Ledig helg!

Ännu en helt ledig helg väntar! Denna gång kommer den dock inte att spenderas på annat håll utan det blir en lugn, härlig helg hemma!

Fredagskvällen kommer att bestå av godsaker, Idol och mys! Fredagkvällar är väl underbara?! Planerna för lördagen är sovmorgon, kanske en sväng på "stan", såg en hel del fint på nya barnaffären
Toddler idag som jag tänkte shoppa! Sedan väntar middag på Lönnkrogen och hockey. Har inte varit på en enda match hittills denna säsong men nu möter Mora Leksand och detta på en lördag så det kommer nog att bli roligt och med mycket folk! Söndagen blir det middag för svärföräldrarna, då det är Fars dag tänkte vi passa på att bjuda på något smarrigt! Handlat maten har vi precis gjort och det kommer att bli supergott! Berättar menyn sen!

Hela veckan som gått har annars bestått av nästan bara plugg och stall. Är glad att vi verkligen kommit igång med examensarbetet nu! Det känns riktigt bra! I stallet har det inte hänt så mycket mer än att jag gjort det "dagliga" med Silvia, hovslagaren har även varit på plats och så har det blivit en hel massa gosande med finingen denna vecka!

Nu ser jag verkligen fram emot helgen!

Ha en trevlig helg på er!!


Tända ljus är ett måste nu när det är ruskväder ute och mys är planerat inne!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback