Grövelsjön...

Nu är vi hemkomna från Grövelsjön! Vi kom hem igår efter en mycket trevlig och avkopplande helg! Har njutit av trevligt sällskap, ätit god mat, promenerat, bastat, åkt skoter, sjungit och myst! Tyra verkar också ha trivts utomordentligt bra i fjällen! Förutom lite magknip på lördagskvällen (som tack och lov inte varade särskilt länge) har hon varit på riktigt strålande humör! Hon drog även till med en rekordsovning en natt, antar att hon blev trött av fjälluften! Tror även att hon uppskattade att ha en kompis med, ettåriga Wilma var mycket intresserad och glad i Tyra. Bra tycker vi mammor som gärna ser våra barn som framtida bästa vänner, haha!

Idag har varit en riktig fixardag. Mat har inhandlats, golv har dammsugits, tvätt har vikts och uteplatsen har vårstädats. Har även hunnit med en promenad! Gillar effektiva dagar, då är det ännu härligare att koppla av och bara njuta när kvällen närmar sig!

Hoppas att ni också haft en härlig påsk! Nu kommer våren!


Tyra och pappa i stugan. Tyris har börjat hålla i saker och hon gillar även att snutta på dem. Och på händerna!


Ki och söta Wilma. Haha, låter som enbart Wilma är söt. Ki är såklart söt hon med!!


De framtida bästisarna Tyra och Wilma! =) Wilma ville gärna att Tyra skulle pussa Tiger!


Tyra är en riktig linslus! Eller vad säger ni??? =)


Kommentarer
Postat av: Sara

Va roligt att ni har trivts hos oss i fjällen. Vi tyckte det var jätte kul att ni kom och hälsade på. Det får ni gärna göra någon mer gång :)

Kram

Postat av: Linda

Va stor hon har blivit =)

Åh jag börjar längta efter henne när jag ser bilderna på henne.. Dig och stoffe också såklart =) Får ta och åka hem snart igen. sen vet ni ju att ni alltid är välkomna till oss. Stor kram på er alla tre <3 /faster Linda

2010-04-05 @ 20:23:08
Postat av: Emma

Hihi, det är hon verkligen. :)



Vad mysigt ni ser ut att ha haft!



Kram

2010-04-06 @ 20:18:57
URL: http://spirans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback