Såhär blev det!




Vilken skillnad det kan bli av så enkla medel! Inte kostade det många kronor heller, det enda som är nytt är de röda kuddarna (2 för 149 kr, Åhlens) en pläd (49 kr, Åhlens) och några blockljus (25 kr/st, ÖB). Resten har jag flyttat om från andra ställen i lägenheten (vilket resulterar i att det blir stökigt överallt när jag hemfixar).


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag mår lite bättre idag, tack! :)

Det blev ju jätte fint, riktigt höstmysigt. Förstår att du är ridsugen, men snart har du fullt upp med annat. ;) Fast vad spännande det skall bli att se vad det blir utav fina Silvia sen.



Kram

Postat av: Sara

Mysigt!

2009-10-21 @ 12:09:18
URL: http://stickis.blogg.se/
Postat av: MondayGirl

Sv:

Nja, alltså klart man kan gå men det är inte en tio minuters promenad direkt. Om du minns när du, jag och Elmer gick från Mariannes lgh hem till mig, så långt är det. Om det är hos henne ni ska bo förstås?!



Angående Gondolen så var jag inte imponerad när jag käkade där. Förrätten var helt oki, men varmrätten hade jag kunnat göra själv. Däremot är dom duktiga på viner och drinkar, men det får ju du inte ut något av iaf.

Bara min resension =)



Fint du ordnat det hemma!



KRAM

2009-10-21 @ 13:16:52
URL: http://mondaygirl.se
Postat av: MondayGirl

Hmm, vi är inte så "hemma" på Östemalm då vi har flera riktigt bra krogar precis där vi bor =).



Men Ciao Ciao har jättebra Italiensk mat. Det finns fyra stycken (tror jag) Ciao Ciao på olika ställen i stan. Den närmast Marianne heter Ciao Ciao Due och ligger på Karlavägen 8. Clas På Hörnet som ligger på Surbrunnsgatan 20 är en mysig restaurang med god mat. Båda dom restaurangerna ligger runt kilometern från er.

Om ni ska mot Vasastan/City kan jag rekommendera Matvarufabriken, Haga Deli, Döden I Grytan, Primo Ciao Ciao, Grill, LeRouge.



Kram

2009-10-21 @ 15:38:45
URL: http://mondaygirl.se
Postat av: MondayGirl

De flesta av de ställen jag nämnde måste nog förbokas.

2009-10-21 @ 15:39:42
URL: http://mondaygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback