Sol och värme!

Idag är det helt underbart väder här i Mora. Solen skiner och den värmer dessutom! Det är till och med lite takdropp här och där! Har nyss varit ute på en härlig promenad som avslutades med lite solande! Blev ett stopp på Kaffestugan också. Idag var första gången som lilla Tyra vaknade när vi var där. Men det gick bra ändå! Hon var inte så glad att sitta stilla men när pappa promenerade runt därinne så hon fick se sig omkring (eller så var det för att det guppade så skönt, hehe) var hon mäkta nöjd! När vi sedan skulle iväg igen somnade hon direkt i vagnen! =)

Hade en mysig dag även igår då jag och
Ki promenerade runt i lite affärer. Shoppade faktiskt en del till mig själv vilket inte skett så ofta på sista tiden. Tänk att det kan vara så kul att shoppa! =) Självklart blev det även någonting till Tyra. Ett par pyjamasar fick följa med till lilltjejen denna gång!

Tyra har varit så otroligt mysig de senaste dagarna. Hon har såklart varit mysig hela tiden men nu börjar hon hänga med lite mer! På kvällarna brukar hon vara nöjd om hon får mysa ner sig i någons famn, man får gärna "busa" lite med henne också! =)




Men ibland blir hon trött av allt busande och somnar tvärt! =)



Presenterna fortsätter även att strömma in! Har aldrig varit med om populärare tjej! ; ) Det senaste tillskottet antyder att någon vill att hon ska bli Djurgårdare och fotbollstjej... =)

 

Haha! =D

Tack för kommentarerna till förra inlägget! Självklart tycker även vi att vi fått världens sötaste lilla tjej! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback