Ny kamera!

Hihi, har beställt en kamera! En Canon Digital Ixus 70. Hoppas att den är bra! Det känns superbra att en kamera äntligen är på väg till mig! Har inte ägt någon på väldigt länge...


image197

Kommentarer
Postat av: Elmer

Jag tror att ni kommer att bli jätte nöjda. Hoppas att ni hinner få den innan helgen. Det skulle väl va kul
Kram

Postat av: Elmer

Då säger vi Altan då! Det låter nog lite finare, har aldrig tänkt så på det men gör det. Samma sak med det jag utanför ytterdörren i Sälen. Är det en farstukvist, en balkong eller vad???
Saken är den att jag har ingen aning om vad jag tycker är bäst om vad som hände igår. Han är ju jätte trevlig när han inte är jätte full, men det var INTE kul i onsdag i Orsa. Och jag trivs väldigt bra som singel, jag vill inte ha något "fast". Men det behöver det ju inte bli heller. Som sagt jag är väldigt förvirrad av mig själv just nu. Vad känner och tycker jag egentligen?
Jag vågade inte lägga ut så många bilder, vet inte vad "fotomodellerna" tycker. Men det på det tog jag i smyg på söndagen, jag tog ett ännu bättre där man såg ditt ansikte lite också. Men jag tänkte att både du och Ki kunde få ett varsitt kort där ni inte syns. Annars blir det en hel massa kort på er två hela tiden. Jag vågar inte lägga ut så mycket andra personbilder på andra för jag vet ju inte hur det kommer att reageras på.
Blev en lång kommentar det här, men det känns riktigt virrigt nu
Hoppas vi hinner ses innan Borlänge. Tror att jag ska in till Mora imorgon. Kan vi höras?
Kramar

2007-07-24 @ 20:42:16
URL: http://elmer.blogg.se
Postat av: Elmer

Jag igen! Såg bara att det såg konstigt ut om att jag hade tagit kortet i smyg i söndags. Kollar lite på tv samtidigt som jag skriver + att jag fick sms från S. Men jag tror att jag ville få fram att det kortet som ligger på bloggen där man bara ser ditt hår tog jag i smyg...
Ha de
Kram kram
Ps. Jag fick en liten "kram" i slutet på det här sms:et :-)

2007-07-24 @ 20:47:55
URL: http://elmer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback