Falsterbo...

Nu känns det verkligen att man har semester! Sol, bad och massor med mys!

Igår tänkte vi ju åka till Skanör/Falsterbo vilket vi också gjorde. Tyvärr så lyste solen med sin frånvaro så när vi klev ur bilen i Skanör så höll vi faktiskt på att frysa röven av oss! Så det blev endast ett mycket snabbt stopp innan vi drog vidare till Malmö igen. Men lika glad för det var jag för istället så blev det en tur till Ikea! Handlade lite smått och gott så jag var riktigt nöjd med dagen!

På kvällen käkade vi supergoda räkmackor. H och E var även här och käkade och det hela slutade med att det blev lite partystämning! Hade riktigt roligt! Vi har även bestämt nästa resmål. Hihi, kommer att bli super! Får se bara när resan blir av. Det lutar åt att det blir i vår, alternativt nästa höst. Så det är ett tag kvar. Men kul hur som helst att ha något att se fram emot!

Idag vaknade vi med strålande sol så vi gjorde ett nytt försök att sola och bada i Falsterbo. Har legat på den kritvita stranden och bara myst idag. Blev även några dopp i havet. Gled även ner till Ribban och käkade glass så det har varit en riktig sommardag idag!

Ikväll är planerna middag på Lilla torg och sedan en liten promenad utmed västra hamnen. Vi får väl se vart kvällen slutar!

Kommentarer
Postat av: Elmer

Välkommen hem till härliga, varma och soliga Mora =)



Ska bli kul med sällskap på ridturena igen...



Ses om någon timme



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback