Att ligga på topp tär på krafterna!

Igår var det en ganska lång dag och när den var slut stupade jag i säng! Ett fullspäckat schema tar verkligen på krafterna när man är gravid! Men det gjorde också att jag sov otroligt gott! =) Hur som helst gick allting bra igår, pluggandet flöt på, vi borde verkligen hinna bli klara i tid med examensarbetet vilket känns otroligt skönt! Besöket på (ett tomt) Mora BB var spännande men en sak jag reagerade på var hur kalt och kliniskt det faktiskt är på ett sjukhus och då självklart även på förlossningen och BB (ok, ingen överraskning men ändå). Sedan tillkommer det extremt obehagliga ljuset - kan man inte få föda med dämpad belysning och lite doftljus i rummet?? =) Hur det gick med hästeriet igår kan läsa ni mer om här.

Idag har det varit ett något lugnare schema även om det har varit fullt upp också idag! Efter plugg var det dags för föräldrakurs igen. Jag har hört både si och så om dessa kurser men jag tycker att de har varit bra! Jag tror speciellt att det är bra för papporna att vara med och höra om allt! Men självklart bra även för mig! Sedan kanske man kommer att komma på efteråt att "varför tog de inte upp dittan eller dattan" men då får det väl vara så... Har också hunnit med ett stallpass idag och en mathandling. Kvällen har dock varit lugn och har spenderats i tv-soffan!
Nu är det snart sovdags igen - vad dagarna går fort! Det gör såklart även att förlossningsdatumet närmar sig med stormsteg! Skräckblandad förtjusning sammanfattar nog mina känslor ganska bra gällande det! =)


Kommentarer
Postat av: vicky

"slurken" finns kvar ett tag så du får komma och ta den när det passar lite bättre!

2009-11-18 @ 21:51:26
Postat av: Sara

Jag tror oxå att det är bra för papporna att vara med!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback