Det går så fort allting!

Igår jublade jag rakt ut! Tyra tog ett tydligt steg i utvecklingen då hon upptäckte de små björnarna på babysittern som går att snurra på! Jag tycker att det har känts som att hon "hängt med" ett bra tag nu och grejerna som hänger i babygymmet har hon smackat på så att de flyger från första gången vi lade henne där. Men i babysittern igår syntes det verkligen att hon upptäckt något nytt, hon viftade för allt vad hon var värd så att björnarna snurrade som små propellrar! Sedan stirrade hon på dem och såg grymt koncentrerad ut! Sötisen!!

Det är så otroligt härligt/roligt/underbart att ha Tyra här! Jag står till och med och småler när jag hänger tvätt (hur ofta händer det annars?), när jag hänger upp de små bodysarna, byxorna, pyjamasarna och strumporna!

Idag fyller min andra älskling år! Har varit nere på "stan" och handlat present! Blev en present till mig också, oops, det var inte riktigt meningen! Men hittade en snygg vårjacka och då måste man väl passa på, eller hur?? =)

Känner att jag är på ett strålande humör idag! Vaknade till och med med ett leende på läpparna. Inte så konstigt i och för sig när det första man ser är en ursöt liten tjej som ler mot en med hela ansiktet!

Hade en bra dag igår med men den får ni läsa om på
Drömdansaren eftersom den handlar om hästar, hästar, hästar!

Ha en bra dag på er!


Koncentrerad när man viftar för fullt med armar och ben!


Världens sötaste! <3


Kommentarer
Postat av: MondayGirl

Söt hon är!

Är hon rödhårig eller är det bara ljuset? :)

KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback