Den bloggfria veckan...

Hej allihopa!

Vad kul att ni vill fortsätta att följa oss! Måste säga att det känns som ett bra beslut ändå att lösenordsskydda bloggen. Vet att jag skrev tidigare om att det kändes helt ok att ha en öppen blogg. Men nu när endast en del av de som klickat sig in hit kommenterat att ni vill följa oss så börjar man ju undra vilken den andra delen är som inte vill ge sig tillkänna (eller helt enkelt inte är intresserade av att läsa bloggen vilket då inte innebär någon förlust)!

Ska nu försöka att ge er en liten resumé om vad vi har pysslat med sen senast!

För att ni ska orka hänga med tar jag dagarnas höjdpunkter kortfattat... =)

- Förra lördagen bjöd på fisketävling i Färnäs. Det var Kristofers släkt framförallt som var deltagare och jag kan meddela att herren här i huset tog hem segern! Det ligger mycket prestige i det där och han är nu en av de som får sitt namn uppskrivet på dörren i båthuset! (Linda, du skulle varit med! Nu får ni flytta hit snart!) Tyra sov i vagnen under hela fisketävlingen! Haha, det finns fortfarande ett gäng som är lite besvikna över att de aldrig sett henne vaken! Sovisen!

- I söndags var det finväder och vi startade dagen med en promenad till Färnäs. Vi pallrade oss iväg ganska tidigt, vid niotiden. Det var verkligen en underbar start på dagen att ta en långpromenad i solen, mer sådant tack! Väl i Färnäs blev vi inbjudna på fika hos svärisarnas grannar, mycket trevligt!

Ja, jag vet att det ser ut som att jag brutit foten, haha!


- På måndagen var det föräldragrupp/barngrupp på BVC. Som alltid trevligt och jag tycker att vi är ett härligt gäng! Kristofer har varit med varje gång men nästa gång är det bara papporna som ska gå! Det ska bli spännande! Vi mammor kommer säkert att stå utanför dörren och tjuvlyssna, haha!

- Tisdagen kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde... Var till stallet en sväng och så åkte vi till Färnäs och hälsade på. En "mellandag"...

- I onsdags var vi på IKEA! Jag är en riktig IKEA-nörd och som vanligt slank det med både ett och annat i kundvagnen. Det enda som vi egentligen hade på inköpslistan var dock en barnstol till Tyra! Hon ser lite mallig ut när hon sitter i den och vi tycker att det är jättekul att hon nu kan sitta i våran höjd vid matbordet! Stora tjejen!

Lunchen på IKEA kostade 49 kr. För båda två!! Helt otroligt...

Tyra i stolen!


- Torsdagen var nog också en "mellandag" har jag för mig... Shit, vad man glömmer fort!

- I fredags var det i alla fall stora städdagen! Det dammsögs, byttes sängkläder, inhandlades godsaker inför helgen mm. Tror jag har en grej för städning, gillar verkligen känslan när det är rent och snyggt och ihopplockat! För att inte tala om känslan när man kryper ner i en renbäddad säng!

- I går var det bland annat kalas i Färnäs för Kristofers lillasyster. Hon blev 18 år! Jag kommer ihåg när jag och Krisotfer hade träffats, då var ett av de första kalasen jag gick på med hans familj Bellas. Då fyllde hon 9 år!! Hjälp vad tiden har gått fort! Betyder det att vi har blivit äldre också???

- Idag har bestått av en blandning av promenad, fika, hemmamys och stallfix. Har suttit på unghästen för första gången idag! Vilken härlig känsla det var!

Ja, minnet är bra men kort. Kommer knappt ihåg vad jag har gjort de här bloggfria dagarna ju! Vet dock att de soliga dagarna har vi även passat på att vara ute i solen och stunder när Tyra sovit har jag varit fast i boken som jag började med tidigare (Hypnotisören). Riktigt spännande!

Telma älskar solen! Här passade hon på att njuta av den i blomkrukan, haha!

Första glassen för i år!


Nu är det snart dags för en ny vecka! Kul att ni hänger på! =)


Tyrisen i morse! <3


Kommentarer
Postat av: Eloise

Hej och tack för att jag får fortsätta följa din blogg! Tyra är för söt, en liten solstråle!! :)

2010-04-18 @ 23:55:30
Postat av: MondayGirl

Tack för lösen :)

Kram

Postat av: Emma

Tack för lösenordet. Om/ när vi får barn kommer jag också att lösenordskydda min blogg.



Kram på er!

2010-04-19 @ 20:45:55
URL: http://spirans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback