inte berätta så mycket nu, kommer nog mer sen, men jag har haft en riktigt bra helg! Var ju på Romme i fredags med ett helt gäng och sen följde jag med fyra grabbar på tripp till Hudiksvall... Ojojoj... Säger bara det... =)

Är en aning sliten idag och resan hem var lååång men allt börjar kännas lite bättre så jag tror att jag ska göra ett ryck i sovrummet, nu har ju tapeten kommit upp så nu kan man börja fixa iordning allt... Lovar bilder sen, ska väl se till att fixa iorning kameran så att jag kan börja använda den, har inte lyckats med det än...

Bjuder på en dagens så länge så kommer en något mer detaljerad uppdatering om resan senare...

Dagens plus: Hotellfrukost samt vetskapen om att man haft en riktigt trevlig helg!
Dagens minus: Bakis...
Dagens lunch: -
Dagens middag: Hamburgare...
Dagens duktiga: Ska vara duktig snart...
Dagens tv: Zappade mellan flera kanaler i morse från sängen på hotellrummet...
Dagens bekymmer: "Är vi hemma snart??" Samt "Hur ska jag få dit eluttaget igen?"
Dagens längtan: Efter att vara pigg och må prima!
Dagens träning: Nada...
Dagens köp: Fyndade muggar på rea på Åhlens i Hudik.
Dagens saknad: ?
Dagens sanning: Om man dricker för mycket alkoholhaltiga drycker kvällen innan så får man igen det dagen efter!

Den har kommit!

Wiiieeehhiiii! Min kamera har kommit! Blir att ladda och greja ikväll så går den nog att använda i morgon! Då kanske det kommer upp något bildbevis från våran helg här också... =)

Romme och Hagmyren nästa...

Har haft värsta softa veckan. Var ju ledig i måndags...  Sen jobbade jag tis-tors... Och nu är jag ledig fre-sön igen! Skönt! Har varit en ganska lugn vecka på jobbet. Har varit hur seg och trött som helst. I går fattade jag varför då jag fick megaont i halsen... Så himla typiskt när jag ska iväg på roligheter! =( Men jag är inte helt däckad än iaf, så jag får väl hoppas att jag inte blir det heller...

Idag har jag lite att stå i innan det bär iväg till Borlänge för trav på Romme. Är mer än hästar att titta på där idag, Martin Stenmark och Andreas Johnson uppträder! Måste bara hinna iväg till stallet, ut och käka lunch med Kristofer och självklart måste jag packa....

Sover över i Borlänge i natt och sen bär det iväg till Hagmyren, Hudiksvall. Är trav där också, var meningen att Jay skulle starta så vi bokade hotell och hela köret, men nu när det inte blir av bestämde vi oss för att åka ändå. Är ju någon slags festival där, Glada Hudik så det blir nog trevligt ändå! Vi är ett litet gäng ifrån Mora som ska åka!

Kommer nog bli en trevlig helg, men håll tummarna att jag slipper bli genomförskyld!

Ny kamera!

Hihi, har beställt en kamera! En Canon Digital Ixus 70. Hoppas att den är bra! Det känns superbra att en kamera äntligen är på väg till mig! Har inte ägt någon på väldigt länge...


image197

Duktig...

Värsta duktig har jag varit idag. Trots att jag var ut igår och kom hem ganska sent så har jag lyckats med flera saker i dag.
* Jag har städat upp efter festen igår och diskat hela diskberget!
* Jag har målat en spegel som ska upp i sovrummet.
* Jag har bakat en kladdkaka.

Och nu ska jag till stallet och rida, mocka och ta in hästarna. Får sällskap idag av Kristofer som var sugen på att följa med på en liten ridtur! =)

Gårdagen var trevlig med brännboll, grillning, kubb och utgång.

Har verkligen varit jätteskönt att vara ledig några dagar och det bästa av allt är att jag är ledig i morgon också! Jippi!


Vackert...

En anledning till att jag funderar på att ha kvar Mirre i Bonäs:

image196


Taget med mobilkamera från hästryggen i vattnet i Bonäs

Jobb, jobb, häst och pyssel...

Är verkligen fullt upp den här veckan! Längtar tills på torsdag kväll då jag har 4 dagars ledighet framför mig.

Fram tills dess så är det jobb hela dagarna, precis som det har varit hittills denna vecka. En tur till Bonäs efter jobbet varje dag för att rida Mirre. Sen har det varit/kommer det att vara pyssel hemma att göra. Har än så länge lyckats måla klart i sovrummet och städat ihop där. Bara tapeten kvar nu (och elementena)...

Nej, nu måste jag dra till jobbet!

Dagen efter...

Ahhh, ont i huvudet! Även kallat bakis! Fast det är ändå inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Kom ju hem kl. 04.30 i morse.... Var på fest i Färnäs. Hade ganska kul, sjöng Singstar nästan hela natten! Tur att man inte behöver ha vacker sångröst, det kan gå bra ändå! =)

Idag blir nog en riktig segdag, förutom ett litet ryck då jag ska måla det sista på listerna. När det är klart är det bara tapeten som ska upp, sen är det klart!

Men nu ska jag käka frukost!

Kanske kommer lite bilder sen, vi får se! ; )

Målning...

Det blev aldrig någon målning igår... Var alldeles för seg. Därför hade jag laddat för att ta tag i saken idag när jag kom hem från jobbet... Men när jag kliver innanför dörren så står Kristofer i målarbrallor och har grundat nästa hela rummet! Han är så go! Dessutom hade han städat hela lägenheten och vikt tvätt... Jag är verkligen bortskämd!


Dessutom står det en bukett med rosor på bordet som jag fick när jag hade namnsdag, något som jag inte ens hade en aning om själv... Puss Älskling!

30x2-årsfest...

Har haft en trevlig helg!

På lördagen var det först jobb som gällde. När jag kom hem därifrån så satt redan ett litet gäng och hade börjat festa så det var väl bara att haka på! Drog sedan till Selja bygdegård där Sillen och Linkan hade 30-års fest! Det var riktigt kul, god mat och liveband! Nutte är helt kung på trummor ju! =)

På söndagen var man då en aning seg men det var bara att försöka hålla sig lite pigg då det var 1-års kalas i Falun som gällde. Wilma är verkligen grymt söööt! Var där i några timmar, sen när vi kom hem käkade vi tacos och däckade på soffan...

Idag har jag jobbat hela dagen och så har jag varit en sväng till Bonäs och lämnat ett träns och kollat till Mirre. Han verkade ha det bra! Nu hade jag tänkt måla i sovrummet, vi får se om jag orkar. Måste bara komma på någonting att käka först... Hatar att laga mat!!!

Uppdatering...

Har verkligen haft fullt upp den här veckan! Från att ha varit ledig från både häst, jobb och skola har jag den här veckan börjat komma tillbaka till verkligheten... Har jobbat nästan hela veckan, var ledig i måndags och så har jag då Mirre hemma igen. Har faktiskt varit skönt att jobba lite, trivs på mitt "gamla" jobb! Har dessutom varit rulle där hela veckan med kunder, varor och lite pyssel och då trivs jag ännu bättre!

I måndags när jag var ledig blev det en sväng till Borlänge med Elmer och Ki. Skulle bara shoppa lite hästgrejer egentligen men självklart blev det lite annat också... =) Var även och käkade på en båt i Leksand och det var gott och trevligt!

Målningen i sovrummet måste jag erkänna har legat lite på is... Dock så har de gamla tapeterna rivits ner, någon slags behandling har målats på och väv har kommit upp. Grundade även listerna igår så det är iaf på G!

I dag har jag förutom att jobba även kört Mirre till Bonäs där han ska få gå på lite bete. Tror han behöver tänka på något annat än dressyr ett tag! =) Så nu är jag i princip hästledig igen. Kommer dock antagligen åka till Bonäs ett par dagar i veckan och försöka få igång en häst som står där...

I helgen blir det jobb på lördagen, fest på kvällen och på söndag ska vi till Falun på 1-års kalas! Fullt upp!

Trevlig helg!

Besök...

Hur kommer det sig att jag har fler besökare här när jag inte skriver något??? En slump antar jag... Vet ju inte ens vilka det är som läser... Skriv gärna en rad om ni har lust så kanske jag uppdaterar här... ; )